A köszpénz jelleg töpszörösen túlárazott kicsatornázásának megszűntetésével és a putyin-lavrov orientált külpolitika felszámolásával nálam már teljesen jók lesznek. A régi garnitúra mentességének, a következmények nélküliségnek, törvényen felül állásnak a megszüntetése számomra a bonus kategória - természetesen az igazságérzetem kívánja, és fontos is, azért, hogy ne ismétlődjön, én ezt értem. Mégis, az első kettő volt a legfontosabb választási szempontom.
Harcoljatok, ez a szokás arra felé, a papesz is megmondta, ismét harcolni kell. Egyébként tőlem és a társaság többi részének is rohadt mindegy ki dolgozik az államnak, de ezt 3, 4x es túl árazást jó lenne befejezni és ideje lenne (nagyon sok más magyar céghez hasonlóan) piaci alapon működni.
Mulatságos sztori egy itt gyűlölködő fideszes agitproprol,aki a való életben a szeretetről es elfogadásról beszél. Sztem legyen eleg ennyi. Mondanám,hogy leképeződése egy elmúlt rendszernek,de igy,hogy tudom ki volt,nem rúgok bele jobban.
Elobb tippeltem volna a Szakácsra,de ugye nem szabad felfedni senkit, kivéve,ha annyira nem figyelt a megafonos képzésen,hogy névvel oszt meg fb reels-t. Hogy eltűnt krida,szinte hiányzik az alkeresztenykedessel kevert rasszizmusa.
a fideszfasznak előbb ilyen kisebb problémákkal kellene megküzdenie.
"Két napja bejelentették a megfáradt harcosok, hogy október 23-án újra lesz Békemenet. Ma pedig közölték, hogy mégsem tartják meg, mert “időelőtti”. Értsd: érdeklődés és közpénz hiányában elmarad"
Én csak annyit üzenek a koncesszornak: a qrva anyádat! Ez sokkal nagyobb botrány, mint az MNB kirablása. 23 ezer milliárd forint !!!! Mindenkit hülyének nézett a maffia... Magyar Közút igazgatóságnak mi köze a koncesszorhoz??? Itt a teljes kirablás volt a cél! Szerencsére sikerülhet ezt megakadályozni. Belegondolni is rossz, mi lett volna ha marad a PedoFidesz.
Mondogatom egy ideje,hogy a faszi a fideszes topikokat másolgatja,mivel figyeljük őket azért. Probalta itt eladni magát ennek,annak,de semmi egyéb,mint egy fideszes troll,onallo gondolat nulla,a chatgpt segítségével meg próbál néha nagy ívű sztorikat irni,de nem zavarja, hogy a stilus mindig elárulja. Nem jogász,de nem is közgazdász,ha az lenne,nem követne el ekkora bakikat,mint amiket itt a fejére olvasok gyakran.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!