Linket tudnál adni? Ki nem keresi Zsolt iBácsit Tudtommal Juhi keresi vagyis tudja és gyűjti a pénzt annak aki felfedi. Plussz térjünk vissza erre májusban amikor már a Tiszának hatalma lesz elindítani ezeket az eljárásokat.Nem értem most jelenleg mit tudna csinálni a Tisza elmesélnéd nekem?
aha persze :) minden második mondatod gyuleltkeltő volt :) Ukránoztál , hyelsírásokba kötöttél bele Galambnak nézted a másikat soroljam még? :) Áhh de te soha. Nincs egy igaz szavad se.
650mrd az, amivel matolcsi' elszámolni tartozik! plusz az mnb székház felujítása során ellopott pénzek (kb a 100mrd költség fele!) hogy ez hogy oszlik meg apa fia között, az kit érdekel? vissza a pénzt az ország költségvetésébe, és rács mögé a tolvajokkal!
Nem kell visszamutogatni, hanem csak "előre"! De, én pontosan tudom, hogy miért bukott a Fidesz, de mivel én nem vagyok tagja, ezért én nem buktam. Azt persze én sem gondoltam, hogy ekkora lesz a bukta. C'est la vie! Szerintem se térjen vissza Orbán, a Fidesz egyesüljön a Tiszával, Orbán és jelenlegi Fidesz vezetés nélkül, a bolsi támogatók pedig térjenek vissza a korábban preferált pártjaikhoz.
Azt már megtaláltam a választások előtt: a Tisza párt és gyűlöletkommandója. És semmi olyant nem szoktam írni, ami gyűlöletkeltő lett volna. Azt nem vitatom, hogy az, aki mindent megengedett magának, az a másik oldalon már a tényeket is gyülöletkelőnek gondolja. :)
Csodák a választások óta: . - Eltűnt Gödről a szennyezés. . - Senki sem keresi Zsolti bácsit. .
- A rövid távon "megjavíthatatlan" Barátság kőolajvezeték, láss csodát megjavult, és Zelenszkij ígéretett tett a megnyitására. . - A választás után egyre nagyobb hangsúlyt kapott az MNB-ből "kiszervezett" pénzekkel kapcsolatban, hogy az ÁSZ csak egy részletre (a 120 milliárdra) tett feljelentést, míg a választások előtt a
politikai kritika a teljes, 600 milliárdos struktúrát támadja, azt
állítva, hogy a teljes összeg sorsa kérdéses. . - A Telex megkeresésére Matolcsy Ádám azt állította, hogy semmilyen formában nem vett részt az MNB-alapítvány ügyeiben, és az alapítványi vagyonból semmi nem hiányzik
Hogy úgy mondjam, ez eléggé leegyszerűsítése a történteknek. Nyilván a fiatalok mostani tömeges(!) adott irányú szavazata azért történt mert: "a nep elnezi magyarul hallgatolagosan elfogadja a korrupciot amig gyarapodik o maga is de a vezetok tul mohoak lettek"
És nyilván ez az elmúlt választásokon persze nem állt fenn, hanem csak most. A hazudozásnak, plakátozásnak, fekete kampánynak, egy új párt lendületének ami az újdonságából is(!) eredt, ehhez semmi köze. Ja, ez utóbbi gondolatok valóban bullshitnek tűnnek. Köszönjük a magvas észrevételt!
elmondom miiert veszitett a Fidesz a nep elnezi magyarul hallgatolagosan elfogadja a korrupciot amig gyarapodik o maga is de a vezetok tul mohoak lettek ennyi a tobbi bullshit
kövér lászló házmester: a fiatalok irántunk érzett gyűlölete miatt vesztettünk, ami a szüleik hibája... Anyád. Ez még mindig nem érti hogy a gyűlöletet ők maguk okozták...
mondjuk azt hozzáteszem hogy a barátságvezeték megjavitását tényleg nem akarták elsietni én is így gondolom :) de azért azt a sok szarságot amit orbán ukrajnával csinált valamivel meg kellett bosszúlni így az oroszoknak meg is köszönhetjük hogy pont a választások elött szétlőték :) Igazából az oroszok teremtették meg ezt a helyzetet mert balfaszok xD
amúgy vicces még nem is állt fel a parlament még MP nem lett kinevezve miniszterelnoknek de már jönnek eze ka faszágok a fdieszes propagandistáktól. Térjünk erre vissza májusban . Szánalmasak sztem május után jönnek ezek MAtolcsy után nyomozás, Zsolti bácsi keresése stb. szép sorjában.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!