Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Már csak abban lehet bízni, hogy az EU nem akarhatja, hogy összeomoljon a tákolmány szar gazdaságunk, mert a tovagyűrűző válság mindenkit érinteni fog. Talán a lakosság érdekeit előtérbe helyezve további engedményeket tesznek és megkapjuk a források egy részét.
Norvég alap esetében is jól sikerült a szájkarate (egyébként már azért ki kellett volna őket a dunaparton végezni hazaárulásért mert azt a pénzt elbukták) itt is jól fog
Kicsit olyan erzesem van, h mintha szant szandekkal mennénk szembe a sztrádan. Es meg nyomjuk is neki padloig. Sanszos egy Argentina 2.0, en allamcsodot vizionaltam olyan marcius vege fele. Akar be is jöhet.
Törölt felhasználó2022. 06. 13. 18:56
..fúúú gec@, már az USD 385.3100 , 420 vagy 430 legyen nyárra az EUR? Mondjuk engem hiába sápolnak a f@szkalapok, mert nincs. A zsebeimből nem lesz megtöltve a költségvetési hiány, pláne ha ekkora az infláció és sz@rnak minden EU-s normára. Erőteljesen a gazdaság összeomlására tenném a voksot..
Ez se rossz: " Látványosan elkezdett erősödni a forint, pár perce a 401-es szint közelébe került az euróval szemben." (Portfolio:) vsz. fentről szóltak hogy kellene egy jó hír:)))
ja szárnyalt 395,520 tól elszárnyalt 394,920 ig majdnem bele is rokkant... 402,965 csúcs ma eddig , na ez a mai napi ez szárnyalás.... jelenleg 402.915
+5.355
+1.35%
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)