Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
N0MAD kedd, 19:48
Előzmény: #98413  kkv14
ó, egy kocsmacoelho.
zajec úr melyik részét tisztelhetjük a bácsiban?
Jocek kedd, 19:11
kkv14 kedd, 19:10
Előzmény: #98407  N0MAD
Semmi gond. Nehéz megérteni, nem fehérek küzdelme folyik feketékkel. Oda vissza értendő. 
Egyszerűbben, egyik kutya másik eb. Az idő majd bizonyítja.
Bandita kedd, 19:02
Előzmény: #98409  N0MAD
Biztosra nem fogadok!
N0MAD kedd, 18:27
Előzmény: #98408  Bandita
nem kaptunk ideológiai felvilágosítást, nyilván amit a vaksi szememmel látok nem ér fel a nagy igazságokhoz úgyhogy bizonytalanságban leledzem.
Gondolj bele, mondjuk kritizálnám, erre megkapnám hogy ez diplomáciai angol, illik igy nyökögni hogy a gyengébben beszélő diplomaták ne szégyeljék magukat, vagy a miniszterelnök úr orosz tolmácsától szakmát tanult szinkrontolmácsoknak legyen elég idejük.
 Hát hogy rejteném el feltörő érzelmeimet? Mégiscsak egy ország nemzetközi reprezentálásáról van szó, itt nem fér bele egy véletlen "ad ad adad adad, de próblem íz devór", vagy egy "nó migráncs ín, hú in súd kam bekk". Itt minden megtervezett és szándékos, lepróbált és finomra hónolt.
Mondjuk azt nem értem valakinek hogyan lehet gajcstomi angolja szégyenletes, a miniszterelnökünké pedig rendben lévő, amikor szemmel láthatólag és füllel hallhatólag ugyanazon nyelvi stílust és regisztert képviselik.
Szerinted megkapjuk a magyarázatot vagy továbbra és könnyűnek találtatunk és érdemtelennek?
Bandita kedd, 18:15
Előzmény: #98407  N0MAD
Na és a dajcstomi?
N0MAD kedd, 18:11
Előzmény: #98405  kkv14
itt lesz a kutya elásva.
A fideszt szidta, te pedig ezt kiterjeszted mert állampártban gondolkodsz, diktatúrába szocializálódtál,most is abban gondolkodsz és természetesnek veszed a rendeleti kormázyzást, önkényuralmat.
Pedig csak a fideszt szidta. Érdemes lenne megtanulni a különbséget, pláne a választások utánra.
Bandita kedd, 17:05
Előzmény: #98388  EURHUF_goes_to_haven
Nem csak szakszervezetis segédmérnök?
kkv14 kedd, 16:02
Előzmény: #98402  tanrek
Próbálkozom!  A  show kedvéért....
Egy hazájában tehetségtelen emigrált,a határon túlról  (érteeeeed....határon) folyamatosan ócsárolja a szülőhelyét , amit már nem hazájának , csak "ott " -nak tart. Nyilván ott sem tud érvényesülni, ezért fröcsög vissza.  Nekem az az "ott" ahol ő vergődik, ez a különbség.
kkv14 kedd, 15:53
Előzmény: #98403  tanrek
Nézd el , nem érhetek fel hozzátok.
tanrek kedd, 15:47
Előzmény: #98399  kkv14
A szemantika neked nem az erősséged.... miért erőlteted?
tanrek kedd, 15:46
Előzmény: #98397  kkv14
Ez sem teljesen így van, de most tegyük fel a show kedvéért, hogy igaz...
Tehát oda butázni még belefér, de vissza már túl megy minden határon .... (érteeeed.... határon) :)
ok.
EURHUF_goes_to_haven kedd, 15:27
Esetleg a változatosság kedvéért, EURHUF téma ?
Elmondtatok már mindennek, köszönöm, örülök, hogy ennyíre a szíveteken viselitek a sorsom.
Én akkor is elmegyek szavazni és megkapja az esélyt a Tisza, mert Orbán csak tovább visz le a lejtőn és abból többet nem kérek.
Ha marad orbán előbb utóbb jön a leminősítés és akkor elfogy a levegő.
Mindenki a saját sorsa kovácsa, és legyen annyi benne, hogy elmegy szavazni (hogy legalább azt ne mondhassa, hogy ő el se ment mert nem érdekelni, nincs ráhatása.).
Szerintem ha Tisza lesz és kamatot próbálnak csökkenteni (hogy a OSP CSOK stb támogatásokat tudják tartani) ahhoz egy magasabb Ft árfolyam fog kelleni, de csak az én spekulálsom.
(Tisza > Kamatcsökkentés > Ft árfolyam 390-400) és közben EU-val kiegyezés. 
Ha marad a rezsi, akkor jön egy leminősítés és marad a kamat, és ugrik a Ft... (szűk diszkó ajtó, shortosok)

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek