Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ma figyeltem fel rá,elemzők januárra valami 2%-os inflációt várnak......,aztán persze egész évben emelkedőt. A választásra olyan lesz minden adat,mintha skatulyából húzták volna elő. Alacsony infláció,erős forint,talán még valami gdp növekést is kicsiholnak.Vannak még véletlen egybeesések!😊
Eurhuf-on ha jó segged volt,kamatot bukhattál,de nominálisan nem. Persze csúcsok és korrekciók mindig voltak,de évtizedes múltra visszatekintve a forint trendje az euróhoz képest gyengülő. És ez szerintem igaz az eurót megelőző európai devizák idejére is. És ez egyelőre így is fog maradni.
Persze, lehet módosítani egy fizetőeszköz értékét a fundamentumokkal szemben. Termeszetesen, az is csak egy aru a piacon. Kamattal, persze. Mint a tőzsdeinrészvények árfolyamával is lehet játszani. Csak amikor szembejön a valóság akkor az nagyon hirtelen történik és nagyon sokaknak fog fájni. A manipuláció költségét nem is nézve. Lehetne 350 is? persze. Akkor hulye aki azt mondja hogy hiba van a kréta körul? (A hogyan mondja meg véleményes és moderáciöba belefér, szóval azon ne pörögj)
Ilyen környezetet alakított ki a macskás fadísz! Rángatják a FO$rintot, mint a saját neméhez vonzódó úr azt ami vele egyidős. (ilyenből sincs kevés a pedofideszben) (és egymáséit is rángassák szerintem ; ) ) Nincs itt csoda, de majd rájössz. védőpajzsosoroszolajos röpülőrajt ;) az.... Ez a gíp sosem fog elemelkedni fék meg nincs rajta... az erdő meg közeledik. https://www.facebook.com/photo/?fbid=25315360318086969&set=a.547724341943910
Ilyen cikk volt pár éve a horvát peca büntetéssel is. ottasszem 7200 euró volt 6,5 millió fo$rint A cikk írójának vinnék eurót ezen az árfolyamon ha lehet! 20000/32= 625eurhuf Itt lehet a valós árfolyam, amit egyéb más terheken keresztül szednek be. Sok olvasójuk meg 1szerűen elhiszi, hogy 32 eur egy huszas!
"A Louvre 45 százalékkal megemelte a jegyárakat az Európai Gazdasági Térségen kívüli turisták számára, így egy 22 eurós belépő 2025. január 14-től 32 euróba (mintegy 20 ezer forintba) kerül majd."
A Forint mögött álló ország gazdasági teljesítményét és jövőjét meglehetősen sötéten látom. Bővebben: az oktatás, életszínvonal, eü, boldogság, fejlettség, népesség (és annak összetétele), bűnözési statisztikák, az emberek általános mentális állapota, stb... semmi sem indokolja az optimizmust. Szerintem az ország menthetetlen. (Sok más országgal kapcsolatban sem vagyok optimista). Akárhogy is: én 100% devizában vagyok. És igen, vettem 400-ért is dollárt. (Meg feleannyiért is.) Lehet küzdeni magas alapkamattal, de ezek csak ideig-óráig működnek és ez a harc nem olcsó múlatság. (Persze lehet ezt akár sokkal tovább csinálni mint amennyire én szeretném).
Sok fórumot olvasok, és ezen megakad a szemem hogy a Forint csak Foshrint lehet. Arra próbáltam felhívni a figyelmet hogy a Forint elleni spekulálás veszélyes. Az egy dolog hogy én is meg itt a többség utálja orbán, de ez nem jár automatikusan a forint gyengülésével, mert van kamat, és külkermérleg.
Kik azok, akik listáznak embereket? A pedofidesz teszi, nem? Akkor megint azzal vannak vádolva mások, amit a pedofidesz követ el? És az ember általában magából indul ki ;)
Nem vadászok senkire. Ha ennyire nem érted ezt a Fidesz féle választási rendszert, ezért kár naponta ide böfögni, hogy te akkora objektív vagy, hogy egyikre sem szavazol, inkább másra, amivel a választási rendzser miatt pont hatalomban tartod a Fideszt.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)