Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem kicsit erőlködés szaga van most már az itteni tevékenységednek, nem gondolod? A te világnézeted szerint már bőven 2000 alatt kellene lennie, de 2300. Mentségedre szóljon, hogy a te elvakultságod fasorban sincs mzs55 kollégáéhoz képest!
Igen ez is egy kereskedi mòdszer de azt mondják nem egyszerű azért ezt sem .Elkülönítek rá pénzt és ki fogom próbálni de nem nagy összeggel . Kíváncsi vagyok mire jutok .Sokan mondják hogy nehéz.Szerintem az a leginkább nehéz benne hogy több reszvénynek kell tisztában lenni a szörny jával napi szinten.Nem véletlen mondják magasabb szintnek
Bizony .Van egy kereskedöi csoport amibe bumm is tartozik akinek ez a specialitasa .Fórum érzelmek kiváltása ,megindítas amelyik irányba azt majd lesz vmi csak időbe szállj ki.És én is azt látom hogy szeretnek vándorolgatni.Most nyilván a neres részvények és főleg a 4 ig az elsőleges célpont.Jòl választják meg a céljaikat .Ahol Story4 van ott tanyáznak.
Mondjuk ez igaz, ha pénzt akarsz keresni, akkor állj be abba az irányba amerre már elmozdult és menj vele. Ha meg extra pénzt akarsz keresni, akkor az indulás előtt állj be, abba át irányba amiben a jelek fel-fel villannak!
Olyan ez a bux, mintha lenne egy entitas, ami papirrol papirra vandorol, hol az egyik hol a masik papirt huzzak meg, beultetve sok johiszemu embert, aztan jon az emberedes sokaknak, meg a minuszos szamlak.
Szeretném felhívni a figyelmet a bumm féle kereskedőkre . Érdemes most óvatosnak lenni mert ha hír nélkül ugrasz bele és negatív hírek jönnek amire nagyobb az esély nagy síras is lehet a vége .A következő napokban úgy látom most a napizòk mòkáiròl fog szòlni a kereskés.
Igen ha túl vagyunk a safen gyakorlatilag a nagy bizonytalansagnak annyi .Csak még nem lehet tudni mennyit esik és mennyire lassul majd le az emelkedés.
Azota esett kb 60 szazalekot es 1700tol szepen jon fel. En az ellenallasat latom. Ha bemonjdak nincs safe penz esni fog de ujra jonni fog fel. Ez a ceg all. Az rtl klub sem volt szovetsegese az elozo vezetesnek megis ment, ez a ceg igy ia megy. Szerintem nincs kimondva, hogy szovetseges-e vagy sem. De amugy is szeretetorszag lattunk, itt mindenki szeret mindenkit, szoval eljen a szeretet.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...