Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
"Na mindegy,... szerintem Mubadalára hivatkozni badarság, a kezelt
portfóliójuk 380!!!!milliárd dollár. Ide 50!!!!! milliót, milliót!!!!
adtak." . Ezt hányszor leírtuk már és még mindig ezzel jönnek. Ráadásul a 4iG 100 millát nyomot az Axiomba, annak kb. búcsút is inthetnek, NASA szerződés ide vagy oda, full kamu a cég, már csak a bevételük körüli teljes titkolózás is okot adhatna a gyanúra....
Szia! A túloldali megnyílvásodra szeretnék reagálni, mert ott ugye nem tudok , mert feel kitiltott , mert feltételezni mertem 4000 fölött, hogy esni fog, Jászai pedig egy bűnöző. Na mindegy,... szerintem Mubadalára hivatkozni badarság, a kezelt portfóliójuk 380!!!!milliárd dollár. Ide 50!!!!! milliót, milliót!!!! adtak. Észre se veszik... Rhein szintén.... Valaki beírta Csg, Rhein mennyit esett. Mert ezek a megrendelések csak a felhőben léteznek, elméleti síkon, van egy kis része, ami alá van írva, a többi csak szándék. Ahogy a köztörvényes barátunk szokta írni, nem kötelező érvényű megállapodás....
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...