Pedig kár. Valami rendkívül szög egyszerű…. hmmmm… hagyjuk. De egy ostoba ember arcát mutatod már egy ideje valamiért. Na meg persze peace. Meg latin idézetek, mert az cool. Meg a multi.
Forrás? Ez megint vmi kamu hír, vagy pusztán arra alapozol, hogy a jelenlegi jogszabályban ez van? Ejnye, legyél már alapos! . A Wekerle.program éppen a korszerű új építésű ingatlanokat célozza meg többek között, szóval ne ferdíts.
Es a szerződés szerint az állam ezt a fizetést vissza is veheti,tehat aki azt hiszi,hogy 20 evre be van betonozva,az erosen téved,5 éves kamatperiódusok vannak egyébként jellemzően.
Így van. A fiatalok röghöz lettek kötve, munka szempontjából nem mobilisak. Ha nem jön össze a gyerek, akkor pedig még következményei lesznek a helyzetnek. Az Otthon Start pedig mindennek a teteje, mert az égbe lökték az árakat, miközben nem azok tudták felvenni, akiknek szüksége lenne.
Nem ezt akartam, a lényeg az volt, hogy Hadházy sxerint unglernek le kellene mondania, arra írtam, hogy szsrintem is, nem tudom a link hogyan kolbászolt el
Arról nem beszélve, hogy a 3% feletti kamatot meg az állam fizette, tehát egy újabb koporsószög az államadóssághoz. Ezek a fideszarosok nem tudatosítják, hogy amit orbán adott, azt mindenki fizeti, nem a saját zsebéből rakta ki az asztalra. Aztán meg visítanak, mennyivel nőtt az államadósság. Arról meg fogalmunk sincs, mennyi csontváz fog még kipotyogni a szekrényből, a titkosított kínai és orosz hitelek kapcsán.
Az ingatlanok ára a felesleges Orbanc tamogatasnak köszönhetően ugrásszerűen nőtt,igy lett egy 2017-ben 15 milliós panel 2024re 50 millió Pesten, saját példám,ennyiert ment el. De persze nagy segítség volt az a fiatal családoknak,amit itt szintén megpróbáltál bizonygatni,mint "jó" közgazdász. 🤣🤣🤣
Nyilvan megszorítás lesz,2010 utan 50 uj adofajta jott be szepen lassan, amiről persze azt hazudtatok, hogy nem az emberekkel fizettetik meg, aztán végül de,mikozben konjuktura volt...akkor nem visitottal?
Erdekel ez valakit szted? Megszoktuk, hogy vitakeptelen vagy. Attol,hogy ezt bemasolgatod,attol nem lesz kevesbe égő az,amit itt terjesztesz,meg ahogy cáfoljuk.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!