Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ha állam bácsi vissza akarja kapni a pénzét szépen el kell adnia a részesedést, biztos lesz rá vevőjelölt. Egyébként meg ez egy rossz deal lenne, stratégiai fontosságú, hogy legalább egy telco cégben legyen állami részesedés, ha már a telenorból (yettel) kiszállt nem árt fenntartani ezt, így nincs teljesen kiszolgáltatva az ország. Lásd anno a közművek.
Az a kemény 10% közkéz ugye viccelsz? Nincs itt semmi látnivaló, megy a patáztatás rendesen, ugye senki nem gondolja komolyan, hogy egy ekkora céget bárki szétbarmolna. Főleg, hogy a cég bevétele piaci alapon jön.
A 4ig nél mely vezetők? Mert JG mögött a cég vezetésében nagyon komoly szakember gárda van. JG lehet az egyetlen akivel problémája lehet MPnek de ő a cég fő tulaja. Vele kell megegyezni.
Nem tudhatjuk,hogy MP-nek mi lesz a terve a neres cégekkel ha nyer.Óriási a bizonytalanság.Majd veszünk akkor,ha tisztul a kép.Inkább maradjunk ki pár száz pont profitból mintsem durván beragadjunk.
Fél éve figyelem a napi mozgásokat . Általában dobáljál egy sávban . DE igen sokan eladták ma de valakik meg is veszik . 2200-nál én is pánikoltam ,aztán jött a 2000 közel . Választások és április 30 után kilő ez . Lehet osztalék is lesz ,bár azon csodálkoznék .
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...