Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Remélhetőleg most végleg megbukik a felcsúti hazaáruló ruszkibérenc. Én biztos visszavonnám a 14. havi nyugdíjat, az SZJA mentes anyák programot, a CSOK-ot, Babavárót, munkáshitelt, 25 év alatti SZJA mentességet és a Nők 40-et, a 13. havi nyugdíjat pedig beépíteném 12 részletben az alap nyugdíjba. Itt kezdeném, ha már megszorítani kell a Fidesz-KDNP pedofilpárti koalíció ész és fedezet nélküli osztogatása miatt.
"modern magyar gazdaságtörténelem egyik klasszikus, bár elkerülhető tragédiája volt Medgyessy Péter 100 napos programja." Nem megvédeni akarom Megyót. Később orbán celebje lett ő is,de ezt a 100 napos programot is, gyakorlatilag orbán populizmusa kényszerítette ki. Mondtam már, Magyarország kálváriájáért, gyakorlatilag egyszemélyben orbán születése tehető felelőssé, politikájával ennyira befolyásolta a gazdasági, szociális,társadalmi folyamatokat.....és megjegyzem,még mindig nincs vége.
Ha meg nyeretlen kétévesek nyertek volna azon menne a finnyogás, hogy mit értenek ezek hozzá, ha régebb óta ellenzéki politizálók akkor azon. Valahogy sose jó semmi egyeseknek ha nem a diktátor seggét látják alulnézetből.
Azert tegyuk hozza magyarpeti elsok kozt hivta fel bibit. Vajon miert? Azert, hogy idecsalja? Ez pofaraeses utolag derult ki, utanozza a kisfiu orbant. Amugy bibi volt usaban letartoztatasi parancs utan talan 2x is. Jaaa es atrepult olaszokon franciakon gorogokon.
Szilárd meggyőződésem, hogy ezt a kérdést az elszámoltatásban vizsgálni fogják. Szerintem szóba jöhet ismeretlen tetteses, különösen nagy összegre károkozás, különösen nagy összegre hűtlen kezelés, hivatali visszaélés, elsősorban nem a 133 bátor emberrel, hanem a kormánnyal kapcsolatban.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)