Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
valószínű speki de az 1600 is az volt szándékosan toltakk le olyan mélyre ilyen hamar hogy pont eltudják hitetni hogy most fordulat lesz egy kb semmitmondó KGY miatt?Miközben már tudjuk jól hogy rengeteg pénztől elesik a 4ig se közbeszerzést nem fognak nyerni se közpénz nem fog menni a számlára sőt 1300milliárdos szerződést konrkétan megsemmisült.És azt hozzáteszem ha eddig mindent megnyer ta 4ig és magas árakon és kb erre volt képes akkor közbeszerzés nélkül mire lesz képes ez a holding?Konkrétan semmire.Van egy olyan tippem ez a RKGY csak az árfolyam manipulálásra kellett nekik hogy lehessen még egy felkört csinálni.
Ezzel a papirral ha turelmes vagy es akar moat veszel de ha 3000nel is akkor is hasznod lesz. Mert ez a papir menni fog es ahogy latjuk megy is. Aki vett 1700 kornyeken annak gratulalok mert ma eladhatja szerintem 2500nel, mert addig mehet ma. + ha megszavazzak az srvet akkor nincs kerdes h ev vegere legrosszabb esetben is siman 3000. En ev vegere 4500-6000 koze lovom, de addig meg barmi lehet.
én sem bízom a nagy feltámadásban, de azért, aki múlt héten vett, és tartotta, az szépen keresett. Tehát lehet itt fujjogni, de május hónapban a BÉT-en ez az egy részvény volt, amivel lehetett szép hozamot elérni. Én ki- és beugráltam, de még így is köszönöm szépen, jól vagyok. Aki viszont megvette az alja környékén, és nem napizott, az még jobban járt.
Azért fellélegezhetnek a bukóban ülők, tudom, hogy szar bukóban ülni, én is voltam ilyen szituációban, de a bizonytalanság továbbra is él annak ellenére, hogy megy a speki ezerrel.
Várható volt a fordulás, jeleztem is nektek pusztán TA alapon, de az intenzitása meglepett. Sc volt? Nem tudom. Most elvileg támasz a csökkenő csatorna teteje.
Közgyűlés? Remélem a veszteséges ránk lőcsölt cégeket visszaadjuk. Szendi majd villoghat aztán fizethet a nagyon okos. Feltehetően a safe hitel miatt rakták ide, hogy lenyúlják a pénzt osztogatásra a 14-15 havi nyugdíjra meg a művészeknek!!
Érdekes lesz a mai kereskedés meglátjuk ki látta jòl .Véget ér egy trend vagy ismét manipuláció és délibáb.Nem konnyű téma hiába láttatják egyesek annak .
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...