A fácse izzík, szőke herceget szétszedik... Jó ez az országnak? Nem hiszem....Most nem kéne pökhendinek lenni, mert könnyen a lecsóba mehet a rendszerváltás... :-((((((
Pontosan! Unger nem felel meg a pélyázati kiírás feltételeinek. Sokan pont ezért is estek ki. Biztos vagyok benne, hogy sokkal de sokkal kvalifikáltabbak is voltak a pályázók között!!!!! Nekem ez egy nagy csalódás. 6 év....izlelgessük. Nem lesz itt semmiféle elszámoltatás a nagyNEResek felé. Néhány kishal a hálóba kerül majd a 6 év alatt. Tetszettek volna forradalmat csinálni. Azóta már lógnának.
Petike nekem is csalódás. Mi van a többi pályázóval? Színház az egész. Egyre jobban hasonlít egy fidess2-höz. Emlékszünk mit mondott petike? Előbb nyerjünk és utána mindent is lehet csinálni. Na ezt látjuk most!!!
Javaslom az ország neve legyen "Magyar Banánköztársaság"! a Szabadsághidat nevezzék át Banánhídnak, az ex köztarsaságteret (janospal) meg Banánköztársaságtérnek!
"Sokan egy állatorvost akartak az NVVH és a Legfőbb Ügyészség élére kinevezni, most pedig azt kifogásolják, hogy nem jogászt választottunk🤷♂️ Az ún. szakértő pedig a Miniszterelnökségtől kér adatokat, miközben az Országgyűlés járt el…"
Szerintem állatorvost sem sokan akartak az nvvh élén látni.
"Egy működő és emberséges országban egy vezető munkáját a tettei minősítik, nem a megmondó emberek véleménye. Egy komoly hivatal vezetőjének kiválasztása nem kiszavazó show és nem szimpátia szavazás."
Persze, ezen én nem tudok változtatni. Az elmúlt két nap volt több időm, így túlpörögtem. Csalódott vagyok, mert kb ezt vártam a legjobban, szóval ezt nekem fel kell dolgoznom, mint választói csalódást. Látom, MP a fb-on próbálja a kármentést megtenni, de ez óriási hiba és a közvélemény-kutatók már tuti elindultak és oly szép szalagcímekkel fog megjelenni, a Tisza zuhanása. Ő tudja, mért hagyta. A sok dühös kommentre pedig nem sértődötten kellee reagálnia, mert ez most súlyos kritika. Megyek, van más dolgom, pénzt is kell keresni :)))
Úgy hogy sehogy! Egyébként a hidrofil kolloidok kutatásában sem vitézkedet, bár ez lehet hogy nem volt előírás. De komolyan! Erre a posztra nem egy phd-s fszombszom kell. Ide egy kapitány szükségeltetik, aki kijelöli az irányt, a tömérdek jogász, ügyvéd meg gazdasági szakértő majd elvégzi a feladatokat. Nem beszélve a társszervekről (Nav, stb)
pontosan: "jogászszakképzettséggel vagy gazdasági, államtudományi, politikatudományi, közigazgatástudományi vagy egyéb társadalomtudományi területen szerzett felsőfokú végzettséggelrendelkezik; " Szóval igazából ez most felveti bennem, egyáltalán tényleg komolyan gondolták-e ezt a hivatalt?
Igen, csak ez mind a mi hátunkon zajlik, a mi életünk lesz tőle ilyen, vagy olyan. Az olyan az nem volt igazán jó, olyan kádárikus langyosista volt, ha becsuktad a szemed és befogtad az orrod, egész jól el lehetett benne dagonyázni, csak hát az utolsó négy évben a torta elsorvadt, a cukrász meg mégis egyre nagyobbat vágott ki belőle magának, miközben teli torokból ordította, hogy nézzétek, mekkora hatalmasra csináltam már a tortátokat, oszt ez már nem teccett a zembereknek annyira. Ennyit az olyanról. Namost az ilyen, hát az meg még kérdéses, most azon kellene fúrfaragni. És hát kikerekedett szemmel figyeljük az ácsot, hogy jó helyre fúrja-e a lukakat. Még nem látszik, hogy amit az ács készít, az asztal lesz, szék, vagy sámli. Ennyit az ilyenről. Ennyi képzavar után meg lehet hogy jobb ha zárom a posztot :-) Amúgy, komolyan, feltéve, de meg nem engedve, hogy igazad van és nincs közünk hozzá, akkor szerinted a demokrácia miről szól, főként pedig hol a határ, ameddig van közünk hozzá, és amihez meg már nincs? Mert ezt a diktatúrákban is pontosan meg szokták vonni, ha másként nem, precedensekkel, fekete autókkal. Itt a mi mostani szép fényes demokráciánkban mihez van közünk, és miről van nekünk kuss?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!