Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Lefelé technikailag olyan messze vannak a fontos szintek, h nem is tudom mi kellene ahhoz, h azokat impulzív mozgással támadja az árfolyam.(Talán ha hirtelen kitörne a béke a szomszédban?) Továbbra is egy sávozás mint a legtöbb ami belelátható a forint érdekében. Csak a sávok is egyre feljebb jöttek. Nem gondoltam volna, h a januári árfolyam ennyire messzinek fog látszani ilyen hamar.
Akkor ezt tolhatják bele a kedves NERtársak , illetve az mnb, mert rekordnyereségeket ért el a FO$rint gyengítésén!!! ************************************************************************************************** Unalmas, hogy a kereslet csökkenését az árak emelésével kompenzálva akarnak folyamatosan forgalom növekedést kimutatni!!!! Aki ezt nem látja az : VAK/HÜLYE lehet választani! v a 2 együtt. ************************************************************************************************** Tolja be azt a pár 100 milliárdot és mindjárt oda kerülünk ahol lennünk kéne Lölő is tehetne bele az extraprofitjából, na meg Várkonyi Andrea is aki most vesz/vett ki 300 milliót cégéből!!!! Az extra profitnak számít magyar viszonylatban, vagy megszokott dolog amúgy??? És befizette az extraprofit adót belőle??? Befejezhetnék már a nép megnyúzását!!!! MERT NEMHOGY ELÉG VOLT, HANEM QRVA SOK VOLT MÁR EDDIG IS!!!
Ertem, amit mondasz, a problemam ezzel csak az, hogy a kamatkulonbozet most saccra olyan 1-2 forint lehet havonta (regen neztem, nem vagyok kepben), mig a forintnak jelenleg nem tudni, hol lesz a megnyugvas. Ha lefordul a dupla tetorol, akkor oke lesz ez a strategia. Ha nem, akkor a kamatkulonbozet csak szepsegtapasz lesz.
Akinek engedi tőkéje szerintem tolja meg a shortot. Még ha 400 lesz az egyensúlyi ár, amit erősen kétlek rövidtávon, akkor is kamatkülönbözet szépen hoz.
április 1 óta: https://imgur.com/a/UpBAt5e FO$rint +8,44% czk +1,37% ron +0,13% 8,44/0,13 = 64,92 > + 6492% rsd +0,08% 8,44/0,08 =105,5 > +10550% hrk -0,37% pln -1,21% Itt a lista, hogy melyik feltörekvő devizába érdemes volt leginkább menteni a megtakarításokat, mivel a miénk kicsit gyengélkedik valamiért az elmúlt 4 évben!! Biztosan azért, mert annyira hasítunk... Ma még semmi nem történt, de 398,40 megvolt.
itt egy egzotikus lista ;) a legkorruptabb afrikai banánköztársaság fizetőeszköze a dél afrikai rand ZAR +0,67% gyengülés a legkorruptabb európai banánköztársaság fizetőeszköze a FO$rint +5,09% gyengülés a török líra try +12,53% gyengülés a líránál sokkal jobbak vagyunk, míg a randnál sokkal sz@rabbak... https://imgur.com/a/ut00qnW
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)