Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem sokára indul majd a BMW,vagy melyik. Az állítólag meghúzza majd a számokat,mint fénykorában Gobbi Hilda a Nemzetit. Megint mások meg azt mondják, hogy hiába húzza meg a gdp-ét,az országnak valós haszna nem lesz belőle. Ez utóbbi az igazán nagy baj! Már szerintem.
-Private Banking friss:-EUR/HUF.-Az árfolyam a csökkenő trendről, egyben a 390,6-os fontos szintről fordult le a korrekciót követően. Ennek az újabb csökkenésnek a 382,8-as szint lehetett a célja. Kimerülés jelei lefele már megjelentek, de ahhoz, hogy tartós fordulat jöjjön, még nem állt össze a kép. Az elkövetkező hetekben még a trendvonal alatt töltheti az idejét a görbe, így jelentős emelkedéssel még korai kalkulálni. A 390,6-os szint jelenleg a vízválasztó a long és a short trend között. Fordulós jelzés még várat magára. Ellenállások: 390,6; 406,25; 410,1; 414,06. Támaszok: 378,9; 375.
20 centi hótól összeomlott az ország. Számomra ez a mérvadó az ország gazdasági állapotát illetően. Demagóg módon pedig azt gondolom, hogy az a pénz ami hiányzik a közútkezelőből,az eü-ből,meg a mif@szomból,az a budai hegyről lezizgő bmw-éseknél,teslásoknál van. Had jelentsem ki előre, hogy nem kell szó szerint értelmezni amit írtam.
mondjuk pont azt mondják "nem kell pofázni" hogy aki nem áll ki magáért az lemarad. Ezért írják hogy akik kicentizett hitelbe ragadnak nem mernek szólni a fizetésemelésért, nem mernek melóhelyet váltani azok hosszű távon csúnyán lemaradnak. És a nők ellen se titkos összeesküvés van hanem ugyanezen okok miatt (és a kisfizetésű melók jjólvanaz csinálása miatt) nem haladnak mert a kiállás és a küzdés része nem az ő műfajuk. De és se vagyok egy jobhopper, de logikusnak tűnik hogy aki nem szól annak a minimumot adják.
Nincs Kánaán. Keményen kell dolgozni nem pofázni és lesz béremelés. Vagy nem. Tudom, sokaknak szar. De ma reggel hólapátolás közben zizegnek le a hegyről az elektromos BMWk meg a Teslák. Meg egy főútra nem tudok kikanyarodni a 10 millás verdáktól. Ennyi. Mindenkinek van igazsága és senkit ne érdekel a másé.
Szerintem egy éven belül ez a tézis is meg fog dőlni. Ma közkeletű gondolkodás az, hogy ha jön az ellenzék, akkor megszünteti a felesleges pénzszórst, felszámolja a propagandát stb és már lesz is pénz mindenre. Szerintem mire odaérünk,már olyan mélyen leszünk a sz@rban, hogy önmagában ezek a lépések kevesek lesznek.
Emlékeim szerint,volt nekem ikerdeficit ügyben megjegyzésem ebben a topikban is, de azt most nem tudtam előcsiholni,csak a Hathor topikost. Mindegy,lényeg hogy nem ikerdeficittel szokták kikövezni egy erős deviza útját.
"Alátamasztva a novemberi iker deficittel." Megint kénytelen vagyok fényezni magamat.😊 "Boby 2025. 04. 24. 14:38 Előzmény: #31360 Boby Ma még nem emlegetik,de ha megjön a recesszió, szerintem hamar leporolják majd és újra bekerül a köztudatba az ikerdeficit kifejezés. Részemről továbbra is egy szavazat megy a bmápra."
Nem bizony! Soha többet! Innentől már csak a bérek fognak nőni! Évente kétszámjegyű emelkedést produkálva. Már gazdasági növekedésre sem lesz szükség, ráadásul az így leírtak együtt, inflációt sem fognak okozni! Kb ilyen konszenzus alakult ki mára. És akkor még kiegészíthetném, a forint nem drága konszenzust azokkal a gondolatokkal, hogy a tőzsdék sem drágák,az olaj nem olcsó, a kamatok mennek a pincébe, trump és orbán békepárti, az infláció meg döglött!😊 Ja, és ha megkérdezel valakit, hogy de ez így hogy, akkor a válasz jó esetben az, hogy majd az AI vagy IA vagy a f@sztudja mi,de majd megoldják.😊
Nincs link-ismerős küldte e-mailbe-ugy kapta belső private banking évértékelő és előrejelző hírek. A választások dönthetik az irányt,Orbán esetáben 390 ft felé megyünk, Magyar nyerése esetén.nem tartósan de leszúrhat 350 ft-ra és onnan korrigálva beállhat 375-380 ft közé.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)