Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Kicsit becsapva érzem magam! Eddig annak örült a topik,ha gyengült a forint. Most meg hogy marci meghúzta a határt,temetöi lett a hangulat. Remélem nem szerelmesedett bele mindenki a végtelen forint erőbe.Én mondtam, hogy az nem járható út!
"Egyébként megdöbbenéssel olvasom azokat a kommenteket (akinek nem inge ne vegye magára), akik ezt a Mato (kanyarban előzünk, mert a gazdasági prosperitásunk alapja csakis a folyamatosan leértékelendő devizánk lehet)," Te nem tudod felfogni, hogy létezik olyan erős forint árfolyam ami mellett egy adott gazdasági struktúrában, vállalatok nagy tömegét már nem lehet gazdaságosan üzemeltetni egy országban. Az, hogy gyengébb forintra van szükség,az nem azt jelenti, hogy folyamatosan gyengülő forintra van szükség.
Én csak annyit mondok: Köszönöm Marci, így most 1,5Ft al feljebb tudtam váltani a héten a félpakkot (előzetessen már leváltottam a felét hátha benézne 350 alá :D) Lassan megérjük, hogy a nemzetgazdasági minisztert felszólaláskor egy bizonyos sárga könyvel fogják megdobálni :D Vagy Varga odatelefonál élőben, hogy B+ Marci nem ez volt megbeszélve?!?! Vagy te honnan kaptad ezt az utasítást ??? A nagyúr mondta ?
Szerintem nem legyél ennyire szofisztikalt. Könnyen lehet, hogy csak kell a pénz az év végére es egy kicsit jobb arfolyamon akarnak váltani. Az egész egy kibszott játék nekik. Majd holnap mást bofognek. Jol látszik, hogy amig a zene szól, ők a zavarosban halasznak. De valljuk be , miben különböznek más csirkefogoktol.
Mostanában ritkán szólal meg ez a b*lfasz, de szavaira a forint reakciója szokás szerint látványos. Valaki szólhatna neki végre, hogy inkább fogja be a pofáját, ha segíteni nem tud, akkor legalább ne ártson.
Egyébként megdöbbenéssel olvasom azokat a kommenteket (akinek nem inge ne vegye magára), akik ezt a Mato (kanyarban előzünk, mert a gazdasági prosperitásunk alapja csakis a folyamatosan leértékelendő devizánk lehet), meg a Nagy Márton által hangoztatott (indokoltnál magasabb a kamat) vonalat magukévá teszik. A másik fasza ötlet, hogy még több támogatás, és még több támogatott hitel kell. Mert az aztán javítja a versenyképességet és a hatékonyságot. BRAVÓ B+! Lassan Zacher Gábor is jobban tudná irányítani a gazdaságpolitikát, mint a miniszterünk, mert ő legalább tisztában lenne azzal, hogyan kezeljen egy függőséggel küzdő entitást. - Azért baromira fura, hogy itt is többen ezerrel szidják (amúgy szerintem jogosan) ennek a rendszernek a gazdasági (és más) döntéseit, de mindeközben ugyanezek az emberek maguk is elég hasonló húrokat pedzegetnek gazdaságpolitikai kérdésekben. (még egyszer: akinek nem inge, ne vegye magára).
Nyilván érzik ők is,hogy kamatot vágni nem tudnak,közben meg a gazdaság orral kezd beleállni a betonba az erős forint miatt. De,hová lettek a végtelen erősödést várók!?
"Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter arról beszélt, hogy a magyar alapkamat jelenleg magasabban van annál, mint amit az indokolt gazdasági környezet megkívánna." Remek! A dilettáns megint megszólalt. Ezért is valószínű nekem, hogy a 4. hullám egy fasza háromszög lesz nagy tf-en. De végül is mi mást várhatunk tőle. Több mint egy évtizedig nyomatta és valósította meg a zsákutcás ötleit az MNB-ben. Most a fiskális politikában kamatoztatja a tudását. Szuper!
Héjj mamó mi ez a népNEMZETTHY ugrás máma a FO$rintban? Kontraindikátorként jeleztél tegnap? Többie a nyomunkban sincsenek ;) 391.305 +3.195 +0.82% 391,775 csúccsal??? https://imgur.com/a/r1XhIGo
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)