Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Vertetek magatokat a lisztesben a 400 alattra. Most sem vagyunk ott. Megkerdeztem,hogy all a forint. Ez az nagy atrakciod? Eleg sovany... Onallo gondolatod az semmi.
Nekem már a Mészárosról mostanában a Bödöcs féle gondolatos videók jutnak az eszembe. Egyszerűen zseniális. "Tudjátok, akinek ad a kormány, annak adatik" "Tegyétek meg, amit majd nem bántok meg, és a bíróságon is bizonyíthatatlan" "Váltástok valóra az álmaimat" "Kívánok mindannyiunknak jó egészséget, a többit meg már megvettem". https://www.youtube.com/watch?v=W6Efnxiu32s
Hogy egy klasszikust idézzek. :) "Mizu,hogy all a forint,sracok?" (powered by Fsociety) pedig a színes cerkákat is újra kellett hegyezni többször is. A hozzáértők mondták neki áá csak a robotok csinálták a zajt.
És attól pálca ütésre eltűnne a NER, az alapítványokba szervezett minden visszanyerné közpénz jellegét, a költségvetés 40% plusszban lenne (BP is!) a devizatartalés megduplázódna, minden túlárazott kádár feljelentené saját magát és önként vonulna az Azkabanba, a jegybankból lemond a Marci meg a Varga és egy szakértői TÉNYLEG független vezetése lesz, a kormány nagyrésze is lemond kezdve Polt Péterrel aki kitalálja magát ablakonkívülre egy ablakpucolás közben, Hadházyt megteszik a korrupció ellenes taskforce pápájának, és elszámoltatják a teljes régi rendszert, amit 1:1 ben visszacsatornáznak a költségvetésbe, belépnek az EU ügyészségbe, megszakítanak minden kínai és orosz projektet, felül vizsgálják Paks 2-t.... Na ezt csak az első héten... Álmodj királylány... Mészáros lőrincz a vagyona 99,9% át befizeti a költségvetésbe, és visszamegy KATA-s vállalkozónak, de Andi vele marad, mert jóban-rosszban..
"tojok az euro huf arfolyamra" Csak munka legyen! Az ellenértéke és értéktartása nem számít! Arra azért nem árt valamiért vigyázni, legyen az bármi is, hogy nehogy a vatikáni valutával kerüljön paritásba a FO$rint. Az azért nem tenne jót egyeseknek. Ha jól gondolom...
Ember, tedd már magad takarékra, vagy a kedvemért sűrítsd egy db posztba a mondanivalód, mert tönkrevágtad a topikot, aminek nem csak a te önimádatodról kellene szólnia.
Itt egyébként azt írod, hogy összetett a munkád. Utána pedig azt, hogy otthon már kattog a függőséged. Majd: "mit tegyek? Imadok felujitani" Ha imádod, akkor miért az összetett meló az indokod a függőségre?
https://www.youtube.com/watch?v=lNOO2lhYzI8&t=224s Dávid Shaliach messiási hívő rabbi 1. tanítása a Bihari Magyar Baptista Gyülekezetben ime a jovo es itt irkaljatok ugy ugy politikai erdekek, de nezzetek meg a netflixen a kersztyenek befolyasat trumpra van egy jo kis doku film rola bezony ok is komoly nyomas neki. direkt tetszett mikor a napokban imaval inditott egyi baptista lelkesz trump megszolalasa elott. Szep az elet:) ha felepul a harmadik tempolm en bebaszok 1 talca penny sört az tutti :D
Törölt felhasználó2025. 03. 03. 00:58
https://www.youtube.com/watch?v=A2IkxmwkayM barcsak lenne mar harmadi templom . fundamentalista keresztyenkent ezt kivanom . es tojok az euro huf arfolyamra Adonai epp elegge hulyere tolt anyagilag. megadta a szaktudast a szervezokeszseget es a melo szeretetet. Mi mast kivabnhattnek meg? Szep az elet ( amugy az egyik Bp baptista gyuli tagja vagyok)
a legjobb ugyfel, haver amit egyik haver mutatott ajanlott be,eloszor persze megy egy alapos trecseles nalam, trogerokkal nem uzletelekek. ha haver bemutatasara ismeros leszn es jo fej mehet a biznisz. nos a legjobb a zsido es az 50 folotti oroklos felsofoku vegzettsegu . ez van
regi cimbiknek ha ateista 4 ha kereszteny 3.5 ha keresztyen 3 ha zsido 4 a david csillagost lehuzom de ok is tudjak nekik igy is megeri es marha jokat rohogunk a vegen ,win win :D
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)