Nem a Velencei tavat mostam össze a Dunával, hanem a politikusi attitűdöt. Hogy az ország megválasztott politikai vezetői, elsődlegesen mennyire nem az emberek valódi hosszú távú problémáival foglalkoznak,hanem csak a pillanatnyi politikai hangulatuk befolyásolására koncentrálnak. Amúgy hallom karácsony megtalálta a probléma megoldásának a kulcsát,fel kell emelni a víz árát,mert ugye ami drága, abból kevesebb fog fogyni,így majd a kevesebb víz is elég lesz. Sőt,ez gyakorlatilag annak a beismerése, hogy lesz akinek nem is fog jutni. Most azzal szereznek választói támogatast az ötlet mögé, hogy az skandalum, hogy egyesek rezsicsökkentett vízből medencéznek. Két dolgot árulok el. Akiknek rendes medencére telik,annak áremelés után is lesz víz a medencéjében. Kettő,hogy mindig ilyen politikai hergeléssel (szegény vs gazdag) kezdődik az olyan intézkedések bevezetése,ami aztán a szegényeknek fog a legjobban fájni. Szegények alatt az átlagembereket értem.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)