Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Amit nem értesz, és valószínűleg nem is fogsz megérteni, hogy akik beszálltak, NEM azért szálltak be, mert "NER-es cég", hanem azért, mert egy cég, amiben láttak fantáziát... ennél egyszerűbben nem tudom megfogalmazni
A humars project meg van ? Az a cucc bebizonyította hogy messzire és K...pontosan tud csapást mérni .Műholdas adatokkal persze .És mielőtt elkezdjük hogy nekünk minek az is csak szòlok hogy a románok is berendeltek belőle akik évszázadok alatt bebizonyították hogy mekkora barátaink és bármelyik szövetségest hátba szúrják gondolkodás nélkül.Na ez egyetlen egy ok a sok közül pl miért nem maradhatunk le .Nem lenne kis előny ha ezekkel a műholdas cuccokkal önállòan rendelkeznénk és nem kellene kopogtatni műholdas adatokért .Ezért mondtam tegnap hogy MP től komolyabb megfontoltabb hozzáállást várok beiktatott miniszterelnökként amikor ilyenekről nyilatkozik amiről fogalma sincs.
Egy átlagos kórházi beszállítót a valósàgban úgy 120-150 nappal a teljesítés után fizetnek ki (60 nap a szerződés szerint + a szokásos késedelmes fizetés). 4IG pedig teljesítés nélkül kapna most 30 Mrd Ft előleget, egy keretszerződésre. Ez a Fidesz működési logikája, a Fidesz ptioritása, amit most MP azonnal leállít. Talált egy nagyon jó esetet, ami most komoly kontraszt és kiváló támadási pont. Várható volt, hogy ez lesz belőle. Lehet szidni pártállástól függően MP-t de ez most a 4IG-nál egy már betervezett 30 Mrd cash nem beérkezése. 4IG kezdhet saját kockázatra szerződgetni, a keretszerződés át lesz nyálazva betűről betűre, ez idő és kockázat.
Az 🤣🤣.Hát bki én se tudtam ezt akkor összerakni hogy ez a csoport mire számít? Voltak olyanok is mint rice aki nem hiszem hogy Tiszara szavazott de Tisza győzelmet jòsolt és persze folyamatosan nyomta hogy jò lesz ez .Nem értettem én se hogy mire várnak mi lesz ?? Spongyát az állami pénzekre és összeborul azonnal MP és Jászai??Hát K...ra nem úgy néz ki.Vagy ha igen annyira hihető színhazat játszanak hogy ma nem tudom hol lesz az árfolyam de húzòs napot tippelek.Szerintem aki úgy volt vele hogy megvárja mi lesz hátha, azok kozül ma sok fogja dobni . Meglátjuk
Az megvan, hogy nem azt mondta, hogy megakadályoztuk, hogy a Fidesz haveroknak menjen a pénz, hanem hogy ettől rosszabb lesz az embereknek és ez a Tisza választási győzelmét segíti elő?
Álszent?, én is Péterre szavaztam, de már nagyon nem tetszik a viselkedése, kezd elszállni az agya. Jó lenne, ha megértené van kb egy éve, hogy csodát csináljon itt, hogy észrevehetően jobb legyen az életünk. 1990-ben megbuktak a komcsik és mi lett négy év múlva lazán visszajöttek, mert ostobi volt a vezetés. Tegnap is egy megalázott födbe döngolt ellenfél fegyverletétenél bunkón viselkedett. Egy úri ember ilyenkor másképp néz a legyőzőttre. Ha nem lesznek sikerek, gyorsan fordulhat a kocka, egy év múlva kevés lesz a dutyi meg a visszavesszük. Nem látom, hogy erre koncentrálna, a bosszú rossz tanácsadó, mélybe vissz! Hát ennyi.
Szerintem! Mivel viszonylag kicsi a közkéz darabszám így játszani fognak az árfolyammal. "Pár száz millióval meghozzák utánna elfárad.. az utolsó 5hónapba ez volt a trend gyűjtögetés felhúzás hóvégén majd csorgás lefelé... nyílván 6 hónap múlva okosabbak leszünk🙂 Te szerinted mi várható?
Politikai szimpátiától függetlenül, objektíven nézve, a tegnapi hírek és nyilatkozatok szerintem eldöntötték a SAFE kérdést és őszintén szólva a 4ig jövőjét is. Inkább hagyják veszni a SAFE-t, minthogy ezek után a 4ig- tömjék, de valahogy szerintem majd megoldják megkerülve. Mindent meg fognak tenni és minden áron, hogy tönkretegyék a céget, merthogy számukra az összes részvényes "oligarcha" (ez mekkora ferdítés amúgy!), a kisbüfiket a vonat elé dobják ezzel a hivatkozással. A kárörvendőknek üzenem, hogy ennek ellenére a fő zenészek ugyanúgy milliárdosok maradnak, mint eddig.... nem ők fognak szívni. És nem fogadom el érvnek, hogy de minek fektet egy magánember NER-es cégbe.
Szép reggelt minden részvényesnek! Nehéz nap előtt állunk de bízok a legjobba... (Ha bár ez a Honvédelmi Minisztérium szerződés 1 311 050 000 000 forint értékben csak KERET szerződés) az elmúlt lassan 1 évbe mennyi ilyen szerződést láttunk amiből nem lett semmi.... - az árfolyamot a kisbefektetők teszik jobbra és balra szerintem ma 1800 forint lesz az alsó szint hó végén meg 2500 forint. Ez a negatívhangulat ami jellemzi a magyar tőzsdét már már szomorú. Remélem ennek az "eszetlen pénzégetésnek" lassan a vége lesz mert ez már így is nagyon fáj
Majd az ügyészség ne felejtse el megvizsgálni a DIGI tornyok adásvételét sem. https://bitport.hu/leallitasa-utan-gyorsan-talaltak-vevot-a-digi-mobilhalozatara Megnézhetnék, hogy egyáltalan használják ezeket valamire vagy csak azt a célt szolgálta az üzlet, hogy megvetették az állami Pro-M Zrt-vel, hogy ne rohadjanak rá a Fidesz4IG-re a DIGI tornyok?
Így van, de ha kapzsi valaki vagy be van ragadva, akkor jöhet az elmélet gyártás, ahogy látható amott, hogy a háttérben biztos le van zsírozva minden, jönni fog a SAFE a Fidesz4IG-nek, csak a választóknak beszél MP.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...