Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem akarom habosítani. Én régóta ugatom a gazdaság szerkezetét át kell alakítani, ezt 1990től kellett volna. Nem most egy világválság közepén. Kell változás, Igen. De nem egy ilyen tiszás csürhe kell. A MP-ben megvannak a szükséges kvalitások? nyomokban sem. Amiket adóváltozásokat beírtam a listába azokat lassan nem lehet bevezetni. Ki kell állni a Nemzeti múzeum talapzatára és felolvasni a 12pont megszigorítást. Most hagyjuk az elszámoltatást meg majd visszaszedjük a pénzeket...a lop lop lop...szlogent..ezt az irigy proletárok szavazatáért megy. Aki ráébredt "aha ezért nem jutok előre"..nem azért mert lusta és nem tanul folyamatosan. A magam részéről több mint 30éve vállalkozom tehát megélt a vállalkozásom több érát.. megoldottam akkor is és majd most is. Szóval részemről ennyi.
ez egy gazdasági fórum tehát elvileg az alapok megvannak a gondolkodáshoz. 1. jellemileg és a képességek oldaláról magyarpéterben megvannak a kvalitások az ország vezetéséhez? 2. Miért a régi komcsi pénzügyi emberek lebzselnek a tisza körül. bodpéter, sunyi surányi, pörsingmáriazita.. 3. Mit látunk az euban? elvesztette vezető erejét, önként eldobta a piacának az 50%át és usának fizet vámokat. Ma már senkit nem érdekel mit mond az eu. Német gazdaság? etnikai összetételek? Most akarunk beleintegrálódni? Hatalmas átalakulások vannak a világban, eut kellene átalakitani ezt orbán azért jól látja. 4. 3 sávos szja (volt ilyen mindenki zsebbe kérte a pénzt és 3millió minimálbéres országa voltunk) 25% társasági adó, rezsi és hiteltámogatás eltörlése és még a 13.havi nyugdíj is komoly érvágás a családoknak. Csak végig kell gondolni mi hova hat. Mi lesz a fogyasztással mi lesz az inflációval a munkahelyekkel 5. A GDP növekedése nélkül nem lehet béreket emelni. Az osztrák GDP 4x-es. Miért? mert nem engednek be a nyugatiak a piacaikra. 6. "választást kell nyerni utána mindent lehet" ha elmondanánk a terveket akkor biztosan elvesztenénk a választást" beszólások engem nem nyugtatnak meg: https://youtu.be/E8B7SXaszLE
meglesznek abból a vagyonból, amit elloptak vagy érdemtelenül "megkerestek" a szolgáltatásaikkal... sok-sok évig megélnek belőle. nyilván ha elszórták, akkor kevésbé, de annyi baj legyen. ha valaki tényleg jól keres (lop) 16 évig, az utána már nem kell hogy egy percig se dolgozzon. és a jól keresés alatt nem valami extrém dolgot kértek: 16 évig félreteszed a fizetésed felét (amit egy halandó is meg tud tenni) és befekteted, akkor onnantól 16 évig (ha csak reálértékét őrzi meg a befektetésed) elvagy. ha meg kicsit forgatod, akkor kb örökmozgó. És ez egy sima középvezetői szinten már megléphető. Tömegnyi csinovnyiknak volt meg a lehetősége erre az elmúlt 16 évben. Annak, aki meg a piacról akarja ezt összehozni, annak azért valamit villantania kell (a seggnyaláson túl).
A meg nem értett, figyelemért betegesen küzdő sok nickes zseninek nagyon fáj, hogy 2 nap múlva eldől, NER cicik helyett marad neki a dákó. Az a baj, hogy propagandistának nem tud már elmenni, mert a sok nyalógép ki lesz rakva a következő hetekben, mivel a NER a saját pénzét nem fogja már betelolni ilyen szinten, azaz lesz sok-sok munkanélküli propagandista. Kár, hogy nem közvetítik élőben, ahogy az MTVA propagandistáit kirúgják, pedig ezt szívesen megnézném
sok hitel, állami vagyon eladása, közszolgáltatások tovább inflálása, trükkök százai, jövő eladása, stb. a szokásos. ha 16 évig ment, miért ne mehetne még 4 évig? aztán meg még 4 évig? akinek nem tetszik, annak nyitva a határ és óbán meg a többieknek nem hogy megfelel az ilyen hazaelhagyó, hanem kifejezetten örülnek is neki.
ha a tolvaj fidesz nyerne, akkor hogy hozná egyenesbe a költségvetést? ezt a 16 év alatt szétbacott költségvetést nem tudná rendbe rakni, (és nem is akarná) maradna a hazudozás és a tikosított hitelfelvételek (kinai) a lyukak potlására, amik nagy részét ugyanugy ellopnák, mint ahogy eddig! . a kölségvetés rendberakásához a kiadásokat csökkenteni kellene, az eu-s támogatások visszaszerzése, a korrupcio és a hozzátartozo lopások megszüntetése függvényében lehet eldönteni h a bevételeket milyen mértékben kellene növelni! . az általános igazságérzet helyreállításához pedig egy komoly elszámoltatás kellene! elszámoltatás, vagyonelkobzás, börtön!
Afrikai torzs sem ugy tervez, majd odamegyunk oroszlanhoz jol belerugunk es majd meglátjuk is mi lesz.:) ha igen ez a törzs mar nincs. Abbol indulhatunk ki amit tisza sajat szakertoi mondanak, amit eu kifogasol es amiket imf javasol. Kik s tisza szakertoi? A regi levitezlett komcsik akik anno eladositottak az orszagot. Pörsing maria zita, sunyi suranyi aki piaci aljon adta el aranyat, bekesik bodpeterek. Lattal olyat barmelyik kormanyvaltaskor visszaszedtek volna barmilyen penzt? Fidesz sem tudta a vörösbároktol.fizetniMilyen jol hangzik vegyuk el mészitől. Volt munka elvegeztek leszamlaztak eu ellenorizte kifizettek. A gazdagok mintaja megvan a vilagban optimalizaljak az adojukat. En azt latom nagy siras lesz, afacsokkenes adobevetel csokkenes lesz es kereskedok benyelik. Lattuk fidesznel a husok afacsokkenesenel. Mondtam a 3 savos szja, 25% tarsasagi ado a rezsicsokkentes megszunese adomentessegek tamogatott hitelek eltörlése, 13. Havi nyugdij elvetele nagy tarsadalmi gondot okoz. Csak vegig kell gondolni mi hova hatott.
Nem tudom, így lesznek-e ezek, de... Ha nem a 600 oldalas megszorítás a valós sztori, akkor az jön le az ígéretekből, hogy a javak másféle elosztása várható, illetve az ígért 9%-os adó, gyógyszerek áfájának elengedése, az élelmiszerek áfájának csökkentése, stb., mind csak a kiadás oldalt növeli, ami még tovább billenti a mostani megborult egyensúlyt. Na most aki számol is, az tudja, hogy a mészárosék fullra elkobzott lopott vagyona egy évig sem fedezné ezt, (nem is fogják elkobozni) tehát valahonnan be kell majd szedni ezt a pénzt. (Persze egy darabig nem kiabálunk, mert "elmúlt 16 évezés" lesz, de aztán előkerül az a 600 oldalas AI csomag, mert hát "nincs mit tenni, a fidesz miatt megszorítás kell". És akkor majd lehet azon gondolkodni, hogy vajon a porcos végén kerültünk-e...
Sziasztok! Ki mit vár választás utánra? EUR/HUF. 385-ről vagyok benne pár éve... Beárazta a választás eredményét már az árfolyam? Mindenki Tisza győzelem esetén FT erősödést vár, ezért lehet az ellenkezője? Beszéljünk a Forintról. Mocskos Fidesz!
“ En el fogom venni amit kell.:)” Nos, sok boldogságot bese (ex)atyával, szabad a pálya. A muszáj nagy úr…. Mondanám hogy mesélj “ki lesz a cerka porcos végén” és kinek görbül a szája de inkább ne.
A meg nem értett zseni, aki időről-időre visszatér beböfögni a propagandàt. A kutya se kíváncsi rà, de ő csak nyomja. Nem bonyi. Na,még 2 nap és húznak melegebb éghajlatra a fideszes pedofilokkal együtt.
ha nem lenne ekkora tetje a valasztasnak azt mondanám kapjatok azt amit megerdemeltek. Oromkonnyek osszeolelkezesek..majd kezd sirasra gormulni a szaj. En el fogom venni amit kell.:)
Spiller, a kutya- és macskaadót, valamint a nyugdíjak megadóztatását kihagytad. Csak gondoltam szólok, ha már ilyen szépen felmondtad a propagandát, akkor ezek se maradjanak ki.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)