Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ha a Tisza nyer sem lesz sokkal jobb a helyzet. Eu-s pénz nem azonnal jön.Igaz a remény meglesz. Viszont lesz ellenszél a NER részéről.keresztbe tesznek ahol csak lehet. Plusz a sok "ingyenpénzt" valahogyan vissza kellene vezetni. Nem lesz egyszerú. Igazi patthelyzet. Ember nincs aki jövöre tervezni tud(szerintem).
Már csak +0,3% a szent GDP várakozás. Írtam év elején, örülhetnek egy nullának, amilyen forgalmi adatok jöttek. Ebbe az irányba haladunk. Ha tél kapitány keményebben megérkezik, akkor örülhetnek, ha nem megy át mínuszba. A lakosság részéről évek óta jellemző kézifék behúzás csak most kezdődik, mert ugye annyira tele vannak pénzzel a pedofidesz propagandisták szerint. Surányi szerint is kőkemény megszorítások jönnek, ha nyer a Fidesz, míg egy Tisza győzelemmel és a meginduló EU-s pénzekkel egyszerűbb lehet venni majd az akadályokat.
Ennek ellenére Pénteken eladtam ... Ma reggel enyhe gyengüléssel nyitja a napot az EURHUF kurzusa. Az
építőipari termelés volumene rég látott, kétszámjegyű mértékben esett
vissza augusztusban az előző hónaphoz képest, ami meglehetősen rossz
fényt vet a harmadik negyedéves gazdasági aktivitásra. https://www.erstemarket.hu/tartalom/226848/eurhuf-392-felett-jar-a-jegyzes-20251014
6.5 % - 3.5 % = 3% miatt vesznek bármit is népek . Olaszbol rekesszám italok ..jobbnal jobb ételek .Határkömyeken szaloncukrot szinte kizárólag Ausztriából érkezik Dio lengyel .. soroljam.. Friss hús picit tartalmasabb kinn ... Sznobok járnak ítt boltba
Látod én NYÍLT lapokkal játszok, jó kis paraszt short, ha csípi a szemed görgess tovább, én legalább leírtam milyen irányba állok, miért. 350 volt a Ft mikor felvettem a hitelt... Ehhez képest köszönök minden Ft ot ;)
Élvezettel olvassuk mindig a te kommetjeidet is: vajon kifizessem a hitelt vagy sem? Nehéz ügy, nem tudom mit tegyek, segítsetek.Nekem az is jó, ha gyengül a forint, de az is, ha erősödik. Kihagytam még valamit?
Mi már rendszeressen csináljuk, hogy mikor megyünk autóval haza (3-5x évente) akkor az úton megállva bevásárolunk ausztriában. Feleségem már mondta, hogy karácsonykor lehet előre itt németben vásárolunk, hogy ne kelljen ott rohangálni. A húsok drágábbak, de zöldség gyümölcs olcsóbb és a minőség nem összehasonlítható.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)