Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Tetőzött és egy klasszikus "M" formáció után fordult le az arfolyam...alacsonyabb TF-n jól látszik és látható is volt. Most lokális csúcs visszateszt (volt) és közben formáz egy H/S, 366,8 körüil nyakvonallal...
Nem akarom letörni a lelkesedést, de szerintem még ma megy vissza 70 fölé, amit most láttunk ez csak kamatdöntés előtti zárás, ill. forinterősödésre spekuláció. Holnaptól ismét felfelé az irány.
küldetéstudat ami kiveszett a nyugati denokráciákból , várjál még tíz évet kina india ugyis jön fel . bécs munchen zűrich sóval lesz leszórva . látom nem bízol már az ilyen jövendölésekben . kárpótolni biztos nem fog senki . igazan nagy tizedelés mindig válságokkor jön elő . ne is reménykedjél ingyenes eu ellátásban , oktatásban , nyugdíjak vásárlóértéken megtartásában , nem voltam kellőképp pozitiv ?
362,8 short határ-nálam. Ez alá zárva nagyobb korrekció indulhat, de az is az utolsó emelkedés korrekciója inkább, értsd sávban marad- nem megy 346 sav alá de közelébe se….
Nem mindegy, hogy a holnapi kamatdöntésnél hol lesz az árfolyam 375 vagy 365 erre készítik elő a forintot. Magyarul egy gyenge forintnál kénytelen bejelenteni egy nagyobb kamatemelést az MNB. ennek elkerülésére erősítik vissza egy kicsit a forintot. (nincs jelentősége a fő irányban)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)