Nem hiszem, hogy a jelölésnél bábáskodó 4 civil szervezet is assztisztált volna ehhez. Szerintem most Hadházy önként, gondolkodás nélkül nyitott szájjal berohant a f.szerdőbe.
Én is Ligetinek drukkoltam. De az is lehet, hogy mivel ennyi az ellenvélemény Ungerrel szemben, így majd nagyon bizonyítani akar a nő és jól odacsap a volt Fidesz csürhének. Akár még a Ligeti is szerepet kaphat. Várjuk a fejleményeket.
"Felkészülnek az Orbán kormány tagjai" Mire? A visszatérésre 4 év múlva?! Mert ez a mai szavazás balfaxság volt, talpnyalás a köbön, gondolkodás nélkül. Orbán-Magyar két jóbarát, porhintés a nagy szabadságharc. Tegyetek rendet 4 év alatt, amennyire tudtok, utána én jövök megint, Petikém, te meg amnesztiát kapsz oszt jónapot!
Nem gondoltam, hogy egyszer még tapsolni fogok Hadházynak: "Közérdekű adatigényléssel fordul a Miniszterelnökséget vezető miniszterhez Hadházy Ákos, hogy megismerhesse a Nemzeti Vagyonvisszaszerzési és Vagyonvédelmi Hivatal (NVVH) elnöki posztjára jelentkező 94 pályázó rangsorolásához használt pontrendszert – írta a volt független országgyűlési képviselő pénteki Facebook-bejegyzésében. Hadházy azt állítja, „nyugtalanító információkat” kapott arról, hogy a pályáztatás „csak egy színjáték volt”, a jelentkezések jelentős részét el sem olvasták, és a végül nyilvánosságra hozott négy pályázón kívül senkit nem hallgattak meg. A politikus szerint ezt csak a 94 jelentkező rangsorolásának és az alkalmazott pontrendszernek a nyilvánosságra hozatalával lehetne ellenőrizni. Hadházy nem nevezte meg a forrásait, és bizonyítékot sem közölt az állításai alátámasztására. https://24.hu/belfold/2026/08/28/hadhazy-szinjatek-unger-anna-elnokjelolt-nemzeti-vagyonvisszaszerzesi-es-vagyonvedelmi-hivatal/
Szerencse a szerencsétlenkedésben, hogy ezzel a kicsit elkúrt választassal a Tisza lépéskényszerbe került. Politikailag. Kb. 10% népszerűségvesztés miatt... Igy rövidesen látványos előállítások lehetnek, Felkészülnek az Orbán kormány tagjai
Termékeny hét volt öngólokban. Előre lejátszott aug. 20., Radnai másolatban, de ott sem volt. Ligeti helyett Ungár megszavazva. B+, mi a francot csináltok?! Ettől még nem kívánom vissza a hatalomba a fideszes pedofilokat, mielőtt valaki esetleg szóvá tenné.
...lehet, de előtte eljátszották a nagy kiválasztasi majomparádét. Ez volt a politikai hiba, mert megint nem számoltak a saját szavazóik elvárásaival. Ami egyertelműen Ligeti megválasztása volt. Plusz MP sógora MP ellen szavazott. A fityesznél mikor volt ilyen? Én folyamatosan arról beszélek, írok, hogy nagyon rossz politikai tanácsadók vannak ott. Vagy nincsenek is..
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!