Vodafonelive

Regisztráció: 2021-04-06 19:09:31

Hozzászólások száma: 469

Utolsó hozzászólás: 2022-06-29 07:07


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 1

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

166 893
2022. 06. 12. 08:49
4 570
2022. 06. 12. 00:14
348
2022. 06. 11. 11:11

utolsó 20 hozzászólás

Lakás/Ingatlan árak topik szerda, 07:07
És már elkezdték azt, hogy nem szólnak amikor hivatalosan szólniuk kellett volna. Lásd diákhitel 1, amit több portál is lehozott, mint cikk, hogy napilap vagy más az nem, pedig kötelező lett volna.
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 20:54
Na várjunk-várjunk, szerintem Te most az új építésűről beszélsz de az egy vicc. Mármint én láttam a budapartnak a LAKÁS gépész terveit, eléggé nagy WTF volt. Mintha baxtak volna bele. Ellenben ami már földszint volt az normálisan meg volt csinálva tervező iroda által. Láttam már készház építésnél "gépész tervet" de az jó ég, nem is értem hogyan adta valaki arra a nevét. De alapvetően akik szaktársaim vagy ismerem, mint tervezőt eléggé részletes rajzokat adnak.
Ezt a műszaki leírásos dolgot miért csinálja így valaki? Fájdalmasan hangzik. Bele sem merek gondolni, hogy akkor építészetben kihagynak anyagokat, ha a gépész-villamosra ezeket írod. 😁
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 18:25
Berlini, tervezesnel azt tanultam, hogy mindent ugy, olyan reszletesen kell megrajzolni, hogy ha egy szerelonek azt odaadod, akkor le tudja olvasni es meg tudja csinalni. Nem tudom, hogy a csomoponti rajzok es a retegrendek meg tarsaik hogyan mukodnek, de gepeszetnel a csovek lejtese, atmeroje, elagazasa mindig fontos volt, az anyag pedig valtozo, mert az acelcso jelolese mas nyelven mas.
De akkor azt gondolod abban az iskolaban nem tanitottak meg a muszaki vezetot tervdokumentaciot olvasni?
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 12:19
Ja, vicces, hogy kisebb botrány lesz belőle.
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 07:27
Én is házassági szerződést kötnék. Konkrétan 1 kivételt eltekintve akit ismerek mind elvált legalább 1 alkalommal. Aztán az egyik visz mindent is. 🙂
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 22:55
Én jelentettem és kitiltották 15 napra, úgyhogy most 2 hétig nem látunk Tőle semmit.
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 19:37
Én most arra gondolok, hogy Magyarországon nincsen meleg házasság de a melegeknek gyermekük sem lehet, emiatt a babaváró és a CSOK ami az ingyen pénzt adja kiesik. Természetesen "stróman" lehet bárki aki 18-65 év között dolgozó illető.
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 19:32
Bocsánat de ez annyira megengedhetetlen hangnem itt, hogy nem lehet bírni. Mégis ki a rákom vagy, komolyan? Ennyire keserű ember vagy? Örököltél, saját magad dolgoztál meg a saját lakásodért? Azért nincs senkid, mert meleg vagy és így nem kaphatsz támogatást, emiatt akiknek van párjuk azokat meg a lenti kommentedre válaszolva hergeled? Undorító, remélem sok eljelentést fogsz kapni amivel kitiltanak innen.
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 18:04
Tudom miről beszélsz....
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 18:03
Na, szuperül hangzik. És a lakás mellett kifelejtettük a jobb minőségű ételeket, levegőt, lehetőségeket. 1 ami talán más, hogy nem biztos az ország befogadása. Mármint lehet nem annyira befogadók.
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 15:12
Tudod, én a kérdésekre is válaszolok, nincs barátom, nincsen.
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 14:26
Kíváncsi leszek amikor más építési technikákat és technológiákat fognak alkalmazni hova vagy éppen mihez nyúlnak az emberek. Például a házaknak a nyomtatása, várom, hogy sikerüljön ez a fajta kivitelezés itthon vagy több országban.
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 14:25
Remélem nem számokkal dolgozol, látom az nagyon nem megy. Nem tudom milyen azbesztről és társairól írsz. Tanultál valaha építőanyagokat bármilyen formában? 😂
Látom nagyon fáj, hogy ameddig én befektetés nélkül most házhoz hozhatnék 4 milliót, addig neked 1 év alatt ennyit nem sikerült összeraknod, teljesen ez szűrhető le a hozzászólásodból, a mocskos irigység.
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 14:21
Köszönöm, bár nincsenek ilyen műszereim de akkor holnap elkezdem, remélem végzek ezzel az 1 négyzetméternyi felülettel, aztán bekenem. 😊 Utána pedig jöhet a szárítóvakolat, gipsz, ragasztó majd tapéta, igaz?
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 12:34
Saját tulajdon után nem lesz furcsa a bérlésbe átmenni vagy Ti is úgy fogjátok fel, hogy máshol a bérleti díj a fizetésnek mindössze a 10-25%-t veszi el a nettó fizetésednek vagy fizetéseteknek?
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 12:22
Európán belül vagy más kontinensben gondolkodtok? Esetleg csak úgy összecsomagoltok vagy munkahelyen keresztül? Kint vennétek ingatlant?
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 11:48
Berlini, most, hogy több időm lett végre neki tudtam állni, bár alig ütöttem párat és már a szomszédok leállítottak, úgyhogy holnap este folytatom. :D Tehát így néz ki a falam ami beázott, a tégla hellyel-közzel sötét-világos. https://ibb.co/qnYGRc9 Ha ezt az egész gipszet, vakolatot leverem, salétromosodás ellen bekenem és hagyom száradni 1 hetet ebben a jó kis 25°C-ban? Ezután mehetne rá az általad javasolt Poromap szárítóvakolat, majd a megvásárolt gipszkészítményem, ragasztó kenés és tapéta? Köszönöm segítséged.
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 11:30
A mostani 1 évet nézve mivel még 9 évig le van fixálva a hitel nem feltétlenül célszerű beleugrani. Viszont több dolog is van emellett, hogy nincsen kifizetve. Ha hitelt szeretnék felvenni akkor az már alapból egy probléma forrás, hogy ott van függőben egy kifizetetlen hitel, annyival több pénzt kellene felmutatnom, mint amit most jelenleg fizetek a törlesztőre. 9 év múlva nem lehet tudni, hogy mekkora kamat lesz, lehet egyben kell abban az időben törleszteni.
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 10:09
Persze, az autót úgy fogod fel, mint munkaeszközt. Én is kíváncsi vagyok mit mondd majd unokatestváram ha tudok vele beszélgetni. 😁 Filmekben láttam azt az 1 légterű studiólakást, azok nekem például nagyon nem jönnek be, persze ha nincs más választás akkor ok... Enyém is ilyen lett, pedig 3 különálló helyiségből állt, csak kivették az egyik válaszfalat.
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 09:32
Én azt a lakást olyannak tudom elképzelni aminek van egy 18 négyzetméteres nagyszobája, egy kis fürdő-wc egybe, kis konyha és egy picike előtér. Ha 1 szekrénysorban elfértek az teljesen király.
Amúgy az autó téma is olyan, hogy lehet villogni bármilyen autóval, de azt tudni is kell fenntartani, etetni stb. Azért egy Mercedes pont olyan, hogy az ugyan úgy Mercedes marad és minden alkatrész cseréje vagy szervizelése drága. Nekem a Toyota jön be, remélem egyszer majd lesz egyhez szerencsém. 😊

friss hírek További hírek