Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Végül is ez is egy eredmény. Ha EKB elkezd kamatot emelni(héten volt ilyen rémhír) MNB nem vagy ellenkezőleg éppen vágni kezd azért az átjön a chartát is… A többi cikluságról amit OV tartogat nem is beszélve.
Végül is ez is egy eredmény. Ha EKB elkezd kamatot emelni(héten volt ilyen rémhír) MNB nem vagy ellenkezőleg éppen vágni kezd azért az átjön a chartát is… A többi cikluságról amit OV tartogat nem is beszélve.
Én nem tudom mi lesz ennek a vége.. Én már karácsonyi ajándékokat Usá-ból rendelem,még vámmal együtt is jobb az ár!.Ki fog ebben az országban költeni? :)
Ahhoz képest, hogy mekkorát gyengült a dollár tegnap este óta, a mai két hír előtt sem remekelt a Forint. Mintha itt meg akarnák fogni, ahol van. (Jöhet a 10 downvote 🤡)
Gonosz vagyok tudom, de ez saját akaratából nem fog eltakarodni, már csak ha lapáttal szórják rá a földet. Túl nagy hatalma és lekötelezettje van ahhoz hogy bármilyen szinten akár háttérből is irányítson. NER továbbra is olyan ellenszelet fog fújni mint a passzátszél... nehéz lesz, de szükséges, különben 2. Fehéroroszország leszünk...
https://www.portfolio.hu/deviza/20251211/hirtelen-fordult-a-forint-magyar-specifikus-okok-allnak-a-hatterben-805424 "Orbán Viktor miniszterelnök mérlegeli annak lehetőségét, hogy az esetleges 2026-os kedvezőtlen választási eredményeket követően hogyan tudná megtartani a hatalmát. A lap fejtegetése szerint ez jelenthetné a köztársasági elnöki hatáskör kibővítését és a jelenlegi kormányfő elnökké választását." Nincs ebben semmi újdonság. Régóta az a hír járja, hogy orbánhoz hű, hazaáruló jogászok csapata,kemény pénzekért dolgozik ezen az ügyön. Ha egyszer Magyarország megszabadul ettől a tetűtől,az piros betűs ünnep lesz a naptárban. Az lesz az új felszabadulás napja.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)