Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Kitalálom... Nyilván azt is te fogod eldönteni, hogy melyik határ az, ami számít... :) Btw... elég sokat hallok vidékieket "pestizni"... és nem kifejezettem dicséretnek szánják... ha már köpködés a téma...
Ezt sem értetted. Szó nem volt köpködésről. Az hogy sokaknak a következményekkel sztembesülniük kell ahhoz hogy lássák döntések rosszak voltak e nem köpködés. Nem is vágtam magam áldozati pózba, de mondjuk ez valóban népszokás ha kellemetlen következmények érkeznek a faszkodásra. Bot a küllők közt, tüske a köröm alatt. Nohát fáj a köröm, meg a bicikliről leesés, ki hitte volna....
Ha ezt akarod, vegyél ki két hónap szabit, állj be aktivistának, és told ezerrel a melót ott, ahol azt most kellene. Mert itt a fórumon csak kontraproduktív tolod. De ez most kb az, amikor a Cote dazurról üzenik az ukrán lövészárokba, hogy hajrá fiúk, ha nyertek, akkor egyszer majd talán hazajövünk.
Rossz a hasonlat, egy megye határ nem egyenlő országhatárral, de ebben az esetben az biztos , hogy nem fog visszaköpködni felmenőire és elfelejteni honnan jött....
Érdekes kérdés. Ő (is) az unió állampolgára. Azon belül mozgott. Aki mondjuk nógrádból költözött pestre az is fogja be a pofáját, vagy a fő szempont hogy neked tetszik e a mondanivalója?
Ha olvastad az eddigi kommentjeim, mindben leírtam hogy azt akarom hogy ez a mocskos kormány eltakarodjon, és legyen egy élhető ország, jó oktatás és egészségüggyel és akkor elgondolkodok, hogy haza költözök... Inkább tedd fel magadban a kérdés, hogy egy nyelveket beszélő mérnök a nyugati határszélen miért költözött 800km te a saját házától egy idegen országba... Mondjuk nem azért mert olyan rohadtul fényes ott minden...
Ezzel egyszer már betámadtál.. De teljes mértékben nemérdek mit gondolsz. ;) Remélem a nagy Magyarország a hátadra van tetoválva és minden Kárpátia koncerten első sorban vagy ...
A magyar GDP 2025b3n 2-300 milliárddlal nőtt (kb90-100.000Milliárd 0,3%a) A Mészáros és családja érdekeltségébe tartozó cégek értéke 2025 szeptemberére közel ezermilliárd forinttal növekedett.
Helyes nyerjék ek büntetésüket , de a vádnak meg kell állnia. Ti már a bírósági itélet megléte előtt , kész tényként kezelitek a búneiket. De ha igaz a feltételezésetek, akkor hogyan kerülhetik el az igazságszolgáltatást az új érában?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)