Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety kedd, 16:46
Előzmény: #217679  offshort
Hat ebben van valami. A tisztító tűz az nalam is 100 tisztaság lenne,nem ilyen bekadarezett hazaáruló maradványok. Latod, ezért nem izgulom túl,felesleges. 
offshort
offshort kedd, 16:43
Előzmény: #217673  badsector1
az összes régi ügyészt ki kellene rugni és tiszta lappal indítani az egészet, 
nemhogy leföbbet közülük választani! 
mindegyik büzlik a fidesz szagtól! 
. 
Fsociety
Fsociety kedd, 16:41
Előzmény: #217676  offshort
Ertem a felvetést. Lasd ,amit irtam,lehet h van egy hatteralku. Ha jogászok vagytok,akkor hajrá. Én nem idegesitem magam azon,hogy mit kellett volna tenni,rahatasom sincsen, és főleg nem fogok ezen itt acsarkodni.  A szakadék széléről tancoltunk vissza sok témában tarsadalmilag,aztan hogy végül beleesünk e mégis,az más kérdés lesz. Mint mondtam,nekem az első lépések elégtételt jelentettek, a többit türelmesen várom,nem pattogok percenként. Van ismerős itt-ott,hallom,hogy mi készül,nekem ennyi elég. 
user01
user01 kedd, 16:39
Előzmény: #217675  badsector1
Nincs azzal semmi gond. Van egy jelöltje, akit nem fognak megválasztani. Szavazzanak róla a parlamentben. 
Ezzel újra nála pattog majd a labda. 
Miért lenne vala nagy gond? Azért, mert egyelőre ragaszkodik a jelöltjéhez? 
offshort
offshort kedd, 16:36
Előzmény: #217667  Fsociety
az eredmény alatt gondolom a bírósági itéletet érted, amit szvsz senki se várt 2 honap alatt, 
(szvsz Shortelek is ezen eljárások elkezdését hiányolja, többedmagával és velem együtt) 
de ha lettek volna a kérdéses vagyonok körül zárolások, akkor mindenki nyugodtabb lenne, és mindenki ki tudná várná azt a 2-3 évet  (vagy többet) amig tisztázzák a vagyonszerzést az érintett tolvajok!  
(megfordulna az "időkényszer" , az időhuzás már nem a tolvajoknak dolgozna, 
hanem nekik is sürgősre változna!) 
amugy régebben ez igy volt a nav vizsgálatok esetében is, most nem tudom miért nem igy járnak el!  
ezt hangoztatta amugy az nvvh választás elött Gerö T. és Ligeti is! az én értékrendembe és igazságérzetembe se fér bele hogy megusszák a korrupt közpénztolvajok a felelösségrevonást és megelégedjek azzal hogy orbán le lett váltva!  
abban még bízok h MP vissza tudja állítani a normál demokráciát, de ha elmarad a "nagyhalak" elszámoltatása, az nagyon hiányozni fog , és mindig tüske marad a tisza részéről a jövöre vonatkozóan! 
badsector1
badsector1 kedd, 16:33
Előzmény: #217674  user01
Kezd nagyon büdös lenni a helyzet, bakával nagy gondok vannak, vagy nagyon hülye vagy a fidesz szorongatja a tökeit.
badsector1
badsector1 kedd, 15:59
"Magyar Péter, Hankó Balázs és Seszták Miklós mentelmi jogát is kikéri az ügyészség"

És igen, az ügyészség még mindig nem érti, hogy orbángazdájuk megbukott, egyesek az ügyédszségen egész sokáig hajlandóak a döglött dakota lovon lovagolni. :))
user01
user01 kedd, 15:56
https://444.hu/2026/09/22/tizmilliardos-korrupcioval-gyanusitottak-meg-sesztakot-hankot-is-ot-es-tiz-ev-kozotti-tetelekkel-gyanusitja-a-legfobb-ugyeszseg

Hankó Balázs és Seszták Miklós mentelmi jogának felfüggesztését kezdeményezte Lajtár István legfőbbügyész-helyettes. Hankó esetében az ügyészség 17,3 milliárd forintos vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés, Sesztáknál pedig több mint 12 milliárd forintnyi vesztegetési pénz miatt akarja lefolytatni az eljárást.
badsector1
badsector1 kedd, 15:30
Előzmény: #217664  dexter
Baka már lehet, hogy túl okos a köztársasági elnöki pozicióra. Lehet, hogy amikor jelölte szathmáryt a legfőbbügyészi pozicióra, még nem tudta, hogy a testvére nyakig benne volt az aranykonvoj nevű utonállásban, de most már tudja, de az ő éleslátását nem zavarják meg ilyen primitiv összefüggések.
Fsociety
Fsociety kedd, 15:20
Előzmény: #217669  Shortelek
Nyilvan vannak érdekességek, furcsaságok. Az is lehet h valóban van egy elvonulasi paktum a háttérben,ki tudja.. ettől még esélyes,hogy börtönbe fognak menni páran,de hogy Orbán meg a top,azt nem tudom. En is ugy vagyok vele,hogy a mentális mérgezés megszűnt,a túlárazott lopás is remélhetőleg,a poszt komcsik meg reméljük,lassan eltűnnek. Lesz most elég egy más probléma. 
Shortelek kedd, 15:17
Előzmény: #217667  Fsociety
Õ kötött belém, de, ügyvédek nyilatkoztak, hogy ennél többet kellett volna tenni, hogy ne tudják a vagyont kimenteni, én ezt hiányolom szerintem más is, sôt szerintem ô is.
Fsociety
Fsociety kedd, 15:15
Fsociety
Fsociety kedd, 15:09
Előzmény: #217666  Shortelek
Sztem meg nem kell lesüllyedni fideszes szintre, engedjétek el. Ebben éltünk 16 evig,meg itt van nekünk a maradék agitprop is. Amikor egy sima per eltart évekig,akkor én nem várok el eredményt ezekben a sztorikban 2 hónap alatt. 
Shortelek kedd, 14:53
Előzmény: #217649  dexter
Amúgy milyen alapra gondólsz, mert én arra, hogy a fôtolvaj fôbünösök még mindig szabadlábon vannak, a stílusoddal inkább ne kérkedj.
Shortelek kedd, 14:51
Előzmény: #217649  dexter
Szerintem ne igyál annyit, gyógyszerre meg fôleg ne!!
dexter kedd, 13:48

"A kormányzó Tisza Párt elutasította Baka András köztársasági elnök legfőbb ügyész-jelöltjét, Szathmáry Zoltánt, és új jelölt megnevezését kérte az államfőtől. A gyors döntés hátterében az állhat, hogy a jelölt testvérét a napokban közokirat-hamisítással gyanúsították meg az úgynevezett aranykonvoj-ügyben - számolt be a Telex."

Kiderült, miért nem támogatta a Tisza-frakció Szathmáry Zoltán legfőbb ügyészi jelölését
Fsociety
Fsociety kedd, 13:47
Előzmény: #217655  dexter
Vagy amikor Gulyás lekapcsolja a villanyt a szobában.
Fsociety
Fsociety kedd, 13:06
„Konzultálok Samuval meg Bencével, sztem egy kicsit oda kéne nekik baszni”.
A volt államtitkár a Facebookon állt bele az ügybe: szerinte a kamarát elfoglaló szűk orvoselit átült a minisztériumba, és a mostani törvényjavaslat nekik tett ígéretet váltana be.
____
Takács a második nagy kokler,szakvizsga nélkül, államtitkárként...fidesz kormányzás az igazi hozzáértő kormányzás. Itt persze nem volt önkény,meg terror, meg Rákosi...itt kérem becsületes munka folyt... takács,hol a pénz amúgy? Az nem elég, hogy az anyádban...
offshort
offshort kedd, 12:50
Előzmény: #217638  _Sigorszky
sajnos a tisza elszalasztotta a történelmi lehetőséget az elszámoltatásra! 
2/3-al és rendeleti kormányzás megöröklésével bármit meg lehetett volna tenni az eljárások elinditása érdekében! 
simán zárolni kellett volna az első 20 legnagyobb korrupcios ügyben a vagyonelemeket, 
akár az alaptákolmányba' iktatni, mint kiemelt államérdek, kiemelt közérdek! 
(ugyis csak átmerneti a végleges alkotmányig!)
a zárolások lehetőségéről több jogász is kifejtette a véleményét, pl 
Horváth Loránd, Fülöp Botond, Bárándy, Laczo, 
közéleti szereplők,  Hadházy, MZP,  Molnár Áron ... stb 
és érthetetlen a legalkalmatlanabb személy kiválasztása az nvvh élére!  
én spec még Ligetit is mimozalelkünek tartottam volna a feladatra, 
de mindenesetre alkalmasabbnak , mint Ungert! 

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek