Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azt már meg se említem hogy a fideszpropagandisták vajon azért utasítják e el a morális felelősséget és csak a büntetőjogit emlegetik mert "minden le lett papírozva" De valóban, a propagandisták, besúgók és minden ellenes beszélgetést szétrollkodóknak, kegyelteknek, érdemi munka nélküli kitartottaknak nem kell jogi következményektől tartaniuk. Ezért is hárítják a morális felelőssséget és a megvetést. 13-tól már megbékéllést és egymás elfogadását hirdetik a gyűlölködők is, nekik egy kis eellenvélemény: https://www.youtube.com/watch?v=tRcoNgOQE0Q
Több alázatot kérlekszépen! Az egy-két hete nemfideszesek kioktatnak minket nemfideszességből, pont olyan megingathatatlan bázison álló magas lóról mint nemrég még a fideszes hitre akartak megtéríteni és ostorozták a pogányságunkat. Ez van, mindig tévúton járunk, de vannak akik mindig látják a fényt! Meg se tippelem honnan kifele bámulva.
szerintem meg tisztában van a vereség súlyával. nem buta gyerek az. nem véletlenül lett belengetve és van nyitva az amerikába távozása. próbálja őrizni az arcát, ne tűnjön elkullogásnak. de mindenki látja, hogy az.
Sehova nem mehet senki. Határzár ezeknek. Amit loptak az tartozás és öröklődjön, lehet generációkon ledolgozni, ráhelke is meg a fatolvaj pista is fejtse a követ. Ugyanez minden "dinasztia"-nál.
Azt nem gondoltam, hogy ennyire gyorsan fog megrogyni a Fidesz, de nem kár érte. Remélhetőleg 2030-ban mennek az alibi KDNP-vel és a szatelit mihasznàkkal a politikai szemétdombra az MSZP, SZDSZ, MDF, FKGP, DK, LMP, Jobbik, MIÊP,, MKKP után. Akiknek viszont helyük kell, hogy legyen és vissza kell térniük, a Momentum, akik elsőként lêpték meg a visszalépést és gőzerővel azon dolgoztak, hogy rendszerváltás legyen.
Minden napra van vmi döbbenet. Jön a Zsóti bácsi! Helyes hogy O1G eltakarodik. Jöjjön a rendszerének a felszámolása, elszámoltatás. Lásd: pl. petikenemminiszter család vagyonosodása
A fidessnek lefőtt a kévé. A bukás elkezdődött, folytatódik a csontvázak kipotyogásával. Remélem, hogy az ellopott közpénz egy részét visszaveszik. Nyílik az út a börtönbe program!!!!
Orbán nevezte poloskáknak a magyar embereket amikor azt mondta: "Átteleltek a poloskák" A választási eredményt meg csak az miatt kénytelen elfogadni, mert akkora vereséget szenvedett, hogy feltörölték vele a padlót is. Egy ekkora bukás után a bukott miniszterelnöknek nem is maradt más választása mint elfogadni a megalázóan nagy vereséget és szégyen szemre elkullogni a politikából. Bár igaz, hogy a vereség súlyával még mindig nincs tisztában.
A bűnöket fel fogjuk tárni, a vagyonokat vissza fogjuk szerezni, aki pedig jogtalanul gazdagodott meg a magyar emberek pénzéből, az mind a független magyar igazságszolgáltatás előtt fog felelni – összegzett Magyar Péter. Helyes ! Bíróság előtt felelni!
Elítélésről: TT .-on látom Németh Zsolt a Zsolti bá. Indexen, Semjén a Zsolti bá… Akkor? Egyik börtön, - rendben , és másik akit gyanúsítottak alaptalanul ez ügyben? Hova vezet ez?
Nem én vagyok , aki a vidéket egységesen butának birkáknak nevezte. És lám ,választásnál az ország minden részében hasonló eredmény született! Nem lesz választás , nem fogadják el az eredményt! Nem sorolom. Vagyis , ha jogállamot szeretnénk akkor mindenkinek úgy kell , kellene gondolkodni , viselkedni. Végig kell menni az úton. “Nem lesz többet következmények nélküli ország”. - Végre! Nagyon helyes! De mindent törvényesen. Különben ua vagyunk. A tolvajok nyerjék el büntetésüket . Akinek félni valója van féljen.
úgy szaporodnak a hirtelen lett sosemvolt fideszesek mint a nyű! Mondjuk náluk már csak azok a khmmm, érdekesebbek akik még mindig tolják a propagandát és várják a csodafegyvert amikor már a vezetőségűk és bálványuk javában menekül. Vicces a műsor.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)