Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet csütörtök, 15:01
Előzmény: #209196  babo-lapat
A kis fenét lesz vége! Legfeljebb a tulajdonosi struktúra változik, csak figyeld meg! :) Bevesznek tiszásokat is. :) 
Ivanhoe csütörtök, 15:00
Előzmény: #209195  Ivanhoe
és lassan prémium árban, ha ez mond valamit.
Sehmet
Sehmet csütörtök, 14:59
Előzmény: #209195  Ivanhoe
Volt egy kollégám, aki közel állt az egykori szocikhoz, és a 2018-as választások előtt azt mondta, hogy csalódott bennük, mert amikor a fideszes oligarcháknál felvetette, hogy az államnak vissza kellene vennie a jogszerűtlenül odajuttatott pénzeket (bár már akkor is vitattam, hogy a legtöbb esetben jogszerűtlen lett volna), akkor azt mondták, hogy a fenét kell államosítani, majd ők átveszik. No, most akkor ezt tényanalógiával vetítsd rá a mostani helyzetre. :) 
Sehmet
Sehmet csütörtök, 14:55
Előzmény: #209192  Peterbond

Ez így igaz, szerintem is már idejétmúlt, de ha már megnyitják, akkor abban az lesz a jó, azért "tetszik", mert néhány, Tisza mögé bújt személynek és családjának lesz min elgondolkodnia. 
Addig a Tisza tagfelvételi lehetősége meg sem nyílik, amíg ebből - is - nem tájékozódnak az illetékesek, hogy vannak olyan famíliák, akinek a politikai evolúciója még az MSZMP-s idők ügynökeként indult, és tiszásként akarna folytatódni. 
De a prominens politikusok szempontjából szerintem már irreleváns lesz, ezért írtam korábban, hogy most már nincs értelme. 
babo-lapat csütörtök, 14:54
Előzmény: #209189  ________
Május 9-től vége a 4ignek és az opusnak.
Ivanhoe csütörtök, 14:51
Előzmény: #209187  Sehmet
Fel kell húzni, hogy utána le lehessen önteni, még mindig lefelé vagyunk a napos trendben. :D
Sehmet
Sehmet csütörtök, 14:49

Ala-cool a kék Fidesz! :-D
.
"Ahogy arról beszámoltunk, Magyar Péter szerdán Brüsszelben találkozott António Costával, az Európai Tanács elnökével, illetve Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével. Az EU arra próbálja rávenni a leendő magyar kormányfőt, hogy ne folytassa az Orbán-kormány Ukrajna csatlakozási folyamatát blokkoló politikáját. A Bloomberg forrásai szerint Magyar azonban olyan feltételeket szabott, amelyek nagyrészt megegyeznek egy korábbi, tizenegy pontos követeléslistával. Ezt a dokumentumot még Orbán Viktor terjesztette Kijev elé 2024-ben, amely a kisebbségi jogok és a magyar nyelvű oktatás biztosítását foglalja magában." (Portfolio.hu)
Peterbond csütörtök, 14:33
Előzmény: #209188  offshort
Paks 30 éves titkosítáát is. Ha már anno ellenzékből a Fidesz a 10 éveset is sokalta. PL.
Peterbond csütörtök, 14:32
Előzmény: #209185  Sehmet
"gaz, egy ilyen már volt is, az ügynökakták megnyitása."
.
Ehhez képest évekig nyomtad itt hogy mekkora kamu dolog mert már amúgy sincsenek meg már az igazi akták és csak ártatlan embereket hurcolnának meg. ÉVEKIG ezt toltad itt amikor csak felmerült. Mostmeg már hirtelen tetszik :).
offshort
offshort csütörtök, 14:09
Előzmény: #209190  offshort
Orbán nem ül be a parlamentbe; Megújuló Fidesz-frakció; Mészárosék sorsa | Önkényes Mérvadó
offshort
offshort csütörtök, 14:08
________
________ csütörtök, 14:02
Előzmény: #209187  Sehmet

ilyen illikvid, leköszönöpárt által vezérelt papír mindig lutri
pláne most a vagyonvisszaszerzések idején
offshort
offshort csütörtök, 13:56
Előzmény: #209185  Sehmet
olajügyek titkosítását is fel lehetne oldani! 
(85 év titkosítás!, ..... vajon miért?) 

"legyetek bátorak" ! 
:))) 
Sehmet
Sehmet csütörtök, 13:53
Előzmény: #209184  ________
Hát, én is benne vagyok, de csak az utolsó néhány napos, szinte nevetséges árfolyamú vételeimmel. Nem tudom meddig megy fel, de most már, a tizen-egynéhány százalékos árfolyamnyereségem után lehet, hogy lassan kiszállok. Lutri volt, mert zuhanhatott volna tovább is. 
Sehmet
Sehmet csütörtök, 13:48
Előzmény: #209184  ________
Azt hallottam, hogy tiszások is ragadtak benn. :) 
Sehmet
Sehmet csütörtök, 13:48
Előzmény: #209172  bronz
Egyáltalán nem! A nem asztalhoz kötött ügyeim tele vannak konfrontációkkal, amit megelőzni nem lehet, csak kezelni. Én a budapesti tiszás ismerőseimnek, iskolatársaimnak is elküldöm ezeket a gondolatokat. :) Nekik nem kellemetlenek, és azt mondják, hogy várja még pár hónapot, és lesznek olyan intézkedések, amik még nekem is tetszenek. Igaz, egy ilyen már volt is, az ügynökakták megnyitása és a spontán, valamint a rendszerváltozás utáni privatizáció felülvizsgálata - figyelemmel a privatizátorok kommunista kapcsolataira. 
________
________ csütörtök, 13:47
Előzmény: #209182  Sehmet
rászóltak a gazdái, hogy húzza vissza az árfolyamot saját zsebböl, mert mások is ki akarnak szállni
Sehmet
Sehmet csütörtök, 13:40
Előzmény: #209176  Shortelek
Úgy beijedt, hogy menekül? :-D
Sehmet
Sehmet csütörtök, 13:39
Lölő annyira beijedt, hogy saját részvényeket vásárolna vissza az Opusban. Valami nem kerek ebben az egész játékban. 
________
________ csütörtök, 11:25
Előzmény: #209180  gyula1971

idöközben az olaj hozza a hasznot a ruszkiknak
.
tLump Békemester úgy csinált 24 óra (hét/hónap) alatt békét, hogy sehogy, majd kiszolgálja pityunt a magas olajárral, miközben az örök ellenségét szétbombázta, és ismét hátbaszúrta Európát
.
https://de.investing.com/commodities/crude-oil

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek