Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bronz ma, 11:02
Tovább folytatódik a nem éppen sikeres Pedofidesz kormányzás.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260112/gyaszos-ipari-szam-erkezett-810325#
Idei GDP: +0%
qpec ma, 08:32
Előzmény: #97502  geza77
Ne aggódj,a befizető csapatban benne vagyol.a sorban előttem állsz,ha nem nyugger vagy.A múlt év csak a kezdet volt,ha maradnak.A saját éves inflám 24/25-re 16.1% volt. Akkor hogy is kaptam 170 ezret/ fő/év.Vatikáni valutába igen,de azzal tele a padlás.
geza77
geza77 ma, 08:21
geza77
geza77 vasárnap, 18:00
Előzmény: #97503  bronz
Választásokra  80 lesz az!  Utolsó szemét tolvaj banda! Annál a pár családnál. A többi meg fizetheti! qrva anyjukat!
bronz vasárnap, 16:04
Előzmény: #97502  geza77
Az igen!
Szóval most már azt hazudják a rekord költségvetési hiányra ezek a fideszes, pedofilmosdató nyomorultak, hogy ez a pénz a magyar családoknál van.
És hol van a többi 65000 milliárd Ft? Mert az államadósság a trükközéseiket is beleszámolva már 70000 milliárd Ft felett van.
geza77
geza77 vasárnap, 12:13
Előzmény: #97494  Freszelés
"A Tisza hiányról beszél, az igazság az hogy, 5738 milliárd forinttal több maradt a magyar családoknál! Szűcs Lajos s.k."
Csak a december végi 1600 milliárd ami a "magyar családoknál maradt kb 170e FO$rint/fő, azt érzi mindenki???? ;)
Vagy csak az egyes családok ????  Én nem érzem, hogy nálunk per fő 170 + lenne. Akkor mi nem kaptuk még meg. De a fizetésnél tuti benne kéne lennem a csapatban.
TheSnake2020 péntek, 20:11
Előzmény: #97498  Hobbyproperty
Következő hét fontos kérdése hogy a naposon behalni látszó fordulat kap e megerősítést.  Egyáltalán nem biztos, hogy vége van a forint erőnek.  Két certi is nagyon közel lesz továbbra is.  Risk on volt ezen a héten.  Le váltják a 3mrd Eurót. Szóval nehéz kérdés.  Ha lesz is gyengülés,  van municio tovább nyomni le az árfolyamot.
Bandita péntek, 19:16
Előzmény: #97498  Hobbyproperty
Már elindult, nem?
Ha impulzus szerűre gondolsz, azt inkább utólag könnyű.
Hobbyproperty péntek, 18:11
Zsiday azt mondta a választások bizonytalanságot jelentenek, szerintetek mikor indul el a forint gyengülés es meddig mehet?
Aldo
Aldo péntek, 15:27
Előzmény: #97488  geza77
Ez jó! :) :)
Freszelés péntek, 15:16
Előzmény: #97495  EURHUF_goes_to_haven
hát a szívemből szólsz... és az hogy ők a hülyeséget tanulják meg belőle az egy dolog. de aki meg tartotta magát, az meg azt tanulja meg belőle, hogy érdemes yolo módban élni, mert úgyis kimentenek. sőt. ha nem nyomom tőkeáttétben a lakáshiteleket, akkor lemaradok, mitöbb én leszek a balek...
tragédia.
EURHUF_goes_to_haven péntek, 15:14
Előzmény: #97494  Freszelés
Igen a költségvetés ebből a szempontból különössen hajlamos a fiskális alkoholizmusra... 
Pont mint a kimentett devizahitelesek.. tudom, hogy ezzel nem leszek népszerű, de én hagytam volna hogy akkorát csattanjon az ostor, amekkorát kell akkor talán tanultak volna belőle... így hogy a közöből kimentik őket.. így csak azt tanuják meg, hogy nyugodtan lehetnek felelőtlenek mert úgyis ki lesznek mentve...vagy legrosszabb esetben elsétálás... na kérem ez a vicc.. felelősség nuku... 
Freszelés péntek, 14:57
Előzmény: #97492  EURHUF_goes_to_haven
a hitelt "ő" költi el amire neki tetszik, viszont másk fizeti vissza. ilyen feltételekkel én is sok hitelt vennék fel...
EURHUF_goes_to_haven péntek, 14:39
Előzmény: #97492  EURHUF_goes_to_haven
Képzeljétek el hány ember van aki a saját családi költségvetését is így tervezi...
Jön a foci EB, akkor veszünk valami giganagy TV-t ami a nappaliba se fér be, természetessen provident hitelre, hisz dolgozunk igaz csak közmunka de megérdemeljük...
Azt kell mondjam a szülők felelőssége ebben hatalmas (oktatási rendszert direkt nem írok..) hogy a gyerek lássa, hogy a pénzt be kell osztani, és " tudni kell bánni vele" és csak addig ameddig a takaró ér... (lakhatáson kívül nuku hitel, kivéve vállalkozások..).
Autót nem azt vesszük ami tetszik, hanem 3-6 havi bérre, ott is tendálva az alsó határhoz + előre félretenni ennyit a javításra... Tartós fogyasztási cikkekből inkább a tartós minőségit megvenni, mert jobb 1 jó gép 10 évig mint 2 évente egy silány amit gyűlölet használni . De ez csak az én mentalitásom .
Gyerekkoromban volt hogy nagyon meg kellett húzni a gatyamadzagot. 15 éves korom óta dolgoztam, volt hogy egy nyarat végig gyártban hétfőtől- péntekin 12 órában a nyár első napjáról az utolsóig... kerestem 315 ezer Ft ot... 
Megvettem életem első "Jó " számítógépét... 308 ezer Ft ért.. mikor jött a futár majdnem elsírtam magam mikor ki kellett fizetni . Azóta sokkal jobban figyelek a termékek ár/értékére.. és feleslegessen nem veszek nagyobbat. Most hogy megtehetném is inkább kerestem a jó vételeket használtan . Amit lehet magam javítok meg a házon, rengeteget tanultam mit és hogyan... Ma is ugyanúgy csinálnám.
EURHUF_goes_to_haven péntek, 14:21
Előzmény: #97490  bronz
Komolyan nem értem miért olyan nehéz egy -2% os (pozitív) költségvetést tervezni... ami nem fér bele az jövőre.. persze úgy nem lenne elég lopni...
De azért a 2001-2010 közötti növekedés is elég beszédes... hogy rohadna az összes mocsokra a műanyaglakat.
bronz péntek, 12:07
Előzmény: #97489  geza77
Jó hír!
Lesz fedezet így a felelőtlen választási osztogatásokra.
bronz péntek, 12:05
Napi idióta.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260109/nagy-marton-kozolte-emelkedett-az-allamadossag-nott-a-koltsegvetesi-hiany-809969
Ha lenne benne gerinc, akkor már rég lelépett volna a csúfos számok után, de neki sincs, ahogy előtte az MNB-be felbuktatott KISZ titkár Vargának se volt.
geza77
geza77 péntek, 09:40
Előzmény: #97488  geza77
És ez is támaszthatná: 
"Hárommilliárd euró hitelt vett fel a magyar állam
Idén nagyságrendileg 16 ezer milliárd forint értékű új hitelt terveznek felvenni.  " 
Melyik népNEMZETTHY érzelmű örül, hogy ennyivel ugrik a kamatosan fizetnivaló?  Biztosan ez is jól lesz elköltve! Oda kerül ahová kell!

https://www.forbes.hu/penz/harommilliard-euro-hitelt-vett-fel-a-magyar-allam/
geza77
geza77 péntek, 09:37
Előzmény: #97479  geza77
Helló 386 , pedig jön az erőt adó péntek este!
Nem ma nem az usdeur inkább a cseh korona tolja a FO$rintot (mikor ki), ma szhuverén népNEMZETTHY dolgok miatt esik! A probléma, hogy a nagy havazás miatt 20cm el távolabbra került a börzsöny aranya és még a talaj is átfagyott, így ez a láb nem támasztja kellőképpen a csüngőhasú hortobágyi pengőt.
Az alapkamat különbség sem elég ilyenkor már  6,5%  nem eléggel több a csehekéhez képest csak 85,71%al, a lengyelekéhez pedig 62,5%al , amerikához képest  52,94- 44,44 %al.
  • A Cseh Nemzeti Bank irányadó kamatát 3,50 %-ra tették le legutóbb.
  • Az USA Federal Reserve irányadó federal funds target rate jelenleg 4,25 %–4,50 % közötti sávban van.
  • A Lengyel Nemzeti Bank alapkamatát 4,00 %

https://imgur.com/a/3wCN1I2
fokukac péntek, 01:02
Előzmény: #97484  bronz
szegény Marci teljesen bele őszül itt ebbe a sok bullshitelésbe... :) 
Boby
Boby csütörtök, 19:48
Előzmény: #97482  bronz
Nem az a probléma, hogy valaki nem ért egyet a kritikával, hanem hogy érvek nélkül próbálja lesöpörni azt. Persze nehéz is volna negligálni az mnb kirablását vagy hogy a felügyelő és bűnüldöző szervek csendben asszisztáltak az ügylethez. Azt is nehéz lenne bizonyítani, hogy mindez az ország érdekében történt volna. Nem marad más hátra, minthogy aki ezeket a bűncselekményeket feszegeti,az politizál. Így megy ez minden autoriter országban. Amivel szintén nem lenne baj,csak akkor kiáltsuk ki, hogy Magyarország nem demokrácia és Magyarország javai nem kózösségi hanem egyéni érdekeket szolgálnak.
bronz csütörtök, 18:18
Előzmény: #97474  kkv14
Úgy látom, valakit érzékenyen érint, hogy kritizálják a felcsúti kommunista nagyvezérét.
Aldo
Aldo csütörtök, 17:39
Előzmény: #97459  Ishar
A nyugati árakhoz pedig van keleti fizetés. Szégyen! 260-380 ezer nettó közötti fizetésért havonta. HOGYAN LEHET MEGÉLNI ABBÓL kedves fidesz hívő?!?: Az árak pedig, mint Ausztriában vagy a Németeknél.  Jöhet ide 1000 gyár is ha éhbérért dolgoztatnak. A visegrádi országok közül mindenki lehagyott minket. Nem kicsit!!!!  Bulgária Euro.... Sajnos Magyarország lett a nagybetűs Balkán. Rosszabul élünk, mint Gyurcsány alatt. Közben látod, ahogyan a fidesz ellopja alólunk az országot. Borzalmas! Szégyen. Elkeserítő. És akkor mi, akik itt írogatunk, még jó helyzetben vagyunk úgy gondolom. Nyilván nem a kenyérre valót fektetjük be.... mészáros azaz orsós pedig az 1000 leggazdagabb között a világon.....

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek