Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
várható volt h ez az öngyilkos, alapok nélküli, a háttérben pedig korrupciós hegyeket görgető gazd politikát folytatva azonnal a padlóra küldi a forintot az első komoly probléma, és lőn
Csak a mihez tartás végett szemléltetve, hogyan is alakult az a bizonyos időszak a régióban, amiről beszélsz: https://imgur.com/a/MxKhnkE eur/ FO$rint +16,47% cseh korona -6,03% lengyel zlotyi +4,75% szerb dínár -0,14% román lej +2,44% horvát kuna -0,46% AZ KEMÉNY!!! MAJDNEM 4 SZERESÉT AZAZ 400%AL JOBBAN GYENGÜLTÜNK, MINT A LENGYELEK!!!
Nem ertek a penzugyekhez, egy sima kis robot vagyok. Egyenest tudok illeszteni az eurhuf gorbere es nezem a meredekseget. Esetleg csatornakat, ekeket, haromszogeket latok. Ezek alapjan gyengulo trendben van a forint, raadasul a havi charton begyorsulo gyengulest latok.
Szerintem a forint nem az embargó hatására, hanem Orbán Viktor tevékenységének (olajembargó ügyben) hatására zuhant. Ebben viszont azóta sincs sok változás.
Tevedes, annyi hogy nem kell az eurohoz hasonlitani es mar is tuti befektetes. Miert hasonlitod az eurohoz? Miert nem a torok lirahoz? Ahhoz kepest erosodott. Nem kell hasonlitani semmihez 🤣
En nem tudom milyen jo hir jott? Annyi tortent Szerintem, hogy mar nem akarnak velunk targyalni, kiszorultunk. Tehat nem sok eus penz lesz egybol, en nem ertem ez a megallapodas miert jo hir?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)