Nézem a parlamenti közvetítést a TV-ben. Magyar Péter csak mondja, mondja, mondja. Még mindig megy a visszamutogatás. Ennyit hazugságot és bullshitet még Orbánéknál sem hallottam. Szegény Magyarország! . Nem is tudom, miért jutott eszembe Márai Sándor alábbi verse: . Márai Sándor: Olyan világ jön... , Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… . A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… - Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. . És leöntik vitriollal a szépet. Bemázolják szurokkal és rágalommal a tehetséget. Szíven döfik azt, akinek jelleme van.
érdekes. a pedobindzsi qrmányok ~16éve alatt ezek a májusban érkező +bevételek nem tudtak soha ilyen ~fordulatot eredményezni...(?).. persze akkor 'tudatos' bindzsi qrmányzás eredményeképp...az ~extra bevételekkel szemben az extra 'tolvaj-tempó' is be lehetett ~tervezve...:szvsz
A Portfolio.hu véleménye: "A költségvetési szervek kiadásai az első négy
hónapban 3615 milliárd forintot tettek ki, közel 20%-kal többet az egy
évvel korábbinál. Ebben benne volt például a fegyveres és rendvédelmi
állomány egyszeri fegyverpénze is. Ennél is látványosabb a szakmai
fejezeti kezelésű előirányzatok sora: itt január-áprilisban 3438
milliárd forint ment ki, 82,4%-kal több, mint 2025 azonos időszakában.
Vagyis a költségvetés egyenlegben látható pozitív fordulat nagyrészt az
év elejére koncentrált kifizetések kifutásával magyarázható ..... " . És ugye az adóbevételek pedig május végétől jöttek a magánszemélyektől és a cégektől: . . a magánszemélyektől egyrészt az adóbevallásokkal, és a . - május végéig elfogadott és leadott vállalati éves beszámolóval, benne a mérleg és eredménykimutatással.
Orbán a 90 utáni magyar politika legnagyobb átverése. Átverte a teljes magyar társadalmat, azt ígérve, hogy egy piaci alapon működő, polgári jóléti demokráciát épít ki, csak sajnos helyette a családi és haveri jóléti autokráciát hozott létre, ahol minden rokon, haver, talpnyaló aki behódolt neki és a fidesznek, az lett milliárdos ebben az országban, meg 1-2 százezer honfitársunk, akik jókor voltak jó helyen,és jó döntéseket hoztak az életükben. Sajnos 36 év kellett arról, hogy a döntő többség végre észrevegye, hogy brutálisan át lett b@szv@. Orbán nem demokrata, sosem volt az. A legnagyobb probléma, hogy nem 2010 előtt jutott pont azokban az időszakokban hatalomra (90-98 és 2006-2010), amikor olyan külső gazdasági problémák voltak, amiket ő sem tudott volna kezelni, és sokkal de sokkal hamarabb kiderült volna, hogy ez ember alkalmatlan egy ország vezetésére. Sajnos túl későn derült ki a társadalom többségének.
És ez csak a július. Választás óta: Ez azt jelenti, hogy a Tisza-kormány első három hónapjában összesen
991,8 milliárd forinttal csökkentette a költségvetési hiányt.
https://assets.4cdn.hu/kraken/8NPZkyAxnYoa8J60s-xs.png a muckaf@ccopó szerb nacionalistáival ~pálinkázgat a - lehet a hírhedtem egyik legkorruptabb szervezet a FIFA ~elnökségébe ~kacsingató (a korrupt pozícióra alkalmasságát már túl-bizonyított?) - főpedobindzsizé egy 'semmibe' bámuló 'szesztestvér' arckifejezésével... nem látom ezen a ~hangzatos 'Isten, Haza, Család' bárminemű megnyílvánulását...sem..?☺szvsz
Ha már ez egy gazdasági oldal: vannak zsenik, akik tényleg értenek a gazdasághoz, és vannak olyan zseninek látszók, akik pl. piramisjátékot szerveznek. És igen, van olyan időszak, amikor győzködni kell az átlagembert, hogy ne a piramisjátékot szervezőhöz vigye a pénzét. Orbán komcsinak készült, KISZ titkárból ugrott át liberális megmondóembernek, beállt Soroshoz, majd kitalálta, hogy ő inkább konzervatív, aki majd megmondja, hogy ki a magyar és ki nem az, és végül a piramist az összeomlás előtt totális diktatúra kapujáig vezette. Orbánt én nem tartom politikusnak. Orbán egy bűnöző, a politikát a bűnszervezet álcázására használta.
ÉN nem kérdöjelezem meg, hoyg a fideszben van sok értelmes ember. Söt, szerintem OV egy politikai zseni. Az én állításom az, hogy az észt és ezt a zsenialitást rossz szándékkel és rossz célra használták.
A Tisza leállított minden kifizetést. Még a jogosakat is. Igaz, rengeteg feleslegeset is (kommunikáció, értelmetlen szolgáltatás-igénybevételek, beszerzések, stb.) Ez lehet a háttérben. Plusz korábban megítélt támogatásokat, töketranszfereket utaltak vissza az érintettek (NKA, magántöke alapok).
Egyik fideszes propagandista minap azt mondta, hogy rogán antilop nagyon okos. Ebből is látszik az alapigazság: minden relatív. Vannak olyanok, akik büszkék arra, hogy már majdnem sikerült az emberiség legokosabb 98%-ába felküzdeniük magukat. És nem értik, hogy miért oly szánalmas az, amit nagy hangon művelnek.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!