Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hát ha mató család cuccol nem hiszem a többiek ne mozognának a színfalak mögött. Kicsit sokak bokáját rúgták ki európaszerte ahhoz hogy egy kézfogással és egy sok szerencséttel letudják a buktát. Na mindegy először utcai orgia legyen meg 12én, másnaposság 13án, aztán majd jön az izgi és szórakoztató része. Lesz itt sivalkodj :D
el se kezdem sprolni hány szinten hülyeség a javaslat, a titkosított üzenetküldéstől a személyes üzenetek privát voltáig. Meg megnézném az alkalmazottat/ ait aki a nagymamák pancsizó meg pelenkázós meztelen unokás kepei és a pedok esetén különbséget tenne. Minden semjénnek van annyi esze ne nyílt üzenetekben mutassa be a vadászzsákmányt.
Ezek a kkv félék az egész világon,mindenben veszélyt szimatolnak,de hogy zsoltibácsi az erdészlakban c*gány fiúkat sz*pat akaratuk ellenére....,azt nem hajlandók észrevenni. Ritka aberrált népség a fideszes.
Ja, sima portnyitásos, név/jelszavas hozzáférésben ne is gondolkodj ha nem akarod akárki bemásszon. Illetve érdemes nem a standard portokat használni hanem ötszánjegyű tartományból választani.
Ha jol értem netről akarják elérni. A ddns szolgáltatás azaz az (alighanem változó, nem fix) IP címed ismeretéhez, eléréséhez mindenképp kell. (Oda az eszköz lejelenti az aktuális címét és a ddns szolgáltató mondjuk a bandita.ddns.com domaint ehhez tendeli, tehát a userek ezt hívják meg. Ez az ip cim. A hogyan tedd elérhetővé az más kérdés, a biztonság megint másik. Én VPN favorizálnám, biztonságilag, meg aztán ki tudja mire lesz még igény ha már bent vannak belső hálózatban, nyomtatástól a bármeddig. Aztán hogy ott milyen protokolt használsz az másodlagos szerintem. A betűjel hozzáadásos drive létrehozással annyi a kényelmetlenség hogy leszakítja ha nincsenk fenn vpnen és konnektálni kell ha igen. A von bejelentkezés plusz biztonság, a nas elérés jelszvát úgyis metik majd. Aztán lehet jelszavas, privát kulcsos, amit a routered tud. Ip címet szűrni nem nagyon tudsz, az is változó, utazhatnak is külföldre, aztán meg aki magyar ip-t akar annak lesz.
Azóta már azt is tudom, hogy ez sem sikerült, mert a tailscale is vpn:)) Igazából az a kérdés, kell nekem vpn-nel baszakodni? Lesznek userek korlátozott hozzáféréssel, 2fa. Esetleg eleve csak magyar ip-t engedek. A másik Igazából kérdés hogy érjék el? Erre lett volna a quickconnect helyett ddns+drive a megoldás.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)