Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Haldir1 hétfő, 12:55
Előzmény: #214039  Borisz
Miért csodálkozol a 23%-on még? A fideszre szavazók többsége még nem kapta meg a beígért dupla családi pótlékot, és a nyugdíjak sem lettek megemelve 140 ezerre. és az iskolakezdési támogatást sem kapta meg a társadalom kiszolgáltatottabb része. Na majd azok után nézzük meg, hogy még mindig Orbánnak lesznek hálásak és a fidesznek a borsodi-nyirségi, vagy somogyi-baranyai perifériákon, vagy majd Magyar Péternek és a Tiszának. És azt se felejtsük el, hogy hiába lett lekapcsolva a propaganda az M1 révén, és szorult vissza a Mediaworks birodalom is, ezek a társadalmi rétegek még nem értesültek azokról a lehetséges lopásokról, túlárazásokról, amiket elkezdtek felderíteni,és a társadalom tájékozottabb, napi szinten politikakövető része már találkozott. 
Borisz hétfő, 12:30
Előzmény: #214036  Istvan78
Azér a 23% még mindig meglepően sok. Ez azt jelenti, hogy minden negyedik ember semmit nem tanult, nekik minden tökéletesen megfelelt a potrohos uralkodása alatt. Szerintük az úgy volt jó, úgy kell annak lennie, és továbbra is. Mer Magyarország előre megy, nem hátra, úgyhogy vissza nekünk a potrohosunkat!
Hát szóval ez a 23% a magyar társadalmat sajnos eléggé minősíti.
Az 57% meg szerintem nagyrészt annak örül, hogy jaj de jó, lett egy Robin Hood, na most majd jól elszedik a pénzt a gazdagoktól, oszt ideadják nekem. Hát nem tudom, hogy ez mennyire lesz így.
De hogy a magyar választók döntő többsége tudatlanságban meg illúziókban él, arról én meg vagyok győződve.
Fsociety
Fsociety hétfő, 11:55
Előzmény: #214033  Sehmet
Ettol még gyökér modon beleallsz valakibe,akit nem ismersz,ami teged minősít,de persze te nem szemelyeskedsz...nem a faszt nem.  Az en kifinomult stilusom csak neked szól. Ez van,nem szeretem a propagandistakat,es akkor meg finom voltam.
Haldir1 hétfő, 11:19
Előzmény: #214036  Istvan78
Csóró fideszesek még reménykednek, hogy a 3-5% ide, 1-2% oda változások miatt a Tisza támogatottsága rövid távon csökken annyit, hogy ezt a réteget a fidesz majd csak úgy visszaszippantja. Hát persze. Csak azt a tényt felejtik el, hogy 40 év alatt a fidesz támogatottsági 7-8%, és 57-58 év alatt többségben vannak azok, akik rühellik, utálják a fideszt és Orbánt. Arról miért nem dicsekednek, amiről a felmérés másik része szól, hogy Orbán megítélése 29%-on van, és hogy 63% szerint (54%-ról) jobb irányba mennek a dolgok az országban? Ilyen adatok mellett nehéz lesz várni a fideszes feltámadást,de várják csak.  Mi is megvárjuk, amíg a fidesz feltámadást várók...
Istvan78 hétfő, 11:00
Előzmény: #214035  Istvan78
A Medián szerint egy mostani választáson 57% szavazna a Tiszára, ez még mindig nagyobb az áprilisi 53-nál. 
A Fidesz 23%-on áll. A választáskor 38%-ot kapott, de én ebből szivem szerint levonnám a kettős állampolgárok levélszavazatait, mert azok vásárolt szavazatok. Igaz ebből sok van a határon belül is, de mindegy.
Istvan78 hétfő, 10:53
Előzmény: #214032  Sehmet
A "Fidesz helyén már létrejött az új formáció", úgy hívják, hogy Tisza, ideje örülnöd és támogatnod őket.
Testardo hétfő, 10:48
Előzmény: #214032  Sehmet
Lemorzsolódik a selejt.
Sehmet
Sehmet hétfő, 10:42
Előzmény: #214014  Fsociety
Az csak elütés volt, de már nem is emlékszem rá, olyan régen volt, hogy hogyan írtam. Így jár, aki tíz ujjal gépel, azonban még az sem tudja utánozni a te kifinomult stílusodat! :)
Sehmet
Sehmet hétfő, 10:38

Nur langsam! :) O1G-s hőbörgő bolsik vissza az anyapártba, momósok az oviba, ahol még a napkollektor is kis atomerőmű, volt fideszesek pedig vissza a bizonytalanok közé! Aztán meglátjátok, hogy mikor lesz érdemes a Fidesz helyén létrejövő új formációt támogatni. A haknikirály és királylány, akarom mondani Csipke Józsika pedig vissza a Fővárosi Nagycirkuszba! :-D 
.
"Hétfőre és keddre az Országgyűlés rendkívüli ülésének összehívását kezdeményezte a kormány nevében a Miniszterelnökséget vezető miniszter még a múlt héten. A friss felmérések közben azt mutatják, hogy csökken a Tisza Péter támogatottsága ....".
.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260727/tisza-kormany-csokken-a-tisza-tamogatottsaga-rendkivuli-ules-lesz-852142
Shortelek hétfő, 07:29
Előzmény: #214027  bigyula
Ez már csak a veszett fejsze nyele, még ugrál de már érzi a vesztét.
Fsociety
Fsociety hétfő, 00:57
Voltunk ,vagyunk,leszünk...amikor Orbán megint csak annyira eredeti, hogy nyilas szlogent posztol...volt ez a senki már minden, liberális,konzervatív, most már maradt neki a politika radikális oldala,amikor már a kutyát nem érdekli,mert hatalmasat bukott, de itt még kicsit lehet csaholni,és hergelni. 
_Sigorszky
_Sigorszky vasárnap, 20:00
Előzmény: #214013  Sehmet
Nem is vagy te pofátlan. Annyira...Csak mint egy fideszes :) De a mihasznákhoz is simán beférnél a rengeteg eszeddel, de főleg az egyenes gerinceddel.
bigyula vasárnap, 19:33
Azért az érdekelne, hogy Hende mit gondol, amikor az Alkotmánybírósághoz fordul az eltávolítása miatt? Pont Ő, aki nem is lehetett volna tagja a testületnek, csak orbáncék személyre szabott törvénymódosítása után. Polt ugyanez a helyzet. Soha nem volt egyik sem bíró.
offshort
offshort vasárnap, 19:31
Előzmény: #214025  offshort
"nem fordulhat elő hogy közmegbizatást teljesítők, akik korrupcióban érintettek, 
azok megtartják a személyes vagyonukat miután lelepleződtek, ilyen nem fordulhat elő. 
nem fordulhat elő hogy az okozott kárt nem térítik meg. 
nem fordulhat elő hogy megrovás után milliárdosként a magángazdaságba távozva morzsolgatják eseménytelen mindennapjaikat" 

a maffiafönök orbán viktor mondatai 2010. 03. 08. 

:)) 
offshort
offshort vasárnap, 19:19
Előzmény: #214021  offshort
ronaldinyo vasárnap, 19:17
Előzmény: #214021  offshort
nem nyilik
offshort
offshort vasárnap, 19:16
a számszédból, a kedvelökből! 

https://www.facebook.com/reel/1649347350534819 ;

:)))