Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
user01
user01 péntek, 14:37
Előzmény: #217838  user01
Erre jön majd még a NAV vagyonosodási vizsgálata... 
Érdekes lesz majd, amikor nincstelen bohócokból milliárdossá vált fideszes maffiózók állnak ott a teljes pereputtyukkal. 
2015-ben Habony és Szijjártó kapott vizsgálatot, amely hatására a fidesz úgy módosította a törvényt, hogy a NAV csak aktív büntetőügy keretében vizsgálhatja valaki vagyonosodását. 
user01
user01 péntek, 14:32
https://hvg.hu/itthon/20260925_sesztak-miklos-hanko-balazs-kockazati-besorolas-integritas-hatosag-vagyonnyilatkozati-vizsgalat

Seszták Miklós és Hankó Balázs is a legmagasabb kockázati besorolást kapta az Integritás Hatóság vagyonnyilatkozati vizsgálatában
Velük együtt így jártak még százan, főleg politikusok.
geza77
geza77 péntek, 14:10
Előzmény: #217826  Takamura
De gonosz vagy! Igenis tudna motorozni ő is az egy szem kisfiával! 
Tessék nézzed:  (nem cukik?) 
https://imgur.com/a/q1bWM6I
geza77
geza77 péntek, 14:08
Előzmény: #217835  Sehmet
Sehmet
Sehmet péntek, 13:48
Most nézem, megszünteti az RTL KLUB a Heti Hetest, mert a kutya sem nézi! No, végre egy jó hír a médiavilágból! Vajon mennyi lájkot kaphattak a kormányt támogató bohócok? :) 
Sehmet
Sehmet péntek, 13:31
Előzmény: #217819  sasa44
Én is ugyanazt kívánom neked! :) 
Sehmet
Sehmet péntek, 13:30
Előzmény: #217824  badsector1
A zugjogászokét vegye is csak el, de szerintem nem vagy tisztában a "zugjogász" jelentésével. Érdemes lenne megkérdezned az AI-t! :-D 
Sehmet
Sehmet péntek, 13:27
Előzmény: #217822  szieszta
Nem én kezdtem a helyesírásos froclizást, csak folytattam. Nézd vissza! Minden akció után jön egy reakció, amit az akció önkritikátlan indítója sérelmez. 
Sehmet
Sehmet péntek, 13:25
Előzmény: #217824  badsector1
Mi van! Köszönöm szépen, jól vagyok! :) Neked is hasonlókat! :) 
Sehmet
Sehmet péntek, 13:23

Kőprofi tiszás képviselő! Így kell egy hozzászólást előadni, akarom mondani, felolvasni, tanulhatna belőle mindenki! Még a társai is vagy somolyognak, vagy a fejüket fogják. :)
.
Facebook
badsector1
badsector1 péntek, 13:23
"Iványi Gábor szerint „nem veszi ki jól magát, hogy azokat az embereketletartóztatják, akiket hajdan a Fidesz el akart gázolni, mert az ellenzékhez tartoztak, miközben Orbán Viktor nyugodtan világgá kürtölheti, hogy harcot indít a hatalma
visszaszerzéséért”. 
A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) lelkészi vezetője többek között erről is beszélt a Magyar Hangnak adott interjújában.Iványi azzal kezdte a beszélgetést, hogy a héten látogatta meg a börtönben Őrsi Gergelyt, a II. kerület letartóztatásban lévő polgármesterét. 
Azt mondta, úgy tudja, hogy Őrsi ellen összesen annyi kézzel fogható dolog van, hogy valaki azt vallotta rá, megvesztegette őt még az Orbán-éra alatt. „Mégis, ez az ember szabad lábon van, Őrsi Gergely pedig nincs, és azt mondja nekem a börtönben szürke arccal,
hogy ő nem fogadott el korrupciós pénzeket” – mondta Iványi. 
Hozzátette, ha mégis kiderül róla, hogy bűncselekményt követett el, akkor is bemenne hozzá a börtönbe, akkor is biztosítana neki lelki gondozást, csak másféleképpen tenné, mint
most.
„Matolcsy György és fia vígan grasszálnak, de Tiborcz Istvánnal sem foglalkozik senki”– jegyezte meg Iványi, hozzátéve, hogy ő senkit sem akar börtönben
látni.
A MET vezetője szerint nem bosszúállás visszaszerezni azt, amit elloptak tőlünk. Anélkül pedig nem lehet megbocsátani, hogy a tolvajok ne tartanának
bűnbánatot, mondta.
 „Ha rajtam múlna, akkor azok büntetését korlátlanul lehetne
enyhíteni, akik önként visszafizetik az ellopott pénzeket. Az viszont nem megy, hogy nem adják vissza a közvagyont, és változatlanul a társadalom arcába nevetnek, holott eltűnt legalább egy évnyi költségvetési pénz” – mondta Iványi.
A lelkész arról is beszélt, hogy szerinte áprilisban rendszerváltás, „vértelen forradalom” történt Magyarországon. „Mert a Nemzeti Együttműködés Rendszerét – amelyben egy szűk bűnözői kör játszott az országgal és a jogállammal – elküldeni több volt puszta kormányváltásnál” – mondta. Iványi szerint ebben az időszakban egyetlen ember irányította az országot, „aki sajnos gazemberré lett, és olyan helyzetet teremtett, hogy a barátja gazdagabb lett, mint az angol király”.
Iványi azt mondta, hazaárulásnak tartja, hogy az előző kormány együttműködött az „Európát szétverni kívánó oroszokkal, és hogy szurkoltak nekik, hogy Ukrajna
ellenében nyerjenek”. 
Orbán Viktornak azt javasolja, hogy kérjen bocsánatot, és adja vissza az összes, „gazemberséggel szerzett” vagyonát, és vegye tudomásul, hogy örökre kiírta magát a politikából. „Ha ezt megtenné, szerintem börtönbe sem kéne mennie, nyugodtan elhelyezkedhetne jogászként” – tette hozzá Iványi."

Remélem Baka agyilag fel tud fejlődni Iványi Gáborhoz, és rájön, hogy mi a probléma szatmári legfőbbügyésznek jelölésével, ha elnézzük a szabadlábon levő fidesztolvajokat.
rookie654
rookie654 péntek, 11:15
Előzmény: #217826  Takamura
Volt, akinek ez szintén megmozgatta a fantáziáját: 
https://www.facebook.com/share/r/14qBjq7aA5v/
Takamura péntek, 09:46
Jót röhögtem... M.P kismotorral ment Rómában. Elképzeltem a csuti csüngőhasút  ő hogyan motorozna valószínű oldalkocsis motorkerékpárral vinnék körbe!
Takamura péntek, 09:42
Pócs János: Szeretnék annyi ésszel, tudással és tapasztalattal rendelkezni, mint Mészáros Lőrinc Nyugi rendelkezel annyival......!
badsector1
badsector1 péntek, 09:01
Előzmény: #217822  szieszta
Sehmenczer tegnap teljesen kikészült, lehet, hogy kapott egy idézést vagy már a flexnek sincs szüksége fideszes pupra a hátára, esetleg az ai tett be neki ami elveszi a zugjogászok munkáját.
szieszta péntek, 09:01
Előzmény: #217821  user01

Szerintem a honvédelem a legnagyobb pöcegödör, ahol mindent tisztára lehetett mosni. Mivel a legtöbb döntés titkosított, mert hadászat, ott semmi nem drága.
Egy jármű X összeg, ha kap hadi álcázást, máris háromszorosába kerül.
Ennél az ügynél biztos vagyok benne, valamelyik magyar NER-es vitte ennek minimum a felét.
A legjobb biznisz a tanácsadás, annak értékét nem lehet belőni, így bármilyen lehet az ára.
szieszta péntek, 08:50
Előzmény: #217816  Sehmet
Ez a vergődés jellemző az összes fideszaros védekezésre. Ha már nem tudják semmi hazugsággal védeni a gazdáikat, akkor belekötnek a helyesírásba.
Ez ugyan olyan, mint mikor a nyugger mari nénik sikoltoznak, hogy miért nincs profilképed. :-). Nem azt nézik, mit mondok, hanem ki mondja? Szegény egybitesek nem fogják fel, hogy a facebookon a többség kamu képet rak ki. Ha kutya kép van, azt gondolják, hogy kutya írta. 
Van a másik fideszaros mondóka. 
Látjuk, a fideszesek csilliárdokat loptak. Erre mi a szekta válasza? Ezek is lopnak. De azért kéne ott ülni a képviselőiknek a parlamentben, hogy ezt szóvá tegyék. Nem a századrangú, senki által meg nem választott facebook huszárokat kellett volna beültetni oda. A szakértőket, akik a lopást világbajnoki szintre emelték, azok száz méterről is kiszagolják ezt, hiszen ez volt az utolsó nyolc évben az egyetlen feladatuk. Hogyan lehet mindent a zsebükbe tömni. Elvégre a rablóból lesz a legjobb pandúr.
user01
user01 péntek, 08:29
https://444.hu/2026/09/25/a-12-milliardert-szerzodtetett-britek-olyan-harcjarmuvek-hasznalatat-oktattak-a-magyar-katonaknak-amelyet-korabban-nem-is-ismertek

A 12 milliárdért szerződtetett britek olyan harcjárművek használatát oktatták a magyar katonáknak, amelyet korábban nem is ismertek (a britek)

Régebben volt az a "legenda"  a fideszmaffiáról, hogy legalább kormányozni tudnak. Mostanra kiderült, hogy a balfaszok még lopni se tudtak rendesen, nemhogy kormányozni.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek