Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Amit a masik csoportba beraktak linked in képeket...hát a legtöbb képen Tömböl tábornok van....rég nyugállományu....de Ö jelenleg a főtanácsadó a 4ig ben.....legalább Ő intézhetett volna Szendi Urral képet mivel jól ismerik egymást.....ezt furcsállom is amúgy....s ez csak ugy lehet véleményem szerint, hogy véletlenül sem akarja a kormányzat a.....hm....na érti.
MP a választások miatt eddig nem ért rá megnézni a számláját és most jött rá, hogy a 4IGén mennyit nyert :D Ha tavaly októberben eladta a 60edb részvényét 2800 körül, amit 1 évvel korábban kb. 800ft-ért vett. Akkor gyakorlatilag realizált a 4IG részvényein 120millió nyereséget. Lehet most úgy gondolja, hogy majd az állam is tud akár realizálni pár év múlva évente sok milliárdos nyerőt az meg, hogy haragszik a cégre, meg bosszú, stb..... Gondoljatok bele, ki haragudna 1 olyan cégre, amivel mondjuk 1 v alatt több mint 100 milliót nyer??? A legnagyobb gond itt az, hogy kevesen nyertek még 1 tőzsdei céggel 100milliót. Na akik nyertek, azok tudják, hogy azt a céget " kitüntetett" figyelemmel követjük. Valószínű MP is így van, de kell a mantra a híveknek. Később pedig fordít és majd lecsapja, hogy a 4IGét ők építették fel a SAFE és más megrendeléseken keresztül. Kicsiknek gondolkodni kéne. Telekommunikáció a hiteleken kívül, nettóban min. ér 2600-300ft-ot. Informatika ami 100miliárdot termel akkor semmit? Főleg most ha jönnek az EUs pénzek és nem győzik majd a következő években az informatikai cégek a megrendeléseket? Nagy a lemaradás! Rheinmetallal a közös cég 0_át ér??? 51%-a a 4IG-é. Hadiipari informatika nélkül már háborúzni sem lehet. Hadiipari láb 0??? Sok cég kapásból megvenné. Egész EU-ban kevés a gyártás és min. 10 évig mindent is megvesznek majd. Akkor mennyit érhet??? Úripar? a jövő. szerződések vannak és mai háború nincs nélküle, de a sima hétköznapi életben is megkerülhetetlen. Jövő üzletága is itt most lehet 0-ra árazzák??? Miért? Beárazódások után majd jöhetnek az újabb csúcsok, csak az a kérdés, hogy mikor? . A válaszom, hogy azért emelkedett +10%-ot, mert érthetetlenül esett a választás eredménye miatt. A 4IGnek részben az állam a tulajdonosa és saját cég.
Ja, meg is van a forrás a másik topikból viccesen írta valaki: . "Andre75 ma, 11:27 #98182 Csak ez lehet: JG és MP együtt sörözik Trumppal Ankarában😁🍺" . Én gúnyosan átírom, erre nekem estek. :D LOL . Amúgy tényleg kíváncsi vagyok mire emelkedett megint 10 % körül...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...