Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Az unios ügyészségi vizsgálatról meg csak annyit egy olasz sikkasztást olvastam anno, öt év múlva volt ítélet, pedig jó sokat nyúltak le. Szóval megértem, hogy ez a pánik topic. De a jóból is megárt a sok.
Szendi a nagy könyv író ( a hét vicce volt ) csak divatból mondta, hogy visszakéri. Azt mit csinál vele? Ezek egy pénznyelő automaták, a safe pénzek felhasználást pedig Brüsszelből fogják irányítani mondjuk a németek, nekik viszont minden euróra szükségük van. Erről ennyit.
Szabadjon megkérdeznem. Mi a terv, ha ez sikerül? Az állami cégekhez jön a SAFE? A előbbi cikk alapján gyanítható, a pénzosztók beálltak/beállnak a mieink mögé a körmöspálcával.
Ezt bevallom én se értem K...rá.Egy rossz szòt nem kapott az a szar.Mondjuk az is műanyag ám .Ha rafordulnak egy pillanat alatt sokkal nagyobb lehet a zuhanás mint ott szokott lenni .De tényleg érthetetlen hogy a fő ellenséget miért hagyják ilyen nyugodtan hogy élje világát.
Lesz itt azért csalódás az EU Ügyészségével kapcsolatos várakozásokat
illetően! . Az Európai Ügyészség (EPPO) nem külföldi nyomozókat küld a
helyszínre. Feláll egy hazai EPPO-iroda, ahol beágyazott, de a magyar Legfőbb
Ügyészségtől teljesen független, kizárólag Luxemburgnak jelentő magyar európai ügyészek fognak
dolgozni. Ezek az ügyészek közvetlenül utasíthatják a magyar rendőrséget vagy a
NAV-ot házkutatásra, lefoglalásra vagy letartóztatásra. Ehhez nem kell a hazai
főügyész vagy a legfőbb ügyész jóváhagyása. . Ha az EPPO befejezi a nyomozást, saját maga nyújtja be a vádiratot a magyar bíróságra. . Az EPPO-nak egyáltalán
nincs joghatósága olyan klasszikus bűncselekményekben, mint az
emberölés, a kábítószer-kereskedelem, a rablás, vagy az olyan korrupciós és
csalási ügyek, amelyek kizárólag a magyar állami költségvetést károsítják meg,
de uniós forrást nem érintenek. . Főszabály szerint az Európai Ügyészség kizárólag az EU pénzügyi érdekeit sértő
bűncselekményekben nyomozhat, joghatósága
azonban a klasszikus uniós pályázati csalásoknál némileg tágabb, mivel ide
tartoznak az EU bevételeit megkárosító
és az ezekhez szorosan kapcsolódó
egyéb bűncselekmények is, mint például, ha egy projektet vegyesen, uniós és
magyar költségvetési pénzből is finanszíroznak, vagy ha a nyomozók az EU-s
csalás felderítése közben olyan más bűncselekményt találnak, amely közvetlenül
összefügg az üggyel, az EPPO abban is eljárhat akkor, ha, az uniós csalás
súlyosabb, mint a hozzá kapcsolódó köztörvényes bűncselekmény. És a határokon
átnyúló ÁFA-csalásokkal kapcsolatban is nyomozhat.
Vitézy nyilatkozott az európai ügyészségről , azt mondta a legjobb esetben is csak kb egy év múlva jövőre valamikor kezdheti el a vizsgálódást itthon. Melyikőtök is írta, hogy április 13 bilincsben lesz itt mindenki? És 500 forint lesz a papír. Na ki is volt ez?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...