Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Istvan78 2026. 08. 23. 16:59
Előzmény: #215279  Istvan78
Vargának az MNB botránnyal kapcsolatban is komoly felelőssége van.
Istvan78 2026. 08. 23. 16:57
Előzmény: #215278  gyula1971
Őszintén szólva én is csodálkoztam, hogy Vargát átültették ebbe a pozícióba. Varga végigasszisztálta a 16 évet, igaz csak egy végrehajtó volt, de akkor is. Nem bíztam volna benne és lehet, még bűncselekményekkel is kapcsolatba hozható lesz. Ez hiba volt, nem is kicsi, sajnos és ez a hiba még gondokat okozhat a Tiszának.
gyula1971
gyula1971 2026. 08. 23. 16:14
Varga Mihály tizenhat éven át ült a költségvetés felett, mint egy pedáns könyvelő.-
Ha valaki plusz pénzt kért, ő csak rázta a fejét, és halkan mutogatott a hiánycélra. Aztán átült a Magyar Nemzeti Bank elnöki székébe.Az új irodájában az első dolga az volt, hogy felszereltetett egy csengőt az ajtóra.Amikor a Transparency International becsengetett, hogy kikérje a legfrissebb, 5 millió forint feletti szerződések listáját, Varga mosolyogva nyitott ajtót, és így szólt.-Sajnálom, de ez a csengő már nem az államháztartás hangján szól. Ez egy magáncsengő. Az itt lévő pénz pedig a küszöb átlépésével elveszítette közpénz jellegét. Varga azzal utasította el a kérést hogy mivel nem minősül költségvetési szervnek (nem tartozik az államháztartási körbe), nem vonatkozik rá az Infotörvény kötelező közzétételi szabályzata.Olyan de ja vu nemde? Még egy apróság így végére!Rendszerváltás vagy mifene? Akkor a Varga mi a f@szt keres a mnb élén? Én nem hiszem el,hogy országunkban ne lenne egy megbízható szakember,aki nem nerhozadék! Számomra a rendszerváltás az azt is jelenti,hogy nem látom ugyanazon orcákat,főleg nem az Orbáni éráből jövőket! Akik,ha tetszik ha nem,de igenis kiszolgálták az ország kirablását, közvetve vagy közvetetten!
Istvan78 2026. 08. 23. 15:35
Előzmény: #215276  geza77
Hihető, figyelembevéve, hogy mi mindent csináltak már addig is...
geza77
geza77 2026. 08. 23. 14:38
Előzmény: #215231  Istvan78
Nekem valaki azt mesélte, hogy a lottózók jutalékát jóidőben csökkentették 20% al, így jobban gyűlt a pénz a szerencsejátéknál, hogy legyen mit szétosztani.
Sehmet
Sehmet 2026. 08. 23. 10:33
Előzmény: #215244  sasa44

Köszönöm, hogy ennyien reagáltatk a hetvégi programjaimra.
.
Gratulálok neked, az is nagyon finom, bár a steakben a mediumnál kezdődik, amit meg tudok enni, de a görög tzatzikit és az uborkát nem szeretem.
.
Nő vagy, hogy Szamorodnit iszol? Az igazi bor - szerintem - a Kopárnál kezdődik, ɓar az 5 csillagos Aszu semvrossz az édesszájuaknak. Én nem nagyon iszom, legfeljebb este egy kicsit.
.
Én nem írtam, mit eszem és iszom, de jó étvágyat és egészségedre! 
Látod, így is lehet kulturáltan reagálni egy hozzászólásra.
.
Most elugrunk Weinebene-be, egy kis befektetési lehetőség után nézni. Sok ott a magyar, de mimimálista szolgáltatásokkal. Barátok is jönnek, megnézzük, hogy össze lehet-e hozni vamamit. 
.
Mindenkinek további, kellemes, szép napot! 
Istvan78 2026. 08. 23. 10:12
Előzmény: #215272  DavidCamp
Nem tudom, milyen okból írod, hogy "már többször leírtam". A "leírás" gyakorisága semmit nem változtat a leírás igazságtartalmán. Sőt, általában a hazugságot szokták sokszor elmondani, hogy ellentételezze a kevesebbszer kimondott igazságot.
Istvan78 2026. 08. 23. 10:09
Előzmény: #215271  Shortelek
Szerintem Bárándy se tudhatja, hol mennyi nyomozati anyag gyűlt össze. Igazából az MNB ügyben volt régóta nyomozás, ott már lehetett volna. De mégegyszer: az ügyészek, élen a lefőbb ügyésszel lassítják vagy megakasztják a folyamatokat, ezért kell a következő lépésben ott rendet tenni.
DavidCamp 2026. 08. 23. 06:14
Előzmény: #215267  offshort
Már többször leírtam itt, hogy MP és O1G a háttérben megegyezett. Nem lesz itt semmi börtön + felelősségrevonás. Ez volt a békés fidess leváltás ára. Emlékezzünk a TV székház elleni támadásra és a csőcselék utcáravitelére. Az is a fidess műve volt. 
Shortelek 2026. 08. 23. 05:48
Előzmény: #215269  Istvan78
https://www.blogaszat.hu/2026/07/barandy-ner-elitje-tobb-evnyi-bortont.html?m=1
"Nincs olyan, hogy egyes nyomozati anyagokban nem gyült  össze annyi bizonyíték, hogy ne lehetett volna letartóztatni az elkövetõket" Szóval azért már volt mondás és logikus is lenne.
ngergo1985 2026. 08. 22. 22:29
Hagyjuk már ezt jogászkodási fingreszelést? Tetszett volna 4-500 ezred magával április 12 előtt a parlament elé vonulni, és a nyakánál fogva kirángatni az akkori állampárt összes politikusát! Miért nem csináltad? Mert akkor "meg lehetett volna úszni" a sok jogászkodást, ami vár a sok fideszes tróger politikusra és NER kegyeltre! Mert "sajnos" ennek hiányában, hogy nem mentél értük, hanem szépen csendben csak 2 kövér X-et húztál be a szavazólapon, ezt az utat választottad! Azt meg nem is értem hogy gondolod, hogy 16 év után, ami alatt a fidesz minden pozícióban a legalsó szintekig beitta magát a saját embereivel, hirtelen 3-4 hónap alatt le lehet akasztani olyan szervezeteket, vagy emberek százait mindenfelé jogi és intézményi háttér nélkül, akik majd jól fel tudják deríteni megdönthetetlen bizonyítékokkal, hogy ki lopott és ki nem!Te hol élsz? Értem én hogy türelmetlen vagy (én is), de azért azt még én is tudom és felfogom, hogy ez nem megy 1-2 hónap alatt. És azt is tudom, hogy a fidesz sem volt hülye, mert saját magukra írt törvények mellett játszották át a haveroknak az ezer milliárdokat! Lehetett volna drasztikusabb törvénymódosításokat is eszközölni az alaptörvény módosításban? Szerintem igen! Lehet volt már amit a tisza itt elbaltázott? Lehet. De milyen jogcímen és bizonyítékok alapján zárattad volna be az általad említett embereket? Hm? Te meg ezen mit nem értesz?
Istvan78 2026. 08. 22. 22:26
Letartóztatni megalapozott gyanú esetén, ügyészi javaslatra a bíróság dönthet. Az ügyészséget még mindig a NER embere vezeti és vannak további ügyészek, akik lassítják a nyomozásokat, részben azért, hogy ne vagy minél később derüljön ki a korábbi szerepük az ügyek ki nem vizsgálásában, elakasztásában. Így vélem.
.
Mutass már olyan linket, ahol például Bárándy arról beszél, hogy le lehetett volna már tartóztatni a fő kolomposakat!
_Sigorszky
_Sigorszky 2026. 08. 22. 21:32
Előzmény: #215238  Sehmet
Azt már tudjuk, hogy te mindenre képes vagy... Elmenekülni tudsz legjobban. Persze ne hidd, hogy hiányzol. 
offshort
offshort 2026. 08. 22. 21:22
Előzmény: #215266  Angelo
hagyjuk már ezt jogászkodási fingreszelést! 
már négy hónapja eljárást kellett volna kezdeni lölö/ov, mato, rogán tiborc ellen, .... stb! 
a 10-20 millios parkfenntartók ellen lehettet? 
akkor ezek ellen miért nem? 
egyébként 3 nagyobb nevű ügyvéd se érti hogy miért ez tetyetotyiság! 
Vidéki prokátor (Fülöp Botonnd) , Bárándy, és Horváth Lóránt (aranykonvoj)  
majd akkor hiszem el, hogy valós lesz az elszámoltatás, ha valamelyik több száz-ezer milliárdos közpénztolvaj ellen eljárás keződik!  
amig nem , addig csak fingreszelés és a fideszes tolvajok vagyonmenekítésére hagyott idő! 

"majd jön a kormányalakítás, majd jön a közt elnök leváltás, még legyetek türelmesek, 
majd jön az ügyészség leváltás, majd jön a NVVh felállítása, 
majd jön a NVVH elnökválasztása! :)) 
majd jön ez, majd jön az, 
de mondjuk MP bele fog bukni pár év alatt, ha az elszámoltatást nem tudja rendesen végrehajtani, 
a társadalom nagy többségét nem érdekli a pár száz millios - pár milliárdos ügyek, 
(habár ezek is vizsgálandó bűncselekmények!) 
hanem a nagy, több ezer milliárdos ügyek elszámoltatása érdekli! 
lölö/ov, mato, rogán, tiborc, szijjártó, lázár, ... stb! 
ezen mi a f...szt nem lehet érten!?
Angelo 2026. 08. 22. 20:32
Előzmény: #215264  offshort

"lophat bármennyit, sohasem lesz elszámoltatva!"
Tévedés nem lophat bármennyit és el is lesz számoltatva. 
A nyomozás viszont sokáig eltarthat a magyar jogszabályok miatt. 
Abban biztos vagyok, hogy néhány hónapon belül már sokasodni fognak a vádemelések és pár éven belül több fideszes politikus fog börtönbe kerülni és ezek között Orbán is ott lesz. 

offshort
offshort 2026. 08. 22. 20:15
Előzmény: #215264  offshort

"Nagy Alekosz : börtöntöltelékek  (face) 
Szeptember 1. Ez a határideje annak, hogy Orbán Viktor Börtönbe kerüljön. 
Nincs több türelem. Ugyanis, elfogyott. A népharag, előretör. 
Tisztában vagyok vele, hogy jogilag ez nem ilyen egyszerű. De!! 
Előzetesbe minden további nélkül már rég be lehetett volna vágni a gazembert! 
Gyakorlatilag Április 13 — án, 0.30 perckor teljesen hivatalosan be lehetett volna vinni. 
Bent lehetne, most is. Nem Luxusnyaralásokon. 

Orbán Viktor. Tiborcz István. Rogán Antal. Lázár János. Mészáros Lőrinc. Matolcsy György. Szijjártó Péter. 

Várkonyi Andrea. Börtönbe velük! Mind. Amíg — minimum 12 hónapig előzetesben vannak, 
addigra majd a Törvény is utoléri és alátámasztja mindazt, amiért aztán ott is rohadnak meg. 
Alapvetően van igényük az embereknek, közöttük természetesen nekem is arra, 
hogy Orbán Viktort bilincsben, vezetőszáron lássuk elvezetni, majd a szállítójárműbe, bevágni. Vigyék! " 
offshort
offshort 2026. 08. 22. 20:03
Előzmény: #215260  Angelo
szép gondolatok! 
tahát a következő politikusgeneráció részére annyi az üzenet, 
hogy lophat bármennyit, sohasem lesz elszámoltatva!  
grat ! ! 
badsector1
badsector1 2026. 08. 22. 20:03
Előzmény: #215258  euler
egyszer már lebuktál sehmencerként, ez a két nick egy lovon nyihaházik :))
user01
user01 2026. 08. 22. 19:24
Előzmény: #215258  euler
Osztozunk a gyászodban. De tényleg.
user01
user01 2026. 08. 22. 19:23
Előzmény: #215257  euler
"Kurvaország"... Ferid első 100 napja... Stílus.
Szembenézés... 
Szégyenkeznivalód? 

Létezik még a DK? Lesz nélküle kormányváltás?

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek