Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Amúgy tegnap voltam Budapesten,tényleg bődületes forgalom volt,de ez semmit nem jelent az év egészére nézve,az emberek, valamilyen ösztöntől hajtva,mindig egyszerre indulnak meg. Ha mindennap ilyen fotgalom lenne az évben, akkor nem lenne veszteséges a Spar meg a Tesco.
Na vótam bótba' Az utakon autók, a boltban nők, siettem is haza, mer' nagyon beindultam. Az előttem lévő a kasszánál meg 20ezer felett fizetett. Csak kapkodom a fejem.
Közepes mértű város lakossággal kevesebbek lettünk tavaly.. Soha ilyen kevés újszülött nem jött a világra Vendéglő nem messze tőlem még nem zárt be , pár céges buli volt decemberben, . Másik múlt héten dobta be törülközőt, végleg . Autok átlageletkora 16 év . Meglehet az elhunyt rokon lakását egyesek betolták Suvba Kevesebb bolt, kevesebb vendéglő ++ élelmiszert valahol csak vesznek a népek Ném egy ingatlannál látom hogy a tulaj szigetel vakol, színez,, sk építi meg a keritest
Amugy egy snapshot tenyleg mehet a mostani helyzetrol. Aztan 5 ev mulva megnezzuk, hogy oda jutottunk e,ahova terveztuk. Jo esetben szabadlabon tudjuk megvitatni 😀
Tegnap elmentem bótba meg mentem egy kört. 10 millás SUV-ok tolnak le a pályán, a bótban zsizseg a nép. Kibaszott jólét van. Csak hogy a depis hangulatot oldjam egy kicsit.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)