"Főbb szakmai és törvényi feltételek Felsőfokú végzettség: Egyetemi jogi, közgazdasági vagy államtudományi mesterképzésben szerzett oklevél (vagy PhD fokozat). Szakmai tapasztalat: Legalább 10 év jogi, pénzügyi, ellenőrzési vagy bűnüldözési területen szerzett releváns szakmai gyakorlat. Büntetlen előélet: Megfelelés az ügyészek jogállásáról szóló törvény szerinti szigorú feltételeknek."
Nos, én MP valamennyi gyűlésén ott voltam, és azzal vett meg 2024 májusban, hogy beszélt az "Út a börtönbe program"-ról. Ezért állta melléjük, ezért fizettem és igazad van, önkéntesen. Csak van egy bibi, ami most történt, az messze áll attól, amiről korábban szó volt és nekem ez elfogadhatatlan, kb átverve érzem magam.
Biztos vagyok benne, nem csak az említett két végzettség valamelyike volt a feltétel. Ha nem lett volna meg a végzettségi feltétele, nem lett volna benne az első háromban. Ha meg annyira nem volt jó jelölt, azokat is lehet hibáztatni, akik behozták a háromba.
Az igazságérzet egy nagyon fontos dolog! Nem hiszem, hogy pénzzel megvett jogokról lenne szó :-)))))))) Engem is bánt....és csak talicskázzák kifelé a pénzt az országból....
Miért dicsérnék? A mókusvakításért? A bankár ismerősöm mondta (pragmatikus nő): halmazelmélet-halmazelmélet. Beérkező EU és kormánypénzek landoló számlái + külföldre kiutalt pénzek számlái. A közös halmaz már jó felütése Vácnak.
Pusztán azért érdekel, mert emlékeim szerint elvárás volt a jogi vagy közgazdasági diploma és egy politológust neveztek ki, aki nem kis egóval rendelkezik Polgár Judit visszalépett, ez a nő meg még a tiszás szavazókra is tett azaz "ki ha én nem" nem lépett vissza. Ahogy nézem, MP-nél közel 5,5ezer komment van és egyik sem dicséri.
Legyünk öszinték: semmi közöd ezekhez a dolgokhoz....Legfeljebb a kíváncsiság! :-) Nem kívánságműsor,"Tessék választani" v. "Önök kérték,mi teljesítjük". Be is tenné a kaput,ha bármelyik felsorolt lenne.Még egyszer: A felelősség M.P.-t terheli.Ha beválik ,a dicsőség;ha nem,akkor a bukás vár rá. Ennyi.
Még egy darabig elmélkedhetünk, meg a kismadam is építheti a csapatát, közben a NER-es brigád az NBH-ból is kilapátolta az ellopott pénzt https://www.portfolio.hu/bank/20260828/nem-az-a-legerdekesebb-az-mbh-gyorsjelenteseben-hogy-veszteseges-lett-a-bank-858956 A Gránitból már elvitték, MBH-ból is, szerintem még egy hónap, aztán hatvanxlopott pusztát is elviszik az ufók.
Nem is értem,mi a célja ezzel? M.P.-t lejáratni? Ugyan kérlek.... Vagy behúzták a csőbe -akkor azért hülye; vagy ilyen primitív módon bosszúlja meg,hogy nem Őt nevezték ki -akkor meg azért hülye.... Miközben roppant sürget az idő,közben meg 94 fől meghallgatás....Nincs itt valami zűrzavar? M.P. ha eltaktikázta a dolgot,legfeljebb leváltja a "nép".Nem 6 de 4 éven belül! Ennyi! Ahogy megboldogult Antal Józsi mondta:"Tetszettek volna forradalmat csinálni...". A románok se perc alatt lerendezték a Caucesku házaspár demokratikus bírósági tárgyalását...Ma ,már a történészek is azt mondják,hogy ez volt az egyetlen út a rendszerváltáshoz....Nem pedig:"majd jönnek az ügyvédek, oszt jónapot!"......
Ó, én első perctől kezdve azt szerettem volna tudni, hogy kik és milyen szempontok alapján rangsorolták a jelentkezőket. Csak ez érdekel, mert valami alapján kellett rostálni. A személyek megnevezése Hadházynal, mármint MP, Ruff felemlegetése és pletyka az abaromság.
10% ? tippmixen inkább 50%-ra fogadnék! . de ahogy visszanéztem a felvételeket , MP mimikája, grimaszai sem azok , mint pár hónapja! szvsz lehet h már érez valamit!
A puding próbája az evés. Arról írtam, hogy szerintem mi lehet ebből. Orbán pedig soha nem fog visszatérni, még akkor sem, ha száz ilyen politikai hiba lesz.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!