Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Állítólag ma 13 órakor tárgyal a magyarok magyarja ez bizottság elnökével, amelyen alku születik. Noss... ha gyors lesz a bejelentés akkor a BÉTen várható némi robbanás, kérdés le vagy fel.
Te? 🤣🤣.Rá se nézel ? Igen amikor amikor bukòban vagy beragadva így szokott lenni 😁 amúgy nem igen van hogy ne pròbalj amikor felfelé megy felbeszélni amikor lefelé lebeszélni .Amikor meg tisztán látszik hogy felfelé beszélted de fordult hirtelen akkor maradsz egy kicsit csendben 😁.Jò utat guru ne siess vissza 🤣
ha nincs jobb témátok mint rólunk beszélni az már rég rossz főleg úgy hogy ki beszél a haverjával fórumtémákról?Jah azok akik együtt fórumoznak tán nem egy brókercégnél dolgooztok itt páran mert ha te a családoddal rólunk beszélsz ott vannak bajok akkor.
Búcsúzom is megyünk a családdal, most épp egy hunguestbe. Ha már van opusom, meg akciósan Ja, igen ma csináltam 50 pontot 3600 darabbal. Te mit csináltál?
Szerintem nektek egy papírotok sem volt és van. Azt beszéltük múltkor, hogy vagy egy elfekvőben vagytok vagy egy elvonókúrán. 0-24 ben jönnek a beírások, se ünnep, se pihi,se család, se semmi. Egy Guru mint én pünkösdkor a nyereményből viszi a családot mondjuk Lignanoba vagy egy görög szigetre. És rá sem néz a tőzsdére. Pihi és töltődes van.
Bármi lehetséges, de legalább nem írok be olyan butaságokat, mint Te. Sajnos azt be kell ismerni, hogy nélkületek nagyon száraz és roppant unalmas lenne ez a topic. Nem írok rosszat azzal, hogy hülyére röhögjük magunkat rajtatok, de ha nem lennétek sivárság lenni itt. Ti vagytok a topic elismert bohócai. Köszönet érte.
Nevetni fogsz még a nagy amcsi hiper cégek is úsznak a hitelben meg a kötvénykibocsátásokban, pedig tele vannak kápéval. Te sem vagy valami nagy üzletember.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...