“ Nálam a középosztály nem a társadalom közepét jelenti,”
Na itt lesz a félreértés. Mert nálam is, sőt, definíció szerint. Mert a középosztály nem az átlagost jelenti, hanem aki az átlagember és a gazdagok közt van középen.
Jómódban él, sde még dolgoznia kell érte. És abban is egyetértek hogy ez nálunk kb egyszámjegyű százalék réteg.
És ez lehet az oka hogy “haha, ez nem is az átlag, mert az átlag az milla alatt családilag”
Ami szintén igaz, csak az nem a középosztály, amiről te beszéltél. Mert annak a nagyrésze a felső tíz százalék tagja nálunk.
A gazdag meg a felső százalékok környéke.
Így legalább értem mi lehetett a vita tárgya,
Na itt lesz a félreértés. Mert nálam is, sőt, definíció szerint. Mert a középosztály nem az átlagost jelenti, hanem aki az átlagember és a gazdagok közt van középen.
Jómódban él, sde még dolgoznia kell érte. És abban is egyetértek hogy ez nálunk kb egyszámjegyű százalék réteg.
És ez lehet az oka hogy “haha, ez nem is az átlag, mert az átlag az milla alatt családilag”
Ami szintén igaz, csak az nem a középosztály, amiről te beszéltél. Mert annak a nagyrésze a felső tíz százalék tagja nálunk.
A gazdag meg a felső százalékok környéke.
Így legalább értem mi lehetett a vita tárgya,
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)