Leszedtek megint egy madarat . Remélem elkezd csipogni, mit miért kellett tennie, és ki adta ki a parancsot . Gyerünk feljebb, nehogy csak a sok balek vigye el a balhét
-Őrizetbe vették a Nemzeti Vagyonkezelő volt főigazgatóját.-Az ügyészség közleményben kifejtette: „A megalapozott gyanú szerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. által alapított kizárólagos állami tulajdonban lévő gazdasági társaság Igazgatóságának tagjai vagyonkezelési kötelezettségük megszegésével döntöttek egy 8.150.000 euró összegű kölcsönszerződés megkötéséről. Az Igazgatóság tagjai a kölcsönszerződés megkötésére vonatkozó előterjesztést a kora esti órákban kaptak meg és arról másnap reggel 8 óráig döntöttek is, azt egyhangúlag támogatták.” https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other/%C5%91rizetbe-vett%C3%A9k-a-nemzeti-vagyonkezel%C5%91-volt-f%C5%91igazgat%C3%B3j%C3%A1t/ar-AA22C7I3?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=69fcb1a
OnlyFans-oldalt indított Nagy Dávid, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt korábbi listavezetője, miután a pártnak a választási eredmény miatt mintegy 686 millió forintos kampánytámogatást kell visszafizetnie az államnak. Nagy Dávid havi 30 dollárért kínál előfizetést az oldalára, ahol saját leírása szerint ,magát és a pártot fogja szidni pénzért"
A mikro- és makroökonómia kedvenc tantárgyaim voltak, és jogászként még azt is tudom, hogy egy ilyen szerződésnél mi az eladó és mi a vevő kötelezettsége, ami adott esetben nem is nehéz, mivel az osztrák hatóságok és a Greenpeace már szolgáltatta ehhez a szükséges információkat, ergo nem az azbeszthez kell érteni, hanem a szerződő felek magyar Polgári Törvénykönyvben (Ptk.) és az osztrák Das Allgemeine Bürgerliche Gesetzbuch-ban (ABGB) foglalt kötelezettségét kell ismerni. :) Egyébként itt mindenki mindenhez is ért. Nekem legalább van némi felkészültségem bizonyos ügyekhez, bár mindig fenntartom a tévedés lehetőségét. :)
De, hibázott az osztrák bányacég! A Greeanpeace Austria feljelentést tett az azbeszttel szennyezett kőbánya üzemeltetői ellen, mivel a
hatóságoknak már 2011 óta tudomásuk volt a kockázatról. Az osztrák
hatóságok elismerték, hogy a forgalmazók és az unió tagországai nem
kaptak megfelelő tájékoztatást a veszélyről.
felelősség jelentős része az osztrák bányák üzemeltetőit terheli, mivel a vizsgálatok szerint az ausztriai bányákból származó szerpentinit kőzúzalék azbeszttel szennyezett. A Greeanpeace Austria feljelentést tett az üzemeltetők ellen, mivel a hatóságoknak már 2011 óta tudomásuk volt a kockázatról. Az osztrák hatóságok elismerték, hogy a forgalmazók és az unió tagországai nem kaptak megfelelő tájékoztatást a veszélyről. . Ugyanakkor a magyarországi beszerzők és felhasználók is felelősek lehettek - ami még nem tisztázott -, hogy az importőrök végeztek-e megfelelő behozatal előtti vizsgálatot. . Állítólag a Sprint-Tüzép Kft. évek óta forgalmazott azbeszttel szennyezett anyagot.
És Signal2:Én egyáltalán nem vagyok abban biztos, hogy az osztrák fél hibázott (nem akarom védeni őket). Itt is szinte biztos vagyok abban, hogy anyagi érdekek szóltak közbe és valaki erről tudott. Az is nagy kérdés, hogy sima dolomit zúzalék helyett ez mennyivel volt olcsóbb papíron. Direkt nem írom a bazaltot, az eleve drágább. Szemét és gumi ügyben szintén pénz van a háttérben, tök mindegy honnan jön :( https://youtu.be/WkSnRI7aTPs?si=7tvSkeqZmXVfBy_B
Arról egy szó sem esett sehol,hogy ki és hogyan hozta be az azbesztes kőzuzalékot.Arról meg végleg nagy a hallgatás,hogy mennyit keresett sz üzleten...Érdemes lenne még akarni a dolgot....
szvsz egy vegyszeres mosással se lehet minden dns nyomot eltüntetni, (ha valaki ilyen bizonyítékokat akar eltüntetni, akkor jobb ha felgyújtja a bútorokat.) de hát ehhez sincs eszük! érdemes lenne még igy is átvizsgálni, hátha maradt még ott valami!
amennyi kárt okozott az országnak, simán kijárna neki . Lagzi Lajcsi miért mennyit ült, akkor o1G simán örökre a böribe kerülne . nem tudom, hogy van-e még neki mentelmi joga...
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!