Volt egy kollégám, aki közel állt az egykori szocikhoz, és a 2018-as választások előtt azt mondta, hogy csalódott bennük, mert amikor a fideszes oligarcháknál felvetette, hogy az államnak vissza kellene vennie a jogszerűtlenül odajuttatott pénzeket (bár már akkor is vitattam, hogy a legtöbb esetben jogszerűtlen lett volna), akkor azt mondták, hogy a fenét kell államosítani, majd ők átveszik. No, most akkor ezt tényanalógiával vetítsd rá a mostani helyzetre. :)
Ez így igaz, szerintem is már idejétmúlt, de ha már megnyitják, akkor abban az lesz a jó, azért "tetszik", mert néhány, Tisza mögé bújt személynek és családjának lesz min elgondolkodnia. Addig a Tisza tagfelvételi lehetősége meg sem nyílik, amíg ebből - is - nem tájékozódnak az illetékesek, hogy vannak olyan famíliák, akinek a politikai evolúciója még az MSZMP-s idők ügynökeként indult, és tiszásként akarna folytatódni. De a prominens politikusok szempontjából szerintem már irreleváns lesz, ezért írtam korábban, hogy most már nincs értelme.
Ala-cool a kék Fidesz! :-D . "Ahogy arról beszámoltunk,
Magyar Péter szerdán Brüsszelben találkozott António Costával, az
Európai Tanács elnökével, illetve Ursula von der Leyennel, az Európai
Bizottság elnökével. Az EU arra próbálja rávenni a leendő magyar
kormányfőt, hogy ne folytassa az Orbán-kormány Ukrajna csatlakozási folyamatát blokkoló politikáját. A
Bloomberg forrásai szerint Magyar azonban olyan feltételeket szabott,
amelyek nagyrészt megegyeznek egy korábbi, tizenegy pontos
követeléslistával. Ezt a dokumentumot még Orbán Viktor
terjesztette Kijev elé 2024-ben, amely a kisebbségi jogok és a magyar
nyelvű oktatás biztosítását foglalja magában." (Portfolio.hu)
"gaz, egy ilyen már volt is, az ügynökakták megnyitása." . Ehhez képest évekig nyomtad itt hogy mekkora kamu dolog mert már amúgy sincsenek meg már az igazi akták és csak ártatlan embereket hurcolnának meg. ÉVEKIG ezt toltad itt amikor csak felmerült. Mostmeg már hirtelen tetszik :).
Hát, én is benne vagyok, de csak az utolsó néhány napos, szinte nevetséges árfolyamú vételeimmel. Nem tudom meddig megy fel, de most már, a tizen-egynéhány százalékos árfolyamnyereségem után lehet, hogy lassan kiszállok. Lutri volt, mert zuhanhatott volna tovább is.
Egyáltalán nem! A nem asztalhoz kötött ügyeim tele vannak konfrontációkkal, amit megelőzni nem lehet, csak kezelni. Én a budapesti tiszás ismerőseimnek, iskolatársaimnak is elküldöm ezeket a gondolatokat. :) Nekik nem kellemetlenek, és azt mondják, hogy várja még pár hónapot, és lesznek olyan intézkedések, amik még nekem is tetszenek. Igaz, egy ilyen már volt is, az ügynökakták megnyitása és a spontán, valamint a rendszerváltozás utáni privatizáció felülvizsgálata - figyelemmel a privatizátorok kommunista kapcsolataira.
idöközben az olaj hozza a hasznot a ruszkiknak . tLump Békemester úgy csinált 24 óra (hét/hónap) alatt békét, hogy sehogy, majd kiszolgálja pityunt a magas olajárral, miközben az örök ellenségét szétbombázta, és ismét hátbaszúrta Európát . https://de.investing.com/commodities/crude-oil
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!