Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A Fred ebből a szempontból jó, de az Investingen ez a compare nem megy nekem, a marketscreenert még nem próbáltam és s stooqot sem, de a lényeg hogy ha a TTF GAS-ra grafikont ha összerakjuk az EUR/HUF grafikonnal akkor érdekes látványt kapunk.
Ne kezdd el a pitiáner szálkakeresést miközben a Fideszben gerendák vannak. Ez egy hazaáruló tolvaj maffia geci kormány, ehelyett egy székláb is jobb, mert nem csinál ennyi kárt.
Már jóval a választások előtt leírtam valamelyik topicban, sem 2014ben, sem 2018ban nem szavaztam a fideszre. Idén pedig írtam hogy komoly probléma hogy a szar és még szarabb közül lehet választani vagy a Kétfarkúak. Erre az ellenzékre most sem szavaznék, most is egymást ölik vagy jó pénzért bejárnak a parlamentbe de tevékenységük nulla. Hadházi próbálkozik de sokra nem megy, ráadásul Zuglóból került be a parlamentbe de pont Zugló érdekeit nem képviseli, a vidéket járja.
Orbánékat a legkevésbé sem érdekli hogy felélték a jövőt, számukra a lényeg az hogy a krém milliárdosként fogja elhagyni a süllyedő hajót. Csóringer Vitya a vagyonbevallásában mindig eljátszotta a megtakarítás nélküli egy vagyok közületeket, remélem az új béréből már sikerül neki félrerakni.
Na mégegyszer, az MNB által az árfolyamnyereség révén keletkezett profit alapítványokon keresztüli ellopása mióta EU hatáskör, és nem ügyészi? Tudod, elveszíti közpénz jellegét.
A sok agyhalott fideszes tartja életben és kormányon ezt a maffiát. Náluk panaszkodj ne az eu-ra kend. Apropó, hirtelen már te sem vagy fideszes? Mint a rendszerváltás után hirtelen senki nem volt komcsi?
10 év alatt túlpörgetett gazdaság, tényleges, valós, hosszú távon fenntartható gazdasági növekedés nélkül, szándékosan gyengített forinttal EU-s pénzekből. Egy következő kormánynak lesz elég problémája, de egyesek még akkor is vissza fogják sírni Orbánékat, pedig csak a jövőt élték fel.
bunszervezetben elkovetve... sima eletfogyt, de en megelegednek azzal is, ha a teljes matolcsy csaladot az utolso fattyuig felakasztana az ehezo nep. kulonben visszajonnek megint
ksh többször kikérte már magának senki ne kétkedjen módszertanának pontosságában különösképp gdp tekintetében . én se teszem. ugyanakkor a piacok kegyetlenek huf ujra remekel . pozitivan a nagyvilág nem fogadta a gyönyörű adatott .
Nem. Az eu bürokraták gyülekezete amit befolyásol a német nagytőkések. Ezért volt ilyen lassú a folyamat amíg eljutottak idáig. Meg sokáig nem tudták eldönteni hogy az eu gazdasági érdekközösség vagy értékközösség.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)