Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"Péntek reggelre eltűnt Nagy Márton Facebook-oldala. Egyelőre nem lehet tudni, hogy az oldalt törölték-e vagy felfüggesztették. Szintén kérdéses, hogy a nemzetgazdasági miniszter folytatja-e közéleti tevékenységét."
Szegény sok nickes nem tudta, hogy megvették ezt is Orbánék. Legközelebb Origot linkelj Ibiza Nudli zajec Spiller! :) További jó vergődést! :) Öröm nézni. :)
Nem vagyok benne biztos, hogy ez az egész nem-e MP habitusából meg abból ered hogy erre készültek 2 éve. Egy úthenger a csávó. Ott folytatja ahol az országjárást abbahagyta. Minden is legyen meg azonnal. Reméljük az egészsége bírja. Meg rövid a határidő ami alatt teljesíteni kell a feltételeket.
Nincs konkrétum,csak nem értem. 2026-ra a költségvetésben beterjesztett hiánycél 3,7% volt,amit később 5%-ra módosítottak. Ha az AI nem hazudik ez nominálisan 5445 millárd. Ehhez kapunk most (várhatóan) még 4000 milliárdot. Gondolom azért,hogy az 5% számottevően ne emelkedjen. Igen ám,de ha tovább megyek ezen a gondolatmeneten,az azt jelenti, hogy az idei éves hiány eu-s pénz nélkül, már 9%!!! körül alakulna. Nyilván,ha az EU ilyen gyorsan reagál, hogy még a napokban, szinte a választas után egyből ide jönnek,ez a szám belső,szakmai körökben már ismert volt. De ha a szakértők ismerték ezt a qrva sz@r számot, akkor milyen alapon ajánlgatták már jóval,egy bizonytalan kimenetelű választás előtt vételre a magyar eszközöket?
lett volna mód megszivatni fideszt, rájuk kellett volna szavazni.. államcsőd 500Ft eur..és elkullognak.. Ja a mai euronews on hallottam nem kellene odaadni magyaroknak a pénzt... jujuj.
Azzal együtt hogy mp nem az akivel szivesen haverkodnék, embertelen munkát beletett és ahogy elnézem elég gátlástalan is ahhoz hogy irtózatos dúlást vigyen végbe a nerben. Ha véghezviszi saját lapot kap a történelemkönyvekben. Aztán lehet érdemes lesz váltani mint a britek Churchillről, békeidők más hozzáállást igényelnek. De ha két ciklusban maximalizálunk már jó. Nagyon várom már a forgószelet, egyelőre nagy hiányérzetem van, ez még nem katarzis csak a lehetősége. Azt hiszem vezetőszáron levő élboly látványa nélkül sose lesz az. De jövő sem, akkor marad a következmények nélküli ország. Ennyi bűn nem maradhat megtorlatlanul. egyszer el végre példát kell statuálni, előző rendszerváltst is elalibiztük, maradtak is a komcsik még évtizedekig. Drága árat fizetttünk. Meglátjuk tanultunk e belőle.
Egy ember,egy sors. Nem kell vele foglalkozni. Itt most figyelni kell nagyon, nem lesz holnap Kánaán,de irányba kell állni. Megszavaztuk többséggel, akkor nyomni kell. 16 év lószart kell eltakarítani.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)