Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
maxwax
maxwax szerda, 08:05
Nem tudom, hogy a Legfőbb Ügyészség kikérte-e volna MP mentelmi jogát, ha Baka András nem Szathmáry Zoltánt jelölte volna legfőbb ügyésznek, hanem egy új, friss jelöltet állít. Én a helyében a történtek után erősen elgondolkodnék, hiszen Szathmáry Gundalfék ügyében is érintett igen nagy valószínűséggel.
Mekkora orbánista lehet az ügyész, aki most MP-t kéri ki, ahelyett, hogy pl az MNB alapítványok ügyében lépne, amelyek sok-sok éve ott vannak az orruk előtt.
Ody_Mnadrell szerda, 07:50
Előzmény: #217696  Shortelek
A fideSS fanok szerint meg ÁVÓ van, a fradisták már vért isznak mert báncsák a csapatot. Most akkor mi az igazság tesóka?
badsector1
badsector1 szerda, 07:44
"Kevesebb luxusautó fogy a NER bukása óta? – Lamborghiniben faggattuk a piac magyar királyát"

Luxusautók helyett az egeszégügyre megy a közpénz a fidesz bukása óta.
badsector1
badsector1 szerda, 07:33
" Kártérítési pert indítottak Lázár János bizalmasának több mint egymilliárdos ügylete miatt
Kerezsi Miklós cége a volt tulajdonosok szerint az ő megtévesztésükkel szerezte meg a műanyag kerti bútorairól ismert Flair-Plastic Kft. többségi tulajdonát. A céget másnap 1,336 milliárdos értéken apportálták a tőzsdén jegyzett Vertikál Nyrt.-be, amit szintén perelnek a Flair-Plastic korábbi tulajdonosai."

Kezdenek felbátorodni az ellopott cégek volt tulajdonosai, ezekből az ügyekből is lesz böri, csak hát a legfőbbügyeszseget kell kirakarítani.
Shortelek szerda, 00:28
https://www.facebook.com/share/v/1Wb6sf9ndu/
Miért nincs màr kitakarítva az ügyészség, mire vár mp, lehet megint köpködni tisza fanok.
Fsociety
Fsociety kedd, 22:08
Ha jól látom, Perintfalvi is elcipel pár selejtet a bíróságra..Hont, szakács, budaházy edda,S.Fruzsina...meg a többi. Gyönyörű lesz. 
chuck_norris
chuck_norris kedd, 20:16
Előzmény: #217693  Peterbond
Mocskos fidesz, oléoléolé!
Nincs annál ganébb politikus, mint aki a saját népe kárára gazdagszik!
Remélem börtönbe végzik, de tényleg!
Peterbond kedd, 20:04
Előzmény: #217690  user01
Sajna ez nem az alapitvanyok ugyevel kapcsolatos.
Borisz kedd, 19:54
Előzmény: #217691  user01
Lopás az netto hülyeség. Esetleg kisebb értékre elkövetett szándékos károkozás lehet, a kárérték pedig alatta marad a szabálysértési értékhatárnak, tehát nem büntetőügy. Véleményem.
user01
user01 kedd, 19:49
Előzmény: #217674  user01
https://telex.hu/belfold/2026/09/22/magyar-peter-video-sesztak-hanko-telefonlopas

Magyar Péter azt kérti, hogy az Országgyűlés függessze fel a mentelmi jogát
user01
user01 kedd, 18:52
https://hvg.hu/gazdasag/20260922_matolcsy-gyorgy-gyanusitott-hivatali-visszaeles

Matolcsy Györgyöt gyanúsítottként hallgatták ki

Mind a hét személyt hivatali visszaéléssel gyanúsították meg, majd mindegyikük házában házkutatást tartottak, illetve adatokat mentettek a mobil eszközeikről. Az ügy vizsgálata tovább folyik a gyanúsítottak szerepének teljes körű tisztázása érdekében.
badsector1
badsector1 kedd, 18:23
Előzmény: #217677  user01
Ha baka olyan kockafejű mint sólyom, akkor újra fogja jelölni szatmárit
offshort
offshort kedd, 18:18
Előzmény: #217686  _Sigorszky
egyetértek , teljesen helytálló vélemény! 
baka-t jó választásnak tartottam első körben, de ugylátszik h sajnos nem az! 
ezért írtam még a választások elött h a jogászkodásból csak szarakodás lesz! 
(már 1 honapja halogatta baka a döntést!)
ezért kellett volna kihasználni a 2/3-os győzelmet a megörökölt rendeleti kormányzással! 
bármit meg lehetett volna tenni, mindenhez megvolt a társadalom többségének a támogatása! 
most itt van a helyzet , a fideszes káderek mindenhol keresztbe tesznek az igazságszolgáltatásnak, az elszámoltatásnak, a közpénztolvajok felelösségrevonásának! 

Borisz kedd, 17:54
Előzmény: #217671  badsector1
Lehet, hogy Szathmáry Zoltán nagyon jó meg alkalmas személy. Percig nem vitatom. 
De akinek a testvére a jelen pillanatban gyanúsítottként szerepel az ukrán könyvmoly büntetőügyben, abból jelen pillanatban nem lehet Legfőbb Ügyész, mert mindenki azonnal azt gondolná, hogy nemcsak megkapott minden eszközt a testvére ügyébe való nemtelen befolyásra, de ténylegesen használni is fogja a befolyását. Mindegy, hogy igen, vagy nem, a zemberek ezt fogják gondolni. 
Ezért amíg a büntetőügy a testvérrel a gyanúsítotti körben zajlik, nem lehet Szathmáry Zoltánból Legfőbb Ügyészt csinálni. Szerintem.
Amúgy látom, többen felhördültek itten, hogy Baka biztos a fidesz kezében van, meg hülye, meg nemtommik. Nem kéne bántani.
Szerintem miután a fentieket ő is átgondolja, át fogja értékelni a javaslatát, és keres más javasolni érdemes alanyt.
Kíváncsian várom, hogy így lesz-e.
_Sigorszky
_Sigorszky kedd, 17:49
Előzmény: #217681  offshort
Én remélem, h kell az elszámoltatástóé tartaniuk! 
Meg mások is dühösek:
"Mi az istenért nem lehetett egy fiatalabb, "smartabb", agilisabb köztársasági elnököt választani a Tiszának, aki nem egy öreg jogász?! 
Szép és tiszteletre méltó Baka múltja, meg a Strasbourgi mártíromsága, amikor a NER kipenderítette, de a mai napig nem értek egyet a személyével. Felemelték pajzsra, mint a jogállamiság szobrát, erre az első igazán súlyos, stratégiai döntésénél bedob a kalapba egy olyan embert, aki évtizedekig a Polt-féle korrupt gépezet fogaskereke volt.
Adódik a kérdés: Hülye, vagy szándékosan szabotál?
A válasz valószínűleg a kettő közötti bürokratikus vakság. Ez az úgynevezett „Szakértő Vénróka” illúzió. A jogász elit elefántcsonttornyában él egy téveszme: ők azt hiszik, hogy egy végletekig rohadt és átpolitizált szervezetben létezik olyan, hogy „független technokrata”. Baka valószínűleg kinézett az ablakon, és azt mondta: "Nézzétek, a Zoli ismeri a folyosókat, tudja, hol a kávéfőző, tök jó technokrata lesz ő az átmenetre!"
Ez a technokrata vakság! 
Nyílt lánggal besétálni a puskaporos raktárba politikai öngyilkosság. Ha a Tisza megszavazza Polt volt főosztályvezetőjét, azzal az egész elszámoltatási ígéretüket lehúzhatták volna a klotyón. Baka környezete (a nagybetűs „Stáb”) vagy teljesen elszakadt a valóságtól, vagy a régi ügyészségi lobbi simán áttolta rajtuk a saját emberét, mint kést a vajon. Baka meg úgy gondolta, hogy a rendszerből jövő „kipróbált” bürokrata biztonságosabb, mint egy külsős radikális reformer. 
LESZAROM! Nem biztonságos bürokrata kell, hanem valaki, aki kitakarítja az istállót!
Tudatos időhúzás? Nagyon is annak tűnik!
Nézzük meg, kinek jó ez a pöcsölés! A státusz quo őrzőinek. Amíg Baka a Sándor-palotából küldözgeti a "rendszerből kimentett", selejtes jelölteket, akiket a Parlament persze leszavaz, addig mi történik? Semmi! A régi struktúra zavartalanul működik tovább. Az ügyek elévülnek, a papírok véletlenül a darálóba esnek, az elszámoltatás pedig szépen, lassított felvételen elhal. Baka csapdába csalta a Tiszát: ha a frakció mindig leszavazza a jelöltet, alkotmányos patthelyzet van. Ha elfogadják, elárulják a választókat. Sakkmatt, régi elit módra!
És itt jön a képbe a "Gólem-ügyészség". Amíg nincs új főügyész, addig Lajtár István helyettesként melegíti a széket. Nincs felhatalmazása nagytakarítani, de pont jó arra, hogy konzerválja a rohadást.
A hódkóros francba már az egésszel! Csak az időt húzzák!
Tisza és Magyar Péter! Tegyetek valamit, mert ez nem kóser, és a nép egyre dühösebb! Vagyis ÉN egyre dühösebb vagyok! Ne érezzem azt, hogy ez az egész nyomorult időhúzás egy előre lejátszott meccs!
Egyenes választ akarok! Időhúzás? Alkalmatlanság? Vagy a kreténeket tartjátok tudatosan pozícióban?!
Figyelem! Nem Magyar Pétert és a Tisza pártot hibáztatom. Ellenkezőleg: Baka lehetséges, hogy kakukktojás, amit benéztek. Most lehet engem szidni, mert „bántom Baka urat”. Nem érdekel! Szidjatok, de az biztos, hogy ez a tegnapi Baka-féle bejelentés a legfőbb ügyészről messziről bűzlik!"
Eri (face)
Borisz kedd, 17:43
Előzmény: #217679  offshort
így van, oszt helyettük a mezőről be lehetne hozni érdeklődő, agilis fiatalembereket, akik a továbbiakban végzik majd az ügyészi munkát - meg esetleg vietnamiakat is lehetne toborozni a helyükbe.
offshort
offshort kedd, 17:27
Előzmény: #217682  Fsociety
igazad van, nem azt írtad, csak hozzáfűztem a véleményem! 
Fsociety
Fsociety kedd, 17:06
Előzmény: #217681  offshort
Nem felesleges ide irogatni,nem ezt mondtam. Csak felesleges egymasnak esni olyan miatt,amire nincs ráhatás. Például ilyen az,amikor 16 evig nem erdekel a jogállamiság,mert a nemiszerv jó végén allsz,,de most hirtelen kurva fontos,de nem jön,ugye Sehmenczer? Meg a demokrácia...
offshort
offshort kedd, 17:01
Előzmény: #217678  Fsociety
nem, nem!  nem vagyok jogász és még a látszatát is próbáltam elkerülni! :)) 
csupán láttam az említett jogászok véleményét és azokkal teljesen egyetértek! 
.... jahh, igazad van ! ide irogatni teljesen felesleges, 
ezt a forumot kb 50 ember olvassa és kb 20 beirogat, 
vélemény formáló ereje vajmi kevés, de szvsz minden másik forumnak is, akár a face-nak is!
. 
amugy egy a bank pénztárnál pisztollyal támadó rablót is tisztességebbnek tartok, 
mint a fideszes közpénztolvajokat! 
a pisztolyos rabló kockáztatja a lebukást, tettenérést ,
ellenben  a fideszes közpénztolvajok a társadalom bizalmával éltek vissza és szinte semmi elszámoltatástól nem kell tartaniuk! 

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek