Nem tom', azt mondtam már neked, hogy hányingerem van az okoskodó faszparasztoktól, akik intelligensnek szeretnének látszani? Természetesen nem rád gondoltam....Khmm
"Egyébként mit vártatok egy piarista gimnáziumban érettségizett miniszterelnöktől? :)" őszintén, ha jobban, becsületesebben, tisztességesebben csinálja a dolgát, mint az aljas hazaáruló vajda, akkor azt is leszarom, ha a miniszterelnöknek csupán 8 általánosa lenne! Hogy példát is mondjak, nézz utána ki is az a Martin Schulz. Még a gimnáziumot is olyan félig meddig fejezte be csupán, de mégis ezerszer nagyobb formátumú politikus, mint orbán valaha is lehetne. Pedig akár lehetett is volna. Soha egyetlen magyar politikus annyi és olyan lehetőséget nem kapott, mint orbán, mégsem volt képes normális eredményeket elérni. Összesen 20 év elég is volt belőle, most már elmehet a picsába!
Jo lenne,ha befejeznéd ezt a fideszes vélemény-terrort,eleg volt 16 év. Akit az AI többszörösen hülyére vesz,az ne oktasson, bár örök mondás,aki nem tudja,az tanítja....vagy legalábbis próbálja.
Ha valaki saját szavait sem tudja értelmezni, akkor sajnálom! Ezt írtad, és ebből az derül ki, hogy neked az igazság nem mond semmit. Fsociety is mindig az igazságról papol, minden, amit leír, az szerinte "igazság", még a véleménye is. De azt nem tudja megmagyarázni, mi az igazság. Te is valami homályos utalást tettél rá, de nem értettem teljesen, hogy mit akarsz! Az, hogy téged nem érdekel annak a valódi tartalma, amit leírsz, azaz nem érzed a szavaid súlyát, az sajnálatra méltó. Szóval ezt írtad: . "
sasa44
ma, 13:07
Előzmény:
Sehmet
#217334 Hahaha! "Szerinted mit jelent az,
hogy "igazság"? Több aspektusból megközelíthető! Ha más leírod ezt a
szót, akkor magyarázd is el! :)" . Ilyen "okos " ember mint te, magyarázatot vársz az igazság szavunk értelmezésére? (Válaszom, igen, mert nem tudom, mit értetek ez alatt a fogalom alatt!) . Akkor mégse vagy olyan intelligens, hogy értelmezni tudj egy magyar szót magadtól? (Válaszom az, hogy én azt értem ez alatt a magyar szó alatt, amit leírtam, ugyanis a világon nincs egységesen elfogadott definíciója) . Sajnálatos értelmezési és tudás hiányban szenvedsz. (Válaszom, hogy szerintem ti szenvedtek abban, és mindent leegyszerűsítetek, nektek az igazság az, amit véleményként előadtok, ezért kellene egy kicsit megismerkedni legalább alapszinten azzal a fogalommal, amit leírtok)
Tehetségtelen emberek kétségbeesett próbálkozása. Ocsmány már kinyitotta az 5% felé vezető ajtót, bajor zsóti lép be először rajta, utána megy a többi :)
Ez a béjegzsóti sem normális: nyilatkozza, hogy az utcára sem mer kimenni testőrök nélkül, de békamenet az lesz október 23-án. Meg tüntike is a Terror Házánál.
"Kérésednek megfelelően akkor beszéljünk az igazságról".? Mondtam én, hogy képtelen vagy az értő olvasásra! Hol kértem én tőled, hogy fejtsd ki az "igazság" fogalmát? Idézd már lécci azt a részt! Amúgy meg pont leszarom, hogy az "arisztotelészi és a Bertrand Russel-i korrespondencia" mit mond. Szórakoztasd magad tovább csak a fürge ujjaiddal szerencsétlen...
Aki bullshitezik válaszadás helyett,az ne kérjen valaszt. Ez olyan,mint aki 16 evig nem igenyelte a jogallamisagot,meg el.sem.ismerte, aztán hirtelen nagyon fontos lesz neki,meg az EU... ismerjük mar a fideszes propagandisták módszereit általad., köszönjük. A lipicai lovas sztorival a fidkanyok hatalmas lyukra.futottak, ismét. Nagyon próbáltátok megmagyarázni, hogy diplomáciai melléfogás,aztan sajnos nem jött össze. Fake news,bullshit,ahogy tőled megszokhattuk.
Kérésednek megfelelően akkor beszéljünk az igazságról, hogy mi is az, ha
már Fosciety nem választolt. Azért kérdeztem, mert nincs egységes
fogalommeghatározás. Itt is sokan a saját véleményüket állítják be abszolút igazságként,
ami nem az, hanem a tudat által befolyásolt egyéni látásmód a dolgokról, ami
véleményként respektálandó, de távol van az igazságtól. Lehetne ezt még
fokozni, hogy létezik-e abszolút igazság, stb., de ez már egy hosszabb
lélegzetű esszé lenne. De, ha kíváncsi vagy rá, majd leírom, de most előbb a
kérdésekre a válasz. Nézzük át, hogy filozófiailag milyen, elfogadott
igazságelméletek léteznek, és azok kinek a nevéhez kötődnek!
. Az arisztotelészi és a Bertrand Russel-i korrespondencia, az un. megfelelési elmélet szerint egy
állítás akkor igaz, ha pontosan leírja a tőle független, objektív valóságot. . A kanti Koherencia-elmélet szerint igazságelv szerint
egy állítás akkor igaz, ha ellentmondásmentesen beleillik a már elfogadott,
meglévő ismereteink rendszerébe.
. A habermasi konszenzusos igazságelmélet szerint akkor igaz valami, ha
abban egy ideális kommunikációs közösség résztvevői észérvek alapján
mindannyian egyetértenek.
. A William James, Charles Sanders Peirce által képviselt pragmatista
igazságelv szerint igazság az, ami a gyakorlatban működik, és hosszú távon
hasznosnak bizonyul a problémák megoldásában.
. A Gottlob Frege, Frank P. Ramsey szerinti deflációs, azaz minimalista
igazságelv szerint az "igaz" szó nem jelöl valódi tulajdonságot.
Kijelenteni, hogy "Igaz, hogy
reggel felkel a nap", pontosan ugyanazt jelenti, mint azt mondani: "Reggel felkel a nap".
. . A heideggeri igazságelv azonban szakít ezekkel, és azt mondja, hogy az
igazság nem a fejünkben vagy a mondatainkban van, hanem az a folyamat, ahogy a valóság
megmutatja magát nekünk, azaz „Alétheia” . Elég lesz ennyi, hogy eligazodjál benne?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!