Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ajánlom a forint pesszimistáknak, hogy terápiás céllal, reggelente az ébredezés idején (6-7 óra között) kapcsolják be a Kossuth rádiót. Semmi idegesítő negatív hír nincsen a forintról. Sok biztató hírt lehet hallani a magyar gazdaság egyre jobb teljesítményéről, GDP-ről, az új munkahelyek megteremtéséről, stb. A vírus is a környező országokban pusztít igazán, nálunk nem okoz nagy gondot. Az elfogott migránsok száma is pontosan megtudható ebben az időintervallumban. Gyurcsány meg Karácsony mellett a benzin ára is megállt faszául egy helyben. Szóval meg lehet itt nyugodni, ....semmi aggály, rímel majd, ha jő a dagály.
Mivel az árfolyam a 2020 áprilisa és a mostani kitörésgyanús mozgás
előtti időszakot egy nagyjából 25 forintos sávban történő mozgással
töltötte, 369 és 345 forint között, ezért a kitörésből egy további 24
forintos mozgás számolható, egészen a 393 forintos szintig.
Nekem hiányzik a right look - a háromszög utolsó jelölt két hulláma aránytalan a megelőző hullámokhoz képest. Természetesen ez nem zárja ki, csak az esélyét csökkenti, a számozásnak, ami még a várt célárat sem zárja ki, sőt egyezik egy korábbi szintünkkel (2014-ben írtunk róla a blogon). Arra gondolok lesz még csavar a történetben.
az én tolerálható medremen már bőven túlment 310 nél az elmúlt 100 év 10 legsikeresebb évében erősödni kellett volna, de minimum nem gyengülni, valaki kilopta a zsebünkből a lét, mondjuk az aki dicsekszik vele, hogy mekkora nyereséget könyvelt el az árfolyamnyerőn, ráadásul azon amit máp+ból vettek a nép pénzén
(eu-tól semmi extra bonus nem várható ,merkel korszak vége, német sajtó ,eu politika egyre jobban beleáll a témába. ) ez nem segít a forintnak . kérdés az hogy lehet-e a választásokig tolerálható mederben tartani ?
try továbbra sem biztató , 372 -nél otp mol is beindult . nemrég beköszönt 370 alá . 362-re esetleg ha lejön nagyon megfontolandó vétel aki ebben gondolkodik , meglehet soha többet nem lesz a környéken
én tartok tőle, ha holnap ereszkedik, akkor csütörtökön nem jelentenek be semmit, időhúzásnak jó lehet, majd 1 hétre rá, jövő hét már amúgy is december. szétmaszatolják, elkenik a FO$(rinto)t, majd takarít utána akit zavar, vagy megszokjuk a látványt és a mindent belengő híg végbéltermék szagot
Nem lesz itt gond, fixálni kell a benzin (pipa) és a kenyér árát és megtiltani a pénzváltóknak, h kiírják az ártfolyamot (oroszok előttünk járnak) és minden szép és jó lesz.
Mert ez most egy masik helyzet az elbaltazasra: rengeteg helikopter penz, moratorium, hatosagi arak iszonyatos penzt hagytak az emberek penztarcajaban, latszolagosan hatalmas vagyont er egy 1+2 feles gazdagreti panel, kozben meg patyomkin latvany vilag az egesz. 60 millios panel lakasok, 30 ezres fekete napi dijas culager az epitkezesen es tarsai, mikozben a palya csucsan egy tanar netto 260 ezret keres. Iszonyatos feszultsegek vannak a rendszerben es pattanni fog, aztan omlani, vagy langolni. Kemeny evek jonnek. Hogy munkaerohianyra en is irjak valamit: keresunk kollegakat USA-ban, Nemetorszagban, Ausztriaban, Kinaban es iszonyat nehez. Pedig kozepesnel jobb a fizu, de ez se lesz eleg a versenyben. A penz nem sokat er.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)