Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ha olvasnád magad, hogy miket összehordtál itt idén, hát valószínű 1 ideig nem nagyon írnál. Lassan nagy megmondónak próbálod magad beállítani, részvény nélkül. Reál sincs, mert nem telik rá. Azokat oktatod, akik nagy pénzeket nyertek idén, te pedig csak szeretnél nyerni. "1 kis szerénység elvtársak, 1 kis szerénység."
Mit nem lehet ezen érteni? Mtel 1572, 4ig 1680. Mtel emelkedni fog, 4ig esni. Azt meg a 4ignél is beszoktam írni ha záráskor nagy tételben belevesznek. Azt meg tartom hogy mtel most jobb vétel mint 4ig. Ez az én véleményem, ha tévedek hát tévedek. Ha kormányunk nem nyúlna bele akkor mtel már bőven 1700 fölött lenne.
"Mtel-t végén nagyon vették" Amikor ugyanez itt történik: Nagy forgalommal esett! "Nem csodálkoznék ha pénteken 1620-1630 körül ismét találkozna a két árfolyam." Ha találkozik akkor, hogyan gondoltad, hogy jobb befektetés az Mtel? Az Mtelt 1700 felett jobb vételnek tartottad, mint az 16..-es 4IG-t. Tényleg nem tudlak követni!
Mtelt a végén nagyon vették, fél milliárdért vettek belóle. Itt meg a hír miatt volt egy tíz perces roham pár tíz millióért. Nem csodálkoznék ha pénteken 1620-1630 körül ismét találkozna a két árfolyam. Holnap az első tíz percben még lehet egy vételi roham aztán megint fordul szerintem.
Ez már a 4. nekiindulás pár héten belül. Ez sem lesz tartós szerintem. El lesz itt még sokáig 1600-1700 között. Ne feledd nem rég még 1900 felett is volt.
Ha be tudnál lépni egy bizniszbe, ami pl. éves 20% hasznot hoz, de most még nincs meg a kellő tőkéd hozzá, és külső forrásra van szükséged, aminek az éves költsége pl. 3%, akkor megvárnád, míg összegyűlik a pénz, vagy lépnél, és bevonnád a külső forrást? A példánál maradva ez évi 17%-os hasznot eredményezne, ami igencsak jótékony hatással tud lenni az árfolyamra.
Azt is írtam hogy mtel gyorsabban fog reagálni visszafele is. Mtel innen szerintem előbb áll talpra és indul el felfele mint a 4ig. 4ig hírekre vár (konkrétumokra ) amik valahogy nem akarnak jönni. Tárgyalnak mindenkivel de konkrét eredmény nincs. Míg a Mtel az osztalék és srv miatt szerintem gyorsan talpra áll és elindul fel.
Madrid ne legyél már ilyen... Az MTEL 1700 felett volt a 4IG pedig szinte ugyanitt amikor összehasonlítottuk a kettőt! Te azzal érveltél , hogy jobb befekteés az MTEL, hogy orr lesz SRV és oszti is! Azóta már megtörtént a beárazódás, hol is tartunk most? 4Ig real 1612 Mtel real 1598
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...