https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260430/varga-mihaly-az-inflacio-iden-atlepheti-az-5-ot-rendorok-vizsgaljak-a-matolcsy-korszak-penzszorasat-833798
"Az MNB igyekszik menteni a menthetőt. Ennek eredményeként az alapítványi vagyonkezelő új menedzsmentje egy év alatt már több mint százmilliárd forintot faragott le a hiányból. "
Nem tudom ezeket a dumákat, hogy lehet komoly arccal előadni,pláne azok után , hogy azért a jegybankban kialakult visszáságokhoz némi köze,szegről végről csak volt vargának is. Nem!?
"Az MNB igyekszik menteni a menthetőt. Ennek eredményeként az alapítványi vagyonkezelő új menedzsmentje egy év alatt már több mint százmilliárd forintot faragott le a hiányból. "
Nem tudom ezeket a dumákat, hogy lehet komoly arccal előadni,pláne azok után , hogy azért a jegybankban kialakult visszáságokhoz némi köze,szegről végről csak volt vargának is. Nem!?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)