Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
igaz nyerőt írt.Tehát kiszállt most meg felbeszél és 42 millió nyerő után még mindig itt vergődik :) ki érti ezt :) 42 millió nyerő után valószínű rá se néznék arra a részvényre egy darabig ahol ennyit kerestem mennék máshova.Sokaknak ez a 4ig olyan mintha ez lenne az egyetlen részvény a tőzsdén itt vannak 0/24ben és felvásárolják az esést csak az a baj nem látszik :)
Érdekes a portfolió cikkek szemlézésének gyakorlata...... Csak a lényeget hagyták ki........ -- A Reuters megkereste ezen cégeket, ám mindössze két helyről kaptak választ. A 4iG visszautasította azt az állítást, hogy az előző kormány részrehajlását élvezték volna (SIC!, akkora betűkkel, mint a ház), míg az MBH Bank jelezte, működésük szigorúan megfelel a közbeszerzési eljárásoknak. Az Opus Global, valamint az Appeninn nem reagált.
Én zen tudatú vagyok, vagyis pont fordítva gondolom mint amivel érvelsz. Nincs teremtő, pláne nem írogat sehová, kicsit próbálj önállóan gondolkodni és elengedni azt, hogy ki mit gondol.
Minden mindennel összefügg, annak LESZ az eredménye milyen lesz a sorsunk. Ha a teremtő leírná ide ebbe a topikba mi a magyar jövő záloga, akkor itt a kommentelők Fidesz kémnek, vagy Tiszás ügynöknek neveznék. A PÁRTOK CSAK GUMICSONTOK AZ EMBEREKNEK, AMÍG AZON CIVAKODNAK AZ ORSZÁG KIFOSZTHATÓ, AZ ILYEN SORSÚ ORSZÁGBAN AKKOR SEM LESZ JÓ ÉLNI, HA NYERŐD VAN A TŐZSDÉN.
Nem kell minden belső fájdalmadat az emberiségre kivetíteni. Ő azt gondolja, hogy Te rizsázol. Ennyi. Nincs itt helye sem a "korunk emberének" sem az" emberiségnek", sem az általánosításnak.
42 milla nyerőt írt. Én elhiszem. Ha hazudik, magának hazudik, nem nekem. Az ő pénze. A nyerőért vagyunk itt a tőzsdén....legalábbis én azért....nem azért, hogy mindenféle ideológusok seggét nyaljam. :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...